acelya24 Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2016 247 76 13 2 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi acelya24 #21 cimcimegfb .!.: Ilk bana anlattiginizla şimdiki anlattiniz birbirinden çok farklı . Siz önce kendinize ne istediğinizi sorun . Yada aşk i meşki bırakıp okumana bak Genişletmek için tıkla... Dönemımden kaynaklı fıkırlerım bırbırını tutmuyor. Ama evet artık bu karardayım sagol
cimcimegfb .!.: Ilk bana anlattiginizla şimdiki anlattiniz birbirinden çok farklı . Siz önce kendinize ne istediğinizi sorun . Yada aşk i meşki bırakıp okumana bak Genişletmek için tıkla... Dönemımden kaynaklı fıkırlerım bırbırını tutmuyor. Ama evet artık bu karardayım sagol
acelya24 Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2016 247 76 13 2 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi acelya24 #22 atmivararkamda .!.: Tabiki öyle :) Tamamen unut demiyorum ilk aşklar özeldir her zaman kalbinde bir yeri olur zaten.. Ama kendini dünyaya kapatma Nasipte varsa zaten bir zaman sonra tekrar bir araya gelirsiniz :) Genişletmek için tıkla... Aynen ya herşey kader canım zaten sagooll
atmivararkamda .!.: Tabiki öyle :) Tamamen unut demiyorum ilk aşklar özeldir her zaman kalbinde bir yeri olur zaten.. Ama kendini dünyaya kapatma Nasipte varsa zaten bir zaman sonra tekrar bir araya gelirsiniz :) Genişletmek için tıkla... Aynen ya herşey kader canım zaten sagooll