Allah yardimciniz olsun gercekten cok uzuldumkendinizden cok seversiniz evlatlarınızı aman o ne istiyosa yapalım dersniniz o büyüsün okusun ilerde sıkıntı çekmesin der ve dilersiniz kızım 19 yaşında oğlak burcu cocugu ki burclarada onun sayesinde inanır oldum hırcın aksi asabi ve hep özgürce dolaşmak isteyen bir çoçuk evimizde kızımdan dolayı huzursuzluk çok evet gececek ama sanırım gecene kadar bende kendimden geçmiş olucam ne yapsam kabahat boşanmış bir çoçuk kızım ben önce kızım diyen annelerdenim evet her anne kadar evhamlıyım ama ne yaparsam yapim dünyasına giremiyorum özel ünivde tek başıma okutuyorum bölümü pdr sıkıntısı şu aralar hukuk fak okuyacakmış iide zamanında sana 5 tane ayrı derslerden özel hocalar tuttum annem kazanamadın özeli bile dedim tekrar hazırlan hayır dedin yatay geçişle kıbrısta hukuk okumak istedin tamam dedim babasıyla konuştu babası kabul etmedi anne babamı kırmam dedi şimdide anne olaydın da babam ın karşısında sen duraydın diyen sert mizaclı senin parana hiç açımıyorum babamın parasına acırım diyen babamda yaşamak istiyorum ara babamı orda kalıcam diyen orda kalınca 2 gün sonra dönen nerdesin kızım geç kaldın dediğimde 10 dk sonra geliyorum msj atan ki bu arada 20 kez aramışımdır 2 saat sonra gelen bir kız çoçugum var sınavım mı sanırım evet piskiyatrıda götürdümm psikologada arkadaşlarıylada uyuşamadıgı zamanlar oluyor ne yapacagım şaşırdım rabbim kimseleri evladıyla sınamasın.
Deme deme offf aynı konudan bende çok çok dertliyim 18 yaşına girecek bu ağustos bitmiyor derdi sıkıntısı postaya bakamıyorum korkumdan ne gelecek diye yaşlandırdı beni Aynı dediğin gibi defalarca arıyorum 10 dk oluyor 2 saat kafasına göre takılıyor hiç acıması yok ne zaman bitecek bu çile diye düşünüyorum benim ki erkek dahada zorrr üfffkendinizden cok seversiniz evlatlarınızı aman o ne istiyosa yapalım dersniniz o büyüsün okusun ilerde sıkıntı çekmesin der ve dilersiniz kızım 19 yaşında oğlak burcu cocugu ki burclarada onun sayesinde inanır oldum hırcın aksi asabi ve hep özgürce dolaşmak isteyen bir çoçuk evimizde kızımdan dolayı huzursuzluk çok evet gececek ama sanırım gecene kadar bende kendimden geçmiş olucam ne yapsam kabahat boşanmış bir çoçuk kızım ben önce kızım diyen annelerdenim evet her anne kadar evhamlıyım ama ne yaparsam yapim dünyasına giremiyorum özel ünivde tek başıma okutuyorum bölümü pdr sıkıntısı şu aralar hukuk fak okuyacakmış iide zamanında sana 5 tane ayrı derslerden özel hocalar tuttum annem kazanamadın özeli bile dedim tekrar hazırlan hayır dedin yatay geçişle kıbrısta hukuk okumak istedin tamam dedim babasıyla konuştu babası kabul etmedi anne babamı kırmam dedi şimdide anne olaydın da babam ın karşısında sen duraydın diyen sert mizaclı senin parana hiç açımıyorum babamın parasına acırım diyen babamda yaşamak istiyorum ara babamı orda kalıcam diyen orda kalınca 2 gün sonra dönen nerdesin kızım geç kaldın dediğimde 10 dk sonra geliyorum msj atan ki bu arada 20 kez aramışımdır 2 saat sonra gelen bir kız çoçugum var sınavım mı sanırım evet piskiyatrıda götürdümm psikologada arkadaşlarıylada uyuşamadıgı zamanlar oluyor ne yapacagım şaşırdım rabbim kimseleri evladıyla sınamasın.
Kızınızın karşısında çok mu eziliyorsunuz acaba?
Cümle tuhaf geldiyse k.bakmayın lütfen amacım kırmak değil olamaz da...
O yaşlarda genelde anne babayı güçlü görmek isterler. Arada sert ve net olsanız belki işe yarar.
Ergenlik döneminde çok fazla yumuşak davranmak da iyi değil çünkü.
