- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.961
arkadaşlar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da onların bu ergenlik sorunları bahanelerinin altında daha ne kadar kendimizden taviz vereceğiz. bizim de en huzura ermiş olduğumuz yaşlar da deilmiyiz hepimiz. bırakalım lütfen onların her davranışlarını hoşgörü ile karşılamayı, biraz anlasınlar kim anne kim çocuk bende de var 17 lik bi kız inanın kavgasız günümüz geçmiyo yoruldum artık huzur istiyorum. 40 yaşındayım saygı görmek istiyorum dediklerini yaparsak oh ne ala yapmazsak geri kafalıyız. yanlışmıyım
kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmileŞenizHayırlı cumalar....
bego ve kısmetsizim sizleri görmek ne güzel...Çekinmeyin uğrayın arada..
Hayırlı cumalar....
bego ve kısmetsizim sizleri görmek ne güzel...Çekinmeyin uğrayın arada..
mrb iyi geceler nasılsınız ben çok meşgulüm kızımla eşi yurtdışına turla gittiler torun bize kaldı çok huysuzlanıyor arada annesini arıyor bize düşkün ama yinede arıyor tlf açtıklarında seslerini duyunca çıldırıyor çok mutlu oluyor bugün 4 gün oldu çarşambaya dönecekler hayırlısıyla ama bizi peşinde koşturmasından dedeyle beni yoruyor çok tatlı maşallah ama çok hareketli bir saniye durmuyor daha yeni uyuttum yoksa giremiyorum geçen yıl gittiklerinde daha za arıyordu sizler ne yapıyorsunuz yena,bego ,maruflu,filiz.ç,çeğim,roşum,hepinizi öpüyorum çok yorgunum o uyurken bende uyuyayım birazcık öpüyorum iyigeceler
Yena'cım senimi kırıcam canım ayıp ediyon:dance:bak dans ederek geldim hemide...
Sağolsun Filizde teşrif edebülmüş...vereliniortakgezenti hatun seni nbr?..
Marufluuu devremülk ergen topiğini bırakıp nireye gitdin anam..
Sunay ablam torunla iyi eğlenceler size..eve canlılık,bir hareket gelmişdir elbetde ne güzel aslında..kısları erkenmi eversem neeyvahedigeldismile
Çiçeğim bu hafta döner sanırım(anam insan leptabını yanında taşır,tak wınını yada jetini sahilde bilem konuş...aaa...ev sahibi bukadanda uzak kalmaz şikerim yaa...özletdin kendiniopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?