en iyisi dövmek
Yakın zamanda bi sevgilisi olur umarım
Ablası olarak yol göstermelisiniz belki de ihtiyacı olan sadece ilgi dikkat çekmek için yapıyordur.Bu yaşlarda ergenliğin verdiği ruhsal bunalımlar onun çevreyle çatışmasına sebep oluyo siz de şu anda onu dışlayarak ondan pek de farklı davranmış olmuyorsunuz.Siz de çocuk olmussunuzdur belki bu şekilde olmadınız ama her bireyin de aynı olmadığını kabullenmek lazım. Sevmeyi deneyin,ilgi gösterin,yol gosterin yapıcı olun o da sizin ilginizi farkederse eminim zıtlasmak yerine size daha çok yakinlasacaktir.Artık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Her seye bir cevap surekli insani tersler hicbir seyden memnun kalmaz uyumsuz asi surekli yalan söylüyor bilmedigi bir sey hakkinda aaa biliyom diyor ama yalan yani aslinda bilmiyor o kadar itici ki anlatamam asla bir seyi bir kerede anlamaz bir seyi yapma dersin o inadina yapar inattir
Habire ilgi bekliyor habire onu övelim istiyor bir seye tutundu mu tutunuyor
Annesinden babasından abisinden hepsinden kıskanıyor beni onlar beni bi kere savundu mu tamam deliriyo artik
Tahammul sınırım kalmadi Allah askina soyleyin haksiz miyim ya o evde değilken herkes mutlu o eve gelince kimse istemiyo onu herkesi soguttu kendinden
Benim yerimde olan var mi ne yapayim siz soyleyin dayanamıyorum artik bu kiza
şeeey galiba eve yabancı birinin gelişinden rahatsız olmuş....az anlayış yada ayrı ev....başka şık yok çünkü...konuşmaya tahammül edemiyorsan ailenin huzuru için istersen onu ve davranışlarını görmezden gel...işini yap çekil köşene otur...yani başka bişey diyemicem...galiba gündüz kk girmeye vaktiniz olmuyo ondan gece giriyonuz...allah ikinizede anne babaya da en başta eşinize sabır versin...çünkü biri kardeş biri eş,,,ortayı tutturmakta zorlanıyordur...baayy...Artık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Her seye bir cevap surekli insani tersler hicbir seyden memnun kalmaz uyumsuz asi surekli yalan söylüyor bilmedigi bir sey hakkinda aaa biliyom diyor ama yalan yani aslinda bilmiyor o kadar itici ki anlatamam asla bir seyi bir kerede anlamaz bir seyi yapma dersin o inadina yapar inattir
Annesinden babasından abisinden hepsinden kıskanıyor beni onlar beni bi kere savundu mu tamam deliriyo artik
Tahammul sınırım kalmadi Allah askina soyleyin haksiz miyim ya o evde değilken herkes mutlu o eve gelince kimse istemiyo onu herkesi soguttu kendinden
Görümceniz olarak değil, kendi kız kardeşinizmiş gibi görün. O zaman el olmaktan çıkar ve her şeyine negatif bakmazsınız böyle. Ergenlik çağında herkes böyle ne yazık ki. Abla olun.Artık dayanamıyorum gorumceme aynı evde yaşıyoruz 13 yasinda Görümcem ama tam bir gıcık ya ölduresim geliyor konussun istemiyorum dokunsun istemiyorum evde varligini bile istemiyorum kaynanam bile onun evde olmadigi zamanlarin kendisini daha cok mutku ettigini soyluyor siz düşünün
Bir de hakaret et, şişman de, özgüvenini zedele diyenler var... nasıl çocuk yetiştirir bu zihniyettekiler...
Bir de hakaret et, şişman de, özgüvenini zedele diyenler var... nasıl çocuk yetiştirir bu zihniyettekiler...
Yo asla siddete meyilli degilim siz fazla iyilik melegisiniz sanirim basinizda hale de var miLafin gelisi soylenmez ben soylemem
Lafin gelisi soylemedim diyorsaniz sizde şiddete meyilli birisi oldugunuzu kabul ediyorsunuz.
Niye bu kadar sasirdiysam ilahi ben
Hayir hiçte melek degilim aksine sinirlendiginde gereken cevabi verir olaya mudahele ederim. Ancak cocuklarla muhatapsam ve kizgin sinirliysem kendime soyledigim tek sey onun cocuk oldugu olaylari bir yetişkinin gözüyle goremediği olur.Yo asla siddete meyilli degilim siz fazla iyilik melegisiniz sanirim basinizda hale de var mi
Ben cocuk sevmemHayir hiçte melek degilim aksine sinirlendiginde gereken cevabi verir olaya mudahele ederim. Ancak cocuklarla muhatapsam ve kizgin sinirliysem kendime soyledigim tek sey onun cocuk oldugu olaylari bir yetişkinin gözüyle goremediği olur.
Her gün 30 çocuk yeterince sabrimi siniyor bazen deli ediyor ya da ciddi sorunlar cikariyor. Hic birisinin agzinin usutune cakasim gelmiyor. Bu olaylara baktiginiz yerle ve kriz yönetimiyle alakali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?