Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

ii akşamlar kıslar,
çiçeğim çok geçmş olsun,allah beterinden korusun,:Saruboceq:
o arabaları ne kıymetlidir bu er milletinin çok ii bilirim,
neysem arabayı sattıkta şimdilik derdimiz yok,
zile basma işini ,küççükkene yapmadıımdan içimde kaldı zaarguclubacismile

roşum çok sağol canım..
daha eşim işten gelmedi..
bizim kavgamız sabaha kaldı..:roflol:

Hayırlı akşamlar hatunlar....
Çiçeğim senin ışığın var buralardamısın?profilime bıraktığın güzel sözlerin için teşekkür ederim canım..Ruh güzel olsun,yüz nedirki..emanet bu beden bize....Geçmişi okuyayım bakıyım dünde giremedim,neler yapmışınız acep..
Hemen dönücem..:1hug:

hihoyttt kıslar açılın bakemm ben geldimmm
gerçi bakmyın bu ka ataşlı giriş yaptığıma..bugün pek bi bezgün haldeyim.boshayallersmile
kızçemin sınavlar var.yardım istedi.boshayallersmileüstüne bide öğrencim geldi.oda garibim pazar günü ygs gircek.yani kafam oldu bi dünya.:bbo:üstüne yarın misafirim var.heç bişii yapmadım.akannehir(pardon sadece tatlı işini hallettim)
çiçeğim geçmiş olsun canım ya..:teselli:bu edam milleti böle..kendileri yapsa sesleri çıkmaz ama...
yaf bu arada benim zilim arada çalınıp çalınıp duruyoo.:uhm:yoksam sizmiçalıp kaçaysınızzkaydirigubbakcemile3

sağol kısmetsizkedim...
sana kolay gelsin tatlım.. yarın için neler yapacaksın...

çabuk çabuk yazışalım saat 00,00'da benim kapatmam lazım.
sindrella misali.çikinleşiyorum..:roflol:
neden kıss bilgisayarın balkabağısımı oluyoo:roflol:
OLMAMMIçiçeeem çok sıkkınım hormonlu ergenle atıştık epeyce. acaba dolunaymı? kurt karimi oliim ne anamadım getti.
anamm topiğisimize bişiler oluyo.:1shok:.bal kabakları,kurt hatunlar..eyvahedigeldismile
çok tırsıyoruuummeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…