- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Ama lütfen yaaa bulanlar söylemesinSöylemiyorlar malesef. Çatlamayalım da biz bu gece meraktan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama lütfen yaaa bulanlar söylemesinSöylemiyorlar malesef. Çatlamayalım da biz bu gece meraktan![]()
Çook tşk ederimKonu basligi icin tesekkur edrim.Konuyu okumadım bile ama son birkacgundur bu başlığı görünce icim kıpır kıpır olup gozumun önüne papatyalar geliyor ve dudaklarımda gülümseme oluyor.bir ara okuyacağım. UmarI'm çok büyük bir sıkıntın yoktur.Allah gönlünün muradıni versin.
Buraya kim olduğunu yazmadiktan sonra bişey olmaz.Çook tşk ederimama bundan sonra olacak bişey varsa da olmayacak kesin
adam duycak benim bu hallerimi herkes bulmuş zaten kim oldugunu
![]()
Konuyu nasıl kilitliyolar acaba siz biliyomusunuz?Buraya kim olduğunu yazmadiktan sonra bişey olmaz.![]()
Mune ye soylicen kitlicek canimKonuyu nasıl kilitliyolar acaba siz biliyomusunuz?
Öğrendiniz mi kim olduğunu bende merak ettimÖzelden yazarmısınız lütfen kimi buldunuz buldugunuz kişi o kişimi çok merak ettim![]()
Kimse buraya yazmiyorki adini kendi adini aratinca bulsun yada gidip kimse soylemez kendisine bak takipcisi artmismi :)Çook tşk ederimama bundan sonra olacak bişey varsa da olmayacak kesin
adam duycak benim bu hallerimi herkes bulmuş zaten kim oldugunu
![]()