- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.321
kıs o ne biçim çağırmak kaydirigubbakcemile3eyyyyyyyyy misafir kimsen çık ortaya...
elma dersem çıkkk armut dersem yine çıkkk.klava:
yok ya gülüm gelenler gerçi eski arkidişlerim.ama bişiler yapmadan olmeyooKıs filiz az değilsin ha:roflol:
Seyranım çok yorma kendini..ah keşkem yakın olaydık yardım ederdim sana..
Hkket nedir bu misafir peydahlandı bayadır..ohaoldumsmilekatılsa ya bizeboshayallersmile
aceba tanıdık sapık mıkaydirigubbakcemile3sapıktır belki ay şekerim havamız olsun..artık bizimde sapıkımız vardır.
kıssenün bu çığırmana eltüm geldü bak..kaydirigubbakcemile5bakın ben o misafiri nasıl yanımıza alacağımı biliyorum..
gel gel sarışınım gel ben sana aşığım gell.
esmerim biçim biçim.ölürem esmer için.alem bana düşmandır esmer sevdiğim için loy.. hele loy loy loyy kibar yarim esmerim loy...
hakketen çozuttuk evet gece 12 yolcusu kalmasın sindrella,bal kapaaaa inecek vaaaaaaaaaaaaa
hayırlı uğurlu ossun çiçeembayanssulusmileroşum çok sağol canım..
daha eşim işten gelmedi..
bizim kavgamız sabaha kaldı..:roflol:
efet itiraf ediim zili çalıp çalıp kaçan beniiimmsositosositohihoyttt kıslar açılın bakemm ben geldimmm
gerçi bakmyın bu ka ataşlı giriş yaptığıma..bugün pek bi bezgün haldeyim.boshayallersmile
kızçemin sınavlar var.yardım istedi.boshayallersmileüstüne bide öğrencim geldi.oda garibim pazar günü ygs gircek.yani kafam oldu bi dünya.:bbo:üstüne yarın misafirim var.heç bişii yapmadım.akannehir(pardon sadece tatlı işini hallettim)
çiçeğim geçmiş olsun canım ya..:teselli:bu edam milleti böle..kendileri yapsa sesleri çıkmaz ama...
yaf bu arada benim zilim arada çalınıp çalınıp duruyoo.:uhm:yoksam sizmiçalıp kaçaysınızzkaydirigubbakcemile3
oklava vaasa glemiimaklinialirimsmileeyyyyyyyyy misafir kimsen çık ortaya...
elma dersem çıkkk armut dersem yine çıkkk.klava:
bakın ben o misafiri nasıl yanımıza alacağımı biliyorum..
gel gel sarışınım gel ben sana aşığım gell.
.
nasılsa benim çikin yüzümü kimse görmez.. ben biraz daha kalsam..hakketen çozuttuk evet gece 12 yolcusu kalmasın sindrella,bal kapaaaa inecek vaaaaaaaaaaaaa
kıssenün bu çığırmana eltüm geldü bak..kaydirigubbakcemile5
nöbetçü zapuk kaçtııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıssenün bu çığırmana eltüm geldü bak..kaydirigubbakcemile5
nöbetçü zapuk kaçtııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Misafir gitdi....Roş geldi:roflol:
boşver kıs arada lazım çozutmak..yoksam çekilmez bu hayat....hakketen çozuttuk evet gece 12 yolcusu kalmasın sindrella,bal kapaaaa inecek vaaaaaaaaaaaaa
oleey roşom yavruuum kayıtlı zapuhh ne edinnn bis misafir yicektik amme kaçtı karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?