Canım sımdı bız ergenlıkteyız 18 yaslarındayız. Yanı bu sebeple hormonsalmıdır nedır tartışmalar oluyor ve boş boşa ayrlıklar oluyor. Bız de ayrılmamısken konusuyoduk konu acılmıstı bı kere aslında ıyı olur demıstık. Zaten ayrılma sebebımız bırcok nedene baglı orası ayrı da...Niye o süreçte hayatinizimi yaşayacaksınız ?
Mantıksız geldi.
Bunu yapma amaciniz nedir
Canım sımdı bız ergenlıkteyız 18 yaslarındayız. Yanı bu sebeple hormonsalmıdır nedır tartışmalar oluyor ve boş boşa ayrlıklar oluyor. Bız de ayrılmamısken konusuyoduk konu acılmıstı bı kere aslında ıyı olur demıstık. Zaten ayrılma sebebımız bırcok nedene baglı orası ayrı da...
Hayatımızı yaşayıp tekrar gerı donmek degıl, bırbırımızı beklemek yanı kımseyle cıkmadan. Ama o benı bekler mı kı? :/ :/
İyi bi çocuk canım ya.Bunu ençok sen anlayabilir misin . Karakteri nasil bir çocuk . . Güveniyorsan sen bekler . Ama bu devirde babana bile güvenmemek gerek
Yani kendimi ona ümit bağlamam iyi birşey değil dimi? :) Hem aklı da karıştırır. En iyisi onu unutup hayata devam etmek Haksız mıyım? :)Olur neden olmasın.Ama bekleme konusuna takılma bence kimse kimseyi beklemek zorunda değil, hayatına başka insanlar girsin belki daha mutlu olucaksın; ya da onun değerini anlayacaksın daha çok seveceksin kim bilir.. O da aynı şekilde.
Aynen bızımkıne benzıyor.Keske su yasimiza kadar sozlessymissiniz. Yani birbirinizden habersiz gecen yillar sonunu bilmediginiz bir vakte kadar beklemek inanilmaz yorar. Ve ergenlikte tanistiginiz icin huylari türlü türlü degisecek. Sonunda yeni bir tanima sureciniz olacak yani.. ben 16 yasinda tanistigim insanla su an birlikteyim. Vakti gelince goruselim tekrar dedigimizde en fazla bir iki ay gorusmeden durabildik. sonra baktik olmuyor. Birbirimizin her anina sahit olarak yasamayi tercih ettik.
Kesınlıkle oyle sonucta ayrılırken boyle bır soz vermedık sadece zıhnıyet buydu bızdekı.Yazını okuyunca daha da küçüksünüz sanmıştım ama öyle pek de ergenlik demek doğru olmaz çünkü bu yaşta insan mantıklı olarak düşünebilir evet bir tecrübesizlik mevcut ama ileride evleneceğin kişi ise karşındaki ergenlik diyip hiçbir şey kararlaştırmadan beklemek doğru olmaz, ha aranızda konuşup biraz daha hayatlarınızı oturttuktan sonra yeniden birlikte olmaya karar verebilirsiniz ama ortada belirli bir söz yoklen beklemek senin için doğru olmaz sonuçta neyi beklediğini de bilmiyor olacaksın
Dimi? :)Sanmam ki beklesin.Sen beklesen o beklemez
Olmaz ya o beklese sen beklemezsin..
Kararımı verdim. Zihnimi serbest bıraktım yeni insanlara. Teşekkür ederim :)Bu ne hormonla ne ergenlikle alakalı kanımca hayatınızda ilk ve son kişi olmayacaksınız yeni insanlar gelince hayatınıza bu sözlerde unutulacak
Hayatın başındayız daha birinin yolunu gözlemek gözletmek için çok erken önüne bak her zamanKararımı verdim. Zihnimi serbest bıraktım yeni insanlara. Teşekkür ederim :)
Tabiki öyle :) Tamamen unut demiyorum ilk aşklar özeldir her zaman kalbinde bir yeri olur zaten.. Ama kendini dünyaya kapatmaYani kendimi ona ümit bağlamam iyi birşey değil dimi? :) Hem aklı da karıştırır. En iyisi onu unutup hayata devam etmek Haksız mıyım? :)
Canım sımdı bız ergenlıkteyız 18 yaslarındayız. Yanı bu sebeple hormonsalmıdır nedır tartışmalar oluyor ve boş boşa ayrlıklar oluyor. Bız de ayrılmamısken konusuyoduk konu acılmıstı bı kere aslında ıyı olur demıstık. Zaten ayrılma sebebımız bırcok nedene baglı orası ayrı da...
Hayatımızı yaşayıp tekrar gerı donmek degıl, bırbırımızı beklemek yanı kımseyle cıkmadan. Ama o benı bekler mı kı? :/ :/
Aynen bızımkıne benzıyor.
Ama ben kararımı verdım! Beklemıyıcem onu! Kendı yoluma bakıcam.
Cunku o bıtırdı herşeyı benden kactı. Aşkla yaklaşmadı. Sımdı benı bı baskasıyla gorsun de ah ceksın. Zaten ah cekıyordur da sımdıden neyse. Sagol :)
Haklısın işte ergenlıkHayatın başındayız daha birinin yolunu gözlemek gözletmek için çok erken önüne bak her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?