ergen ve mutsuz kızım

Ben de şu anlattıklarınız gibiydim, hatta hala öyleyim çalışmıyorum okul hala devam ediyor 24 yaşındayım. Daha 16 yaşında uzakları gezdim oralara buralara gittim başıma bir iş getirtmedim kötü işlere bulaşmadım. Benim şansımdı belki de ama artık çevre de kötü her şey değişti. Benim de annem babam ayrı.

Emin olun düzeliyor, bazılarının daha uzun sürüyor. Baskılandıkça babayı değerli görecek belki sırf yaralamak için. Size tavsiyem çocuğunuza asla sana şunu yaptım ders aldırttım şu bu ya da harcadığınız paralar konusunda lafını yapmayın, silinmez izler oluşuyor. Çocuk yaparken binlerce kez düşünün derken bu yüzden deniyor. O çocuğa bakabilmek demek sadece eğitiminde beslenmesinde değil morali bozuldu mu gezmesi, depresyonunda hediyesi, yeri gelip tatile gitmesi bu paraların hepsinin hesabı yapılmalı "acaba karşılayabilir miyim?" Çünkü insan eski zamanlardaki gibi harala gürele büyümüyor her şeyde moral psikoloji ön planda artık.

Ben size farklı bi tavsiye vericem nacizane. Kendinizi üzmeyin kızınızı da üzmeyin allah korusun uyuşturucular şunlar bunlarla işi olmayan bi kızsa çok da kendinizi paralamayın. Çünkü paralasanız da süreç değişmiyor yani, bir iki yıl daha verin her çocuk aynı olmuyor malesef. Her şeyden önce canınız ciğeriniz, biraz daha sabır. Allah yardımcınız olsun.

alalh bin kere razı olsun maddiyatla annecilik olmaz bunu hep savunurum hamdolsun sert fıtratına öfke nöbetlerine ragman sigara için alkol alan bir çoçuk degil üzüntüm manen yıpratıyor kendini mutsuzum diye bagırıyor evde aslında ben bana yaptıklarına degil kendine yaptıklarına üzgünüm inş gececek zaman mutlaka saolun güç verdiniz bana

Siz sadece sizle olan iliskisinden bahsetmissiniz, yorumlarida okumadim ama baska sìkintilari olabilir arkadas cevresi platonik bir sevdigi fiziksel goruntusunden rahatsiz olma vs vs . Iyi gozlemleyin kizinizi.
aminnnnnnnnn binlerce kere amin...tşk ederim anlayışınız ve derdimi okuyup cvpladıgınız için.

Bu konu da niye bu kadar burctan bahsedildi anlamadim. Her hangi birine bir seyi surekli telkin ederseniz ona donusur. Oglak burcusun sen bu yuzden boylesin gibi, burcum oglak bu yuzden boyleyim gibi bir algi varsa bosuna konusuluyor burada.

sanki babayla ayrilikta sizi hatali buluyor gibi (senin parana acimiyorum babamin parasina acirim)dan yola cikarak diyorum .yada baba arkadsinizla evlenmis felan sizi gozunde gucsuz bir kadin olarak goruyor o yuzden hirsalaniyorda olabilir .evlatlarimiz icin herseyin en iyisini isteriz tabiki ama her istediklerini yapmak ne kadar dogru bilmiyorum .onun isteklerine gore degilde net bir durus gosterseydiniz ben boyleyim sartlarim bu bir anne olarak beklentilerim bunlar deseydiniz en basta farkli olurmuydu aceba bilemedimki. amin insallh allah kimseyi evladiysa sinamasin insallh gecici bir donemdir baska sorunlarida olabilir dedikleri gibi paylasmaya calisabilirsiniz ustune gitmeyin bence fazla

ben sizi çok çok fazla yumuşak başlı buldum... otorite olacak bir baba yokken bu görev de sizde.. işiniz zor ama kızımı düşkünüm diye böyle ne dese yapmanız onun hayrına değil emin olun... tabi yaş olmuş 19 bu saatten sonra değişir mi gerçekten bilmiyorum.. ama biraz sertliğe ihtiyacı var, şefkat sevgi aşırı doz gelmiş kızınıza!

