Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı pazarlar...
Yena sende iyiki varsın canım:1hug:
Kızlarım denize gitti ergen eşimde emekliler buluşmasına evde tek başımayım erişte yapmaya çalışıyorumcokacimcoook
Cluster_219 hoşgeldin öncelikle Topicimizde yaz, yazdıkça rahatlıyacaksın Ergen annelerinin ortak noktaları en zor evrelerde neler yapıyoruz gibi...Annelerde bir zamanlar ergendi ama; çocuklarımız bizim yaşımıza daha gelmediler farkı anlatmamızda çok zor ...

mrb iyi pazarlar nasılsınız kızlar ben giremiyorum hiç fırsat bulamıyorum torunla uğraşıyoruz zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz sizleri özledim fırsat buldukça girerim hepinizi öpüyorum

selam güsel annelerr
uzun zamandır uğrayamadım.valla bu yaz pek tadımız yok gibi..ben bişee anlamadım tatilden..
pc çok ağır deli ediyo beni.geçenlerde yazdıydım bi ara ama bakım sırasında hepiciği gitmiş..
evim çok sıcakkk dehşetengiz...değil pcye oturmak evde zor oturuluyo..
ramazan geliyo hayırlısıyla..inşaalh ozaman yavaş yavaş toplanmaya başlarız..
hepiciğinizi tek tekkkk kocemen kocemen öpüyorummmŞeniz

Cluster_219 canım hoşgelmişinn
hepimizde var aynı dert..boshayallersmile
kızlar bu arada sbsleridemeyiunutmuşum.inşallah ergenleriniz hayılısıyla iyi yerleşirler..

Hayırlı geceler...
Kısmetsizim hoş geldin nerelerdeydinolumunekankayizsmile Sbs için teşekkürler amin inş...Sıcaklardan şikayet etmicem demiştim soğuksever biri olaraksempatiksalakcinni
Gecede kapatım topiğia.s.Tatildesiniz diye tanımadımız misafirler girer:1ninca:

MAruflu sen tükanı kapatmışsın,bende kapatmaya gelmiştim..:))))

Merhabaa...ben geldiiim...
En son girdğimde destan gibi yazdım yazdım ne olduysa gönderilemedi,bir dahada üşendim yazmaya açıkcası..
Maruflum Yenam Allah sizlerden razı olsun canlar,bu topiğe siz hayat veriyonuz,yoksa yerlerde garipa.s
Roşum çok geçmiş olsun rabbimden şifalar diliyorum sana..Lütfen ihmal etme,önce midenle ilgili problemini hallet tedavini ol..
Neden böyle erken çürümeye başladık biz bilemiyorum yaa:umursamaz:yaş yolun yarısı yada az ötesi ,hep bööyle hastalıklar problemler...eskinin yaşlısına bakıyosun,gözümün önünde eşimin babanesi maşaallah turp gibi kadın.hafıza süper!!ağzında bir dişi takma değil..Yanlarında, hastayım oram buram diyemiyosun,elli tane söz üretiyolar..Genciz ya biz aaa çok ayıp...lmaz:
Hepinizi çook öpyrm..Yena cım ışığın var piştiyiz ama kk dasın sanırım..öpyrm seni..hayırlı geceler dilerim.

Doğrusun arkadaşım çok doğrusun...senle hem ben hemde kızlarımız yaşıt..bazen bnde söyleniyorum,''arkadaş gibi davranıyorum tepeme çıkıyosun,karşında 40 yşnda kadın var tavırlarına söylemlerine dikkat et diyorum..hep burunlarının dikine gidiyolar..yoruldum artık..bu dünyada herkesin,ailenin,sülaleninde,eşininde,evladınında gönüllerini etmekden yoruldum be artık..benden paso..pilim bitdi ..gönlüm yorgun...

Hayırlı cumalar....

bego ve kısmetsizim sizleri görmek ne güzel...Çekinmeyin uğrayın arada..

mrb iyi geceler nasılsınız ben çok meşgulüm kızımla eşi yurtdışına turla gittiler torun bize kaldı çok huysuzlanıyor arada annesini arıyor bize düşkün ama yinede arıyor tlf açtıklarında seslerini duyunca çıldırıyor çok mutlu oluyor bugün 4 gün oldu çarşambaya dönecekler hayırlısıyla ama bizi peşinde koşturmasından dedeyle beni yoruyor çok tatlı maşallah ama çok hareketli bir saniye durmuyor daha yeni uyuttum yoksa giremiyorum geçen yıl gittiklerinde daha za arıyordu sizler ne yapıyorsunuz yena,bego ,maruflu,filiz.ç,çeğim,roşum,hepinizi öpüyorum çok yorgunum o uyurken bende uyuyayım birazcık öpüyorum iyigeceler

Hayırlı cumalar....

bego ve kısmetsizim sizleri görmek ne güzel...Çekinmeyin uğrayın arada..

Yena'cım senimi kırıcam canım ayıp ediyon:dance:bak dans ederek geldim hemide...
Sağolsun Filizde teşrif edebülmüş...vereliniortakgezenti hatun seni nbr?..
Marufluuu devremülk ergen topiğini bırakıp nireye gitdin anam..
Sunay ablam torunla iyi eğlenceler size..eve canlılık,bir hareket gelmişdir elbetde ne güzel aslında..kısları erkenmi eversem neeyvahedigeldismile
Çiçeğim bu hafta döner sanırım(anam insan leptabını yanında taşır,tak wınını yada jetini sahilde bilem konuş...aaa...ev sahibi bukadanda uzak kalmaz şikerim yaa...özletdin kendiniopuyorumnanaktan

Sunay ablacım kolay gelsin sana...Demek torununla baş başa kaldın...

Kızın ve damadında ne güzel bir nevi balayı gibi oluyordur....

Oooooooooo bego hanımlar yine burdalar cıstak cıstak..:)))

Nasılsın canım,herşey yolundamı,sağlığın nasıl..???

slm kızlar. yine uzun zamandır giremiyorum. yaz bitsin kış gelsin ben anca vakit bulacağım sanırım kk ya girebilmek için. neler yaptınız bakalım. dağ çiçeğim tatilde sanırım. yenacıım buraların boş kalmasından şikayetci. sunay ablam torun bakıyor allah kolaylık versin ablam
kısmetsizim roşum begocuğum filizim maruflum ve yeni gelen arkadaşımızı sizleride çok öpüyorum.....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…