- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Cocuk sevmeyen insan sevmez bu korkuncBen cocuk sevmem
Peki anne babaniz korumazmiydi.Maziye döndüm bian.
9 yaşındayken abim evlendi. 2 sene birlik kaldılar. Sonra babam ev yapıp vermişti.
İlkokula giderdim. Okul sonrası arkadaşlarımla oyun oynarken kaç kere onların yanından sürüyerek eve götürmüştü. Yengene yardım edeceksin diye. Çok dövmüştü beni. Yengem her daim abime yardım etmiyor sürtüyor diye doldururdu. Sürtmek!!!
Hani yağmur yağar yerler ıslanır ya. Biz o çamurlu toprakta oyun oynardık ve ben 9 yaşındaydım daha. Bunu yapmam onlara göre sürtmekti!
Yengem sağolsun her fırsatta dövdürdü. Evlenmez olaydı sanki kumamdı. Çocukluğumu yitirtti bana bu dayaklarla.
Şimdi üniye giden kızı var. Bulaşık bile yıkatamıyor. Kavga dövüş. Allahından bulsunlar.
Beddua etmiştim. Kızında bulsun diye. O kadar çok döverdi ki beni anlatamam size.
Sizde de o nefreti gördüm!
Evet hic insan sevmem hasbinallah sevmiyorum cocuk iste kafam goturmuyo cocuk sesini bu kadar basit herkes cocuk sevmek durumunda mi kucuk insanlardan hoslanmiyorum neredeyse hitler yapacaksiniz beniCocuk sevmeyen insan sevmez bu korkunc
Sizi çok iyi anlıyorum en iyisi dövmek ama şiddete karşıyız tabiki. Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım yoksa ergenliği katlanılacak gibi durmuyor. Bazıları o yaşlarını çok berbat bi şekilde geçiriyor işte o da size denk gelmiş. Mümkün olduğu kadar uzak durun ondan verebiliyorsanız haçlık verin arkadaşlarıyla gezmeye gitsin. Yoksa işiniz çok zor. 18 e kadar ergenlikten çıkmaz bu tipler, hiç konuşmamak insan yerine koymamak en iyisi. Yoksa adamı ruh hastası ederler.
çocuk "seviyor olmamak" normal benim de başım ses istemiyor.Evet hic insan sevmem hasbinallah sevmiyorum cocuk iste kafam goturmuyo cocuk sesini bu kadar basit herkes cocuk sevmek durumunda mi kucuk insanlardan hoslanmiyorum neredeyse hitler yapacaksiniz beni
Cocuklari sevmek durumunda miyim hanimefendi? Siz bunun korkunc bir sey oldugunu soyluyorsunuz ben de degil diyorum. Sanki çocuklara iskence ediyorum dayak atiyorum gibi sacmalamaya basladiniz. Herkes sizin gibi dusunmek durumunda degil farkli insanlara biraz tahammulunuz olmak durumunda. Olmamasi coook korkunc bir seyçocuk "seviyor olmamak" normal benim de başım ses istemiyor.
ama çocuk "sevmemek" başka bir şey.
hele "küçük insan" diye tanımlayarak sevmemek daha da başka bir şey.
neyse ki bu ebatlarda doğdunuz da çelişmiyorsunuz fikrinizle.
o yazıdan bunu mu algıladın?Cocuklari sevmek durumunda miyim hanimefendi? Siz bunun korkunc bir sey oldugunu soyluyorsunuz ben de degil diyorum. Sanki çocuklara iskence ediyorum dayak atiyorum gibi sacmalamaya basladiniz. Herkes sizin gibi dusunmek durumunda degil farkli insanlara biraz tahammulunuz olmak durumunda. Olmamasi coook korkunc bir sey
Evli misin bilmiyorum ama senin de bir gün çocukların olacak ve onlar da bu süreçten geçecekler.Agzina çakası geliyor insanın sözü her şeyden önce bir anne adayının en son kurabileceği cümle olmalı.Yo asla siddete meyilli degilim siz fazla iyilik melegisiniz sanirim basinizda hale de var mi
Eger ileride cocugum olursa ve davranislari baska bir insanin hosuna gitmezse cocugum hakkında istedigini dusunebilir sonuçta ben bunu çocuklara yansitmiyorum onlara kotu davranmıyorum sadece uzak kaliyorum ve bazi cocuklarin davranislarin da cidden çekemiyorum. Evet cocuk evet kucuk ama bundan rahatsiz olmak kadar doğal bi hakkim olamaz yani bu bu kadar basitEvli misin bilmiyorum ama senin de bir gün çocukların olacak ve onlar da bu süreçten geçecekler.Agzina çakası geliyor insanın sözü her şeyden önce bir anne adayının en son kurabileceği cümle olmalı.