19 yaşında ne ergenliği

Oğlak burcuyum ve bu dediklerinizin hiçbiri yok

Evet inatçı olabilir ama öncelikle disiplinli olmalıdır

Özgür olur ama çerçeve kurallara uyar vs vs

Örneğin saat kaçta 20 kere aradınız akşam 22 de mi 16 da mı

Bağımsızlık için sizinle sürtüşüyor gibi

Bir de babasında kalacaksa siz neden aratacaksınız çocuk değil ki bu arasın babasını

Çok fazla korumacı vs olmayın onun işini yapmayın hatta bütçesini de belirleyin idare etsin gerekirse B'sından da istesin gitsin çalışsın da

Yalnız bölüm zor gelip bunalmış olabilir

inş düzelir duayla çabayla zamanla sabırla demekten başka çarem kalmadı elimde

Burçlarla çok fazla ilgim olmamasına karşın evet bende bir Oğlak burcuyum. Saydığınız özellikler bende de mevcut, asilik, özgür ruhlu olmak, dik başlılık vs... Ama sizin bahsettiklerinizin burçla ilgisinden çok aşırı taviz ve arkadaş çevresiyle ilgisi var gibi geldi bana.

diyorum ya sucun en büyüğü elbette bende ve haklısınız söylediklerinizde ergenlik belki kendimi avutmak için kullandığım bi cümle bilemiyorum sadece inş düzelir diyorum

mutlaka kesin net burçtur diyemem demem de benim tavizlerimdir benim suçlu bunun farkındayım inş kendimide düzelteceim yanısması olarak oda kendini düzeltir

SONUNA KADAR HAKLISINIZ KESİNLİKLE KIZIMIN OTORİTEYE İHTİYACI VAR İNŞ İNŞ KENDİMDE BU YETİYİ GELİŞTİRİCEM DEMEKKİ ÇOK FAZLA SEVGİ DE İYİ DEGİLMİŞ İFRAT VE TEFRİT OLAYI DENGE OLAYI TŞK EDERİM CANIGÖNÜLDEN CVBINIZ İÇİN.

Ben anlamadım konuyu
kızımın asiliği hırcınlığı nı anlatmak istedim tecrübeli annlerden yaşıtlarından nsl davranmam gerek birde sizlerden duymak istedim insan içine düştüğü durumu bazen göremez benim 3. gözüm olun istedim.

mutlaka kesin net burçtur diyemem demem de benim tavizlerimdir benim suçlu bunun farkındayım inş kendimide düzelteceim yanısması olarak oda kendini düzeltir

Benimde kızım var 14 yaşına girecek 1 ay sonra. O da şimdiden bir triplerde, her şeyi ben bilirim, ben yaparım edasında geziyor. Hadi onlara bir yere kadar tahammül edebiliyorum ama bu aralar en sık yaptığı şey sesini yükseltmek, birkaç kez seni duyabiliyorum sesini neden yükseltiyorsun dedim gayet yumuşak bir ses tonuyla haa sonra baktım ben ne kadar yumuşak yaklaşırsam o da o kadar ses tonunun dozajını yükseltiyor. Aldım karşıma bana bak ben senin arkadaşın değilim, evet sana karşı arkadaş gibi yaklaştığım doğrudur her sorununu da dinlerim benimle her şeyi paylaşabilirsin de ama ben senin annenim ve benimle konuşurken bir daha o sesini yükseltmeni istemiyorum umarım bu ikazı anlamışsındır dediğim günden beri o ses yükselmiyor arada tam yükselecek gibi oluyor gözlerinin içine içine bakıyorum anlıyor zaten.

Bu konu da niye bu kadar burctan bahsedildi anlamadim. Her hangi birine bir seyi surekli telkin ederseniz ona donusur. Oglak burcusun sen bu yuzden boylesin gibi, burcum oglak bu yuzden boyleyim gibi bir algi varsa bosuna konusuluyor burada.
yo hayır ben direk evet kızımın sıkıntısı oğlak burcundan dolayı demiyorum sadece kiminle paylaştıysam bana denilen hep oğlak burcu zordur denildi konu birebir oğlak burcuyla alakalı degil ilintili.

ah güzel arkadaşım denemediğim yollar kalmadı yumuşakmı olmadım oldum aralarda sabrım taştığı ölçüde kızmadımmı kızdım çalışan bir anneyim bende ona dedim daha dün akşam ben senin annenim arkadaşın degilim böyle konuşmaya devam ettiğin sürece seni dinlemem çünki bas bas bagırıyor mutlak hatalıyım mutlak inş düzelir diyelim allah hepimize sabırlar versin.

Bu konuyu bir de babasıyla konuşsanız belki babanın ikazları daha fazla etki eder kızınızın üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…