Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Orası öyle tabi ama adam bana neden baksınki :kahve: yani fotografımı beğendi diye benide beğenmiş olmuyo ya da umutlanmak istemediğim için böyle düşğndürüyorum kendimi :KK64: ama inanın görseniz bu adam içinmi bu kadar heycan diyebilirsiniz yani çook sıradan ama işte bana çok farklı geliyo sürekli konser kayıtlarını röportajlarını izliyorım:KK36:
Gönül kimi severse güzel odur;)

Yaa nasıl güzel bi tebessüm bıraktınız yüzümde :KK15::KK15::KK68: çook tşk ederim zahmet edip bu kadar şey yazmışsınızz:KK68: direk kahve teklifime atlayacağını hiç zannetmiyorum.aynı şehirde yaşıyor olsakta kabul etmezdi bence. Ama o duruma gelebilmek için sanırıö biraz msjlaşmam gerekiyo ama heycan ne yazacak bişey bulabiliyorum ne muhabbeti ilerletecek şeyler yazabiliyorum. Sanki 17 yaşındayım ilk birine bişey yazıyorum. İmkansız değil belki ama çokta mümkün gibide görünmüyo aslında. Yaşattığı heycan bile çok güzell:-) birazdan yazcam yine msj, dün geceden sonra umarım ters tepmez. Yada bikaç gün sonramı yazmalıyım bilemiyorum işte off ne zor işler :olamaz:
Canım bu arada yaşını merak ettim.

Burda eski sayfalarda üyeler, o tarihte istanbulda degilim ama şu tarihte orda olacagim keske konser olsa diyebilirsiniz... aslinda gorusme bulusma teklifi yapmak lazim ama konusma biraz ilerleseydi akışıyla daha kolay olur. Ama şu an icin en uygun fikir o uyelerin dedigini yazmak:dua:
İsterseniz keşke görüşebilsek tarzi seylerde ekleyinde etkilendiginizi anlasin belli ki sizi begenmis takip etmis o tarz gruplar genelleme yapmak istemiyorum ama küçük ünlü tribinde gerçekten:rolleyes:

Konu basligi icin tesekkur edrim.Konuyu okumadım bile ama son birkacgundur bu başlığı görünce icim kıpır kıpır olup gozumun önüne papatyalar geliyor ve dudaklarımda gülümseme oluyor.bir ara okuyacağım. UmarI'm çok büyük bir sıkıntın yoktur.Allah gönlünün muradıni versin.

Kocayaslisiskodunya Kocayaslisiskodunya dunden beri konunu takipteyim, yazdiklarinizi okurken heyecaninizi paylastim.
Ah ah BSB' dan Nickcigime yazmisim gibi oldum.
Bir arkadas vardi bir dergide mi gazetede mi ne calisiyordu, halasini ameliyat eden doktorla bulusacakti roportaj icin //etkilenmisti o doktordan, stalker ruhum onu bulamamisti. Zaten konu sahibide yazmadi. Ne yapti ne etti bilmiyorum.
Umarim siz bizi habersiz birakmazsiniz.
Bu arada sizin gizemli gitaristi buldum :KK66: ama tek tek yorumlara bakmadim siz hangisisiniz diye:halay:
Özelden yazarmısınız lütfen kimi buldunuz buldugunuz kişi o kişimi çok merak ettim :halay:

Back
X