Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı sabahlar...
Sunayabla ,Yena ,Bego nasılsınız hoşgeldiniz....
Diğer annelerimizinde muhakkak iş güç çıkmıştır:hulya:
Kimse uğramasa bile maruflu bekçliğini yapar gözüm gibi bakıyorum temizliğinide yaptımkaydirigubbakcemile3turkbayragia.s.

İyi geceler ergenlerin kaçak anneleriaklinialirimsmile
Sabah girdim yazmaya fırsat bulamadım akşamda ben kapatayım topişimizi:1ninca:Öptüm hepinizi a.s.

Günaydın şekerler
nasılsınız,,,
ben üzgünüm,çünkü,benim bebiş hastanede yatıyor,
zatürre geçirmişti,astım ve bronşlarda kötü,
gözetim altında,
ama şimdi çok şükür daha iyiye gidiyor,
bebişin yanındayım her gün,Annesi tabiki yanında,
bende hiç gelmek istemiyorum..
beni merak etmeyin.. arada bir yazarım...
çok öpüyorum...

Hayırlı sabahlar...
Dağçiçeğim geçmiş olsun acil şifalar yavruyada,benim ergenim gibi boğazları diye başladı rahatsızlık zatürre başlangıcına çevirdi öksürük ten boğuluyordu...çok şükür şimdi iyice gece uyku arası süt,bal ,yumurta sarısı karışımıda içirdim çok korkmuştum:sinifsinif:halada kaygılıyıminş. o bebede iyileşecek annesi ve çok seven dağçiçeği teyzesi var demi:1hug:a.s.

mrb maruflu çiçeğim çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar ben budün çok heyecanlıyım yavru kuşumla kızım yani kuzularım geliyor vakit geçmiyor uçakları akşama inş sağsalim gelirler çok özledim 35 gün oldu ayrılalı ama çok özlüyorum öpüyorum

Ahh canım benim yaa...Allah hayırlı şifalar versin,çabucak iyileşir inşallah..

Sunay ablacım şimdiden gözün aydın diyelim...ne büyük mutluluk..

Selamlarımızı iletirsin kızına ve cici torununa..

sunay ablacım,maruflum,yenacım.. güzel temennileriniz için yürekten teşekkür ediyorum..Şeniz
çok şükür bebeğimiz daha iyiye gidiyor,her gün daha iyi haberlerini alıyoruz.

suyay ablacım şu vakitlerde,evladınla ve torununla güzel güzel vakit geçiriyorsundur,hep mutlu olun,inş:Saruboceq:

maruflum,senin yavrunada şifalar diliyorum.opuyorumnanaktan
canım sanada tavsiyem,sıcak sütün içine bir kaşık bal,bir kaşıkta keten tohumu tozu,sıcak sıcak içiriyorsun.balgama bronşlara astıma çok çok iyi geliyormuş..

hu hu kayıplarda olan cimcime kızlar nerdesiniz..delikafadulden

selamlar şuanda hepsi uyuyor bende anca girebildim dün sabah aniden torunumun ateşlenmesiyle uyandık hemen dayısının hastanesine götürdük kulağı iltihaplanmış boğazı kızarmış hemen antibiyotik başladık bugün daha iyi ateşi çıkmadı görseniz çok tatlı olmuş bana anne anne diyor bizi hiç unutmamış çok şirinlikler yapıyor ama çok zayıflamış hiç iştahı yok ne yapacağımızı şaşırdık neyse canı sağolsun ama ben dayanamıyorum hiç birşey yemiyor ne olur bir fikir verin hepiniz iyisinizdir inş çiçeğim çok sevindim bebişe inş kısa zamanda iyileşir yena canım benim çok tşk ederim kızımında size selamı var maruflu canım tşk ederim hepinizi öpüyorum

Hayırlı günler....
Dağçiçeğim teşekkürler keten tohumunu da uygularım ama herhalde yumurta sarısını çıkarmalıyım ergenim karışımı ne kadar istesede zorlanarak yutuyor:bbo:
Sunayabla Kızını ve torununa kucak dolusu sevgilerimi ilet torununuzada geçmiş olsun ne güzel dayısı yetişmiş...İştah konusuna gelince yakın tecrübe komşum var ...Kızı zayıftı beslenmeyi zor yapıyor ama kusssada yediriyor kiloda aldı gerçi benim hiç uygulayamayacağım kadar yorucu yöntem kolay gelsin..a.s.

