Ergen görümce

Aslında o 13 falan ama sizde o kadar büyük değilsiniz. 20 yaşında erkek kardeşim var da çocuk gibi gelir hala. Siz de 21mişsiniz. Aynı hesap.

Zaten kullandığınız dil bile bunu gösteriyor. Tahammül ve olgunluktan epey uzak. Onu ailesi bile istemiyor derken aslında kendinizi onunla kıyaslayıp, yarıştırıyorsunuz farkında değilsiniz sanırım bunun.

Peki anne babaniz korumazmiydi.
Abibiz nasil hipnoz olmus gibi onun doldurusuna gelir 9 yas yahu 9 cocuk daha.
Abinize soyleyin beni 9 yasindayken doversin kizlarina da orantisiz guc kulaniyormusun diye sinir oldum

Benim yegenim 12 yasinda biz hala bebek sever gibi seviyoruz.biraz hircinlasti ergenlik malum hircinligini da seviyoruz.
Bakis acinizi degistirseniz yaptiklari size sevimli gelir emin olun.

etmelerine gerek kalmış mı diye bir düşündüm şuan.

Evet hic insan sevmem hasbinallah sevmiyorum cocuk iste kafam goturmuyo cocuk sesini bu kadar basit herkes cocuk sevmek durumunda mi kucuk insanlardan hoslanmiyorum neredeyse hitler yapacaksiniz beni
çocuk "seviyor olmamak" normal benim de başım ses istemiyor.
ama çocuk "sevmemek" başka bir şey.

hele "küçük insan" diye tanımlayarak sevmemek daha da başka bir şey.

neyse ki bu ebatlarda doğdunuz da çelişmiyorsunuz fikrinizle.

Hepimiz ergen olduk bazilari skain atkatir bazilari da benim gibi konu sahibinin gorumcesi gibi cilgin atlatir
O yaslarda ben resmen delirmistim herseye gulerdim ki normal gulme de degil annem kafayi yedi bu derdi
O donem kilo almistim,sinirlenince de gozum donerdi vs. Gecti gitti ilerleyen yillar icerisin de elit kisiligim ortaya cikti
Gorumceniz de su sureci atlatsin durulur gulun gecin onu dinleyin,kendisi soyler ilerid eemin olun yenge en cilgin zmaanlarimi cektin diye cok ciddiye almayin

Cocuklari sevmek durumunda miyim hanimefendi? Siz bunun korkunc bir sey oldugunu soyluyorsunuz ben de degil diyorum. Sanki çocuklara iskence ediyorum dayak atiyorum gibi sacmalamaya basladiniz. Herkes sizin gibi dusunmek durumunda degil farkli insanlara biraz tahammulunuz olmak durumunda. Olmamasi coook korkunc bir sey

o yazıdan bunu mu algıladın?

yaşın itibariyle normal böyle agresif tavırlar.

büyüyünce yazdığımı anlarsın.

Yo asla siddete meyilli degilim siz fazla iyilik melegisiniz sanirim basinizda hale de var mi
Evli misin bilmiyorum ama senin de bir gün çocukların olacak ve onlar da bu süreçten geçecekler.Agzina çakası geliyor insanın sözü her şeyden önce bir anne adayının en son kurabileceği cümle olmalı.

Arkadas ne aiddete meyilli toplumuz boyle
Agzi cak,asagila ozguvenini kir bir kadina anne olan ve ya aday olan bizlere hic yakismiyor.
Tahammul sinirimizmi kalmamis acaba.
13 yasinda ki cocuk gorumce olmus buraya konusu aciliyor kiskirtmayi seven toplumuz soyle soyle boyle dov vs ben sok ben iptal

Eger ileride cocugum olursa ve davranislari baska bir insanin hosuna gitmezse cocugum hakkında istedigini dusunebilir sonuçta ben bunu çocuklara yansitmiyorum onlara kotu davranmıyorum sadece uzak kaliyorum ve bazi cocuklarin davranislarin da cidden çekemiyorum. Evet cocuk evet kucuk ama bundan rahatsiz olmak kadar doğal bi hakkim olamaz yani bu bu kadar basit

bak bu dediğin "çocuk seviyor olmamak" işte. bu normal. ben de böyleyim.
ama sevmiyorum diyince durum farklı.
kindar bi durum oluyor sevmemek.

seviyor olmamakla sevmemek aynı şey değil. dil bilgisinin ötesinde bir şey var orda. o yüzden tepki aldın.

çocuk sesini kafam kaldırmaz ama çok merhamet duyarım, sevmiyorum diyemem ama seviyorum demem için de çok toz pembe düşünmem gerekir. sevmemek çok başka bişey canım.

Değil başka birinin kendi çocuğun bile olsa şiddet suçtur.Anne olmak demek o çocuk üzerinde her türlü hakka sahip olmak demek değil.Sen şiddete eğimli olabilirsin bu zaten büyük bir hata ama bir başkasını şiddete azmettirmek daha büyük bir hata.Madem başka birinin düşüncelerine saygı duyacak kadar anlayislisin o zaman senin de çocuğuna şiddetle bir şeyler yaptırmak isteyenlere de sesini çıkarmazsın senin annelikten anladigin bu demek ki

Evet hic insan sevmem hasbinallah sevmiyorum cocuk iste kafam goturmuyo cocuk sesini bu kadar basit herkes cocuk sevmek durumunda mi kucuk insanlardan hoslanmiyorum neredeyse hitler yapacaksiniz beni
Küçük insanlar??? Çocuk sevip sevmemekte özgürsünüz kimse zorla sevdiremez de tabiriniz ilginç.

Sacma sapan konusmayi birakin isterseniz benim kimseye siddet uyguladigim falan yok kimsenin cocuguma sidder uygulamasina da izin vermem hickimsenin birine siddet uygulamasina izin vermem cocuk sevmiyorum demek çocuğu dovecegim anlamina mi geliyor cildiricam gercekten siz benim annelik anlayisimi ne hadle yorumlarsınız cocuk sevmeyen insana cocugumu sevmeyen insana sev diye mi dayatıcam gece gece idrak yeteneginiz dusuk anlasilan bir de sabah berrak zihinle yazdiklarimi okuyun. Siddetle cocuguma bir sey yatıracaklarmış da ben susacakmisim. element uydurmayın hanimefendi benim asabimi bozmayın lutfen

Kafayi yicem gercekten cocuguma sidder uygulayacagim herkese de siddey uygulatacagim mi dedim ben şiddet azmettiricisi oldum. Siddete meyilli bir birey olsaydım size sarf ettigim sözler hic bu kadar naif olmazdi dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…