bak bu dediğin "çocuk seviyor olmamak" işte. bu normal. ben de böyleyim.Eger ileride cocugum olursa ve davranislari baska bir insanin hosuna gitmezse cocugum hakkında istedigini dusunebilir sonuçta ben bunu çocuklara yansitmiyorum onlara kotu davranmıyorum sadece uzak kaliyorum ve bazi cocuklarin davranislarin da cidden çekemiyorum. Evet cocuk evet kucuk ama bundan rahatsiz olmak kadar doğal bi hakkim olamaz yani bu bu kadar basit
Değil başka birinin kendi çocuğun bile olsa şiddet suçtur.Anne olmak demek o çocuk üzerinde her türlü hakka sahip olmak demek değil.Sen şiddete eğimli olabilirsin bu zaten büyük bir hata ama bir başkasını şiddete azmettirmek daha büyük bir hata.Madem başka birinin düşüncelerine saygı duyacak kadar anlayislisin o zaman senin de çocuğuna şiddetle bir şeyler yaptırmak isteyenlere de sesini çıkarmazsın senin annelikten anladigin bu demek kiEger ileride cocugum olursa ve davranislari baska bir insanin hosuna gitmezse cocugum hakkında istedigini dusunebilir sonuçta ben bunu çocuklara yansitmiyorum onlara kotu davranmıyorum sadece uzak kaliyorum ve bazi cocuklarin davranislarin da cidden çekemiyorum. Evet cocuk evet kucuk ama bundan rahatsiz olmak kadar doğal bi hakkim olamaz yani bu bu kadar basit
Küçük insanlar??? Çocuk sevip sevmemekte özgürsünüz kimse zorla sevdiremez de tabiriniz ilginç.Evet hic insan sevmem hasbinallah sevmiyorum cocuk iste kafam goturmuyo cocuk sesini bu kadar basit herkes cocuk sevmek durumunda mi kucuk insanlardan hoslanmiyorum neredeyse hitler yapacaksiniz beni
Sacma sapan konusmayi birakin isterseniz benim kimseye siddet uyguladigim falan yok kimsenin cocuguma sidder uygulamasina da izin vermem hickimsenin birine siddet uygulamasina izin vermem cocuk sevmiyorum demek çocuğu dovecegim anlamina mi geliyor cildiricam gercekten siz benim annelik anlayisimi ne hadle yorumlarsınız cocuk sevmeyen insana cocugumu sevmeyen insana sev diye mi dayatıcam gece gece idrak yeteneginiz dusuk anlasilan bir de sabah berrak zihinle yazdiklarimi okuyun. Siddetle cocuguma bir sey yatıracaklarmış da ben susacakmisim. element uydurmayın hanimefendi benim asabimi bozmayın lutfenDeğil başka birinin kendi çocuğun bile olsa şiddet suçtur.Anne olmak demek o çocuk üzerinde her türlü hakka sahip olmak demek değil.Sen şiddete eğimli olabilirsin bu zaten büyük bir hata ama bir başkasını şiddete azmettirmek daha büyük bir hata.Madem başka birinin düşüncelerine saygı duyacak kadar anlayislisin o zaman senin de çocuğuna şiddetle bir şeyler yaptırmak isteyenlere de sesini çıkarmazsın senin annelikten anladigin bu demek ki
Ilginc olabilir ama son derece dogru insanlar ve kucukler kucuk yaratiklar demedim ya sonuctak sevip sevmemekte özgürsünüz kimse zorla sevdiremez de tabiriniz ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?