Canlarım.sabah şerifleriniz hayırlı olsun.
Bu Mübarek günde,Rabbim Dualarınızı kabul etsin..
Sevdiklerinizin elinden Elleriniz hiç ayrılmasın..bu gece dualarımdasınız..
Şeniz​

Sunay ablacım geçmiş olsun toruna şimdi nasıl iyimi..?

Çiçeğim senin bebiş nasıl,iyi olduğunu söylemiştin inşallah tamamen düzelmiştir...

Maruflucum senin kızın 8.sınıfmıydı.?bugün açıklandı sonuçlar..

yenacım,bugün bebişi görmeye gittim daha iyi şükür,yerimseniben
dr bilirsin tam iyileştirmeden eve yollamak istemiyorlar..
yarın hastaneden çıkar diye bekliyoruz...:Saruboceq:
evet evet bugün sbs,sonuçlandı.. kızlar varmı iyi haberler...kaydirigubbakcemile2

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun dostlarım...
100 rekatlık bir namaz vardı dün geceye ait ,çok sevdğim bir ablamla geceyi çok güzel bir şekilde eda etdik...hepiniz için dua etdim..
Rabbim dualarımızı kabul,geçmiş günahlarımızı affetsin inşaallah...
İstanbul bir serin anlatamam,dersinizki kasım aralık ayındayız...şiddetli yağmur olasılğına karşı tedbir msjlrı geldi belediyeden..şu andada yağış var..
Sbs sonuçları dün belli olur olmaz tercihler için okula gitdik kızımla..aldığı puan 370.
Toplam sonçları 400 ü buluyor..anadolu liseleri çok zor bizim için..Öğretmenleri Ecem için zaten iletişim meslek liselerini öneriyordu..ilerde ulaslararası ilişkiler okumak istiyor..
Yakınlarınızda varmı iletişim de okuyan yada bilgisi olan,fikirlerinizi paylaşın benle kızlar emi...Pazartesi babamız gidecek okula, çünkü önerilen özel iletişim okuluna burslu girmeye hak kazanıyormuş Ecem....Haklarında tüm yavrularımız için hayırlısı ne ise o olsun inşaallah..
Çiçeğim bebişin nasıl oldu?..inşaallah iyidir arkadaşım...Sunay ablacım gözlerin aydın kavuştun çok şükür..Hva değişimi etkilemişdir çocuğu,çok geçmiş olsun..iştah için şu keçiboynuzu pekmezi derler bilirmisin bilmem,ben Ecem de denedim zayıf ama bizden çok yiyor acayip iştahını açtı ergenimin..Çikolatalısı var bu bahsetdğim pekmezin, o çok güzel rahat yer ufaklık..bendende slm söyleyin kızınıza slmlar...
Maruflum,Yenacım demirbaş arkdaşlrım benim iyiki varsınız..Yena nası gidiyo kilo savaşı?Marufum kavacık tarafındada varmış yağmur..bu hafta kalmya gideckdim yazlığa beykoza ,erteledik böyleyken tadı olmuyo...ben ordayken gelde görüşelim inşaallah canım ne güzel olur...hepinizi çok öpyrm Allah a emanet olun:1hug:

Hayırlı Cumalar inş..
Geçmiş kandilimizde hayırlara vesile etsin Bego Allah kabul etsin namazlarımızı inş...
Hakikatten ne bu mevsimin halidelikafadulden
SBS sonuçlarını aldık ... ergenim dört gözle polis kolejinin açıklamasını bekliyor oda 12 sine sarktı.... ya heveslerinin değilde hadefleri için uğraşsaydı daha da emin olurdum . Son dönemin 2. yarısında asıldı küreklere:umursamazlmazssa en yakınımızdaki uygulamalı eğitim veren meslek liselerini işaretlicez hayırlısı inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…