Ergenliğime geri döndüm sanırım :/

Konu basligi icin tesekkur edrim.Konuyu okumadım bile ama son birkacgundur bu başlığı görünce icim kıpır kıpır olup gozumun önüne papatyalar geliyor ve dudaklarımda gülümseme oluyor.bir ara okuyacağım. UmarI'm çok büyük bir sıkıntın yoktur.Allah gönlünün muradıni versin.
Çook tşk ederim :KK200: ama bundan sonra olacak bişey varsa da olmayacak kesin:KK61: adam duycak benim bu hallerimi herkes bulmuş zaten kim oldugunu:KK61:

Konu sahibesi inşallah herşey gönlünce olur olacağı varsa illa bir şekilde olur halkında hayırlısı üzme kendini öğrenirse de öğrensin ne olacak

Isyerimdeyim. 1 saat once ise baslamam gerekirken baya oturdum 26 sayfayi okudum. Yuzumde kocaman bir gulumsemeyle tum heyecaninizi ben de hissettim. Kotu gunler geciriyorum, baya da stresli zamanlardayim bu baslik su kotu zamanimda yuzumu guldurdu, icimi isitti.

Keske konunuzu kapattirmasaydiniz ama siz daha iyi bilirsiniz elbette. Insallah Allah'ta sizin kalbinize gore verir ve gizemli gitarist ile yuz yuze gorusup tanisabilirsiniz. Tesekkurler tekrar bu guzel heyecanlari yasattiginiz icin :)

Back
X