Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

annnnnnaaaaaaa çiçeeem kıs hatle karışti sen tamponda kaldın kimi. kıslar vicdansız roşum. nuri amcamı kapıya dikmiş diyoki: hacı cav cav öpsün seni nuri amcan
nuri amcam öpmee sefmez caanıımaklinialirimsmile
roşum epsicinisi öpiiim ana kıs karının kocası geldi benimkinde pireler halı saha maçı yapiiiii
he ya kocası geldi,kapıdaki nööriyi bilem geçti gitti ne aşk beaa,
pat yap kıs pirelere,guclubacismile

he eltüm bak üşenmedüm dağları tepeleri aştum sizin hormonlu ergenlerünüze nuri abiyi ve gazoz şeeetirdimm

sen şöle dur nuri amcam görmeden kaçiiim allaha emanet olun benim sanal ortamdaki arkilerim melekler korusun sizleri ve sevdiklerinizi........ana ölcemmi ne hellaşır gibi oldu hayırdır inş. hayırdır inş...........

eyvahki bana ne eyvah.. ee çıkana ne yapcann... eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bişi yapmıcamm öpcemmmm:jeyyar:
kızlar ben kaçar.. araba geldiii..aşkitom geldiii.ayy çok mutluyumm. hepinizi öpüyorum.. yarın okurum yazılarınızı.Allah rahatlık versin...
hade sanada allah rahatlık versinkötükedihüso:asigim:
roşum epsicinisi öpiiim ana kıs karının kocası geldi benimkinde pireler halı saha maçı yapiiiii
oooooo benimkinde turnuva bilem düzenlendiii delikafaduldendelikafadulden
roşum ben kaçiiim. bakayım herifimde maç yapan pirelere. hakemlik ediiim sende ışıklarını söndür bacımmm elktr.zam gelmişyerimseniben

bende kaçiim,kociş kısmadan yanına gidiim,kaydirigubbakcemile
ii uykulaaropuyorumnanaktan
ana hatunlar nuriamcamıgörünce kaçtııııakannehir:roflol::roflol:

he eltüm bak üşenmedüm dağları tepeleri aştum sizin hormonlu ergenlerünüze nuri abiyi ve gazoz şeeetirdimm
eltim nööri abim gelene kaa herkeşler kaçtıguclubacismile

bilmukbeleekaydirigubbakcemile5

kızlar nerdesiniz..olumunekankayizsmile
aşkımla pazara gittim ,yemeğimizi yedik..
şimdi çay vakti
daha sonrada yürüyüş yapmaya...
tavsiye ederim arkadaşlar.. miss gibi hava ohhh...hihoyyythihoyyyt
akşam burdayız demi...yerimseniben

:1shok::1shok::1shok:
kızlar nerdesiniz.
ben yürüyüşten bilem geldimhihoyyyt..siz halen yoksunuz..
ben çıktıktan sonra gelirseniz bak karışmam ama...:mymeka:

Çiçeğim ben anca girebildim...fazlada kalamam gerçi...
Eşimle oğluşum stardaki flime daldılar o bitene kadar takılırım..Çağrı atdım tlf nuna çekine çekine geç oldu yaeyvahedigeldismileumarım eşin rahatsz olmamştr..
Nerde bu hatunlar hakketlmaz:akşam nuriler muriler kafayı yediler tüpsüz herüfle..Yena nın dediği kadar var..her gece zor geliyo yaş kemale erince:roflol:

günaydınlar ergenzadeler,opuyorumnanaktan
dün hiç giremedim,p.tesi younluğu malum,
bugün günüm vaa,gezmee gitçem,onçin ergenimi okula gönderince yatmadım,
kargalar mamasını yimeden ottum buraya,
işlere dalınca vakit bulamiim sonaolumunekankayizsmile
koşturuyomda halim yok aslında,
ailecek hasta oliiz gibi,mevsim denişiklii nedeniylen sanırım,
akşamları pek bi geberik oliim,boshayallersmile
kıs begom nuriylen kafa yinir mi yaf,
adamı tehdit amaçlı kapıya kooduk ama,herkeşi kaçırdı,çirkin edamaklinialirimsmile

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn:teytey:
Selam verip kaçıcam...hepinizi öpyrm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…