Babanın evine gitmek isityorsan git, benim imkanlarım bunlar deyin ama ağlamayın konuşurken kesin ve net olsun konuşmanız.
Buraya istediğin zaman gelip gidemezsin, ya bu evde kalıp kurallara uyacaksın, ya da babana gidip onda kalacaksın deyin.
Belli bir saatten önce evde olması için uyarın.
Disiplin şart bence bu dönemde (aşırıya kaçmadan tabii ki)
Unutmayın; tek ayrı anne baba siz değilsiniz. Bunu kullanmasına izin vermeyin!!
Inanın geçiyor. Ben 19 yaşındayım.
Zamanla geçiyor ki beni bilen bilir ben diyorsam sukredin.
Bende hep annemden şikayetçiydim. Ama simdi nisanlandim.
Insan o zaman.
Yabi annemin bana olan bakışı çok değişti.
O yüzden bende çok daha yumusagim.
Insan a kaybetme korkusu lazım sevdiğini anlaması için.
Istigfar çekin başka çare yok.
Dua edin. Allahim iyi arkadaşlar la karsilastir diye dua edin
Allah yardimciniz olsun gercekten cok uzuldum
Ne kiymet bilmez evlatlar var insallah diger insanlari gorur de sizin kiymetinizi anlar
Aslinda ozel universitede okumuyor olsa belki cevresinde sıkıntı cekip guc bela okuyanlari ailesiz olanlari ailesi arkasinda olmayanlari gorurdu hayatin gercekleriyle karsilasinca kiymetinizi anlardi
Insallah cok gecmeden hatasini anlar kiymetinizi bilir
kendinizden cok seversiniz evlatlarınızı aman o ne istiyosa yapalım dersniniz o büyüsün okusun ilerde sıkıntı çekmesin der ve dilersiniz kızım 19 yaşında oğlak burcu cocugu ki burclarada onun sayesinde inanır oldum hırcın aksi asabi ve hep özgürce dolaşmak isteyen bir çoçuk evimizde kızımdan dolayı huzursuzluk çok evet gececek ama sanırım gecene kadar bende kendimden geçmiş olucam ne yapsam kabahat boşanmış bir çoçuk kızım ben önce kızım diyen annelerdenim evet her anne kadar evhamlıyım ama ne yaparsam yapim dünyasına giremiyorum özel ünivde tek başıma okutuyorum bölümü pdr sıkıntısı şu aralar hukuk fak okuyacakmış iide zamanında sana 5 tane ayrı derslerden özel hocalar tuttum annem kazanamadın özeli bile dedim tekrar hazırlan hayır dedin yatay geçişle kıbrısta hukuk okumak istedin tamam dedim babasıyla konuştu babası kabul etmedi anne babamı kırmam dedi şimdide anne olaydın da babam ın karşısında sen duraydın diyen sert mizaclı senin parana hiç açımıyorum babamın parasına acırım diyen babamda yaşamak istiyorum ara babamı orda kalıcam diyen orda kalınca 2 gün sonra dönen nerdesin kızım geç kaldın dediğimde 10 dk sonra geliyorum msj atan ki bu arada 20 kez aramışımdır 2 saat sonra gelen bir kız çoçugum var sınavım mı sanırım evet piskiyatrıda götürdümm psikologada arkadaşlarıylada uyuşamadıgı zamanlar oluyor ne yapacagım şaşırdım rabbim kimseleri evladıyla sınamasın.
Amin ablacim . Allahu teala razı olsun.inş güzel kızım inş mutlaka gececek ama sanırım delip gececek sanada evliliğe adım attıgında benlikten bizliğe gececegin hayatında mutluluklar dilerim güzel kızım:)rabbime emanetimsin
evet itiraf edeyim eziliyorum est kırılmadım cevremde çoğu kişi uyarır beni sevgiyi ailede görsün dışarıda görmesin dedim aman burası istanbul dedim ve çok fazla sevgiyle yaklaştım kırıldım ama ona hiç küsmedim bi anne buraya yazıyosa emin olunki çok dolmuştur çok kırılmış nefessiz kalmıştır...
evet itiraf edeyim eziliyorum est kırılmadım cevremde çoğu kişi uyarır beni sevgiyi ailede görsün dışarıda görmesin dedim aman burası istanbul dedim ve çok fazla sevgiyle yaklaştım kırıldım ama ona hiç küsmedim bi anne buraya yazıyosa emin olunki çok dolmuştur çok kırılmış nefessiz kalmıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?