Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

kıslaaar ben geldim hepinizi özledim....çok kalamayıp kaçıyorum.uğramaya çalışıcam fıstıklar kucak dolusu öptüm hepinizi kendinizi sevin vede iyi bakın canlar olur muzemuszemus

Mutlu pazarlar güzel anneler...

Bugün çooook sıcak burası...

tünaydın güzeller,hepinizi çook özledimopuyorumnanaktan
geçmş kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun:Saruboceq:
sunay ablacım hoşgelmişsin,hastalarınza çok geçmşler olsun,inş.sonuçlar ii çıkar,rabbim acil şifalar nasip etsin,:Saruboceq:
yavruların içinde gözün aydın diyim,bebişede geçmş olsun,umarım daha iyidir,
haklısınız herşeyin başı sağlık gerisi boş,boshayallersmile
kızçem sorumlu derslerinin bi kısmını verip geçti sınıfını inş.diğerlerinide eylülde verecek,ondan çok eltime güveniyorum,
saolsun kendi çocuğu gibi uğraşıp çalıştırıyo,zaten onunla çalıştığı derslerden geçti,olumunekankayizsmile
geçmişi biraz okuyabildim,herkeste bi sağlık sorunu var ,hepsine acil şifalar dilerim,rabbim dermansız dert vermesin,:Saruboceq:
sbs sonuçlarıda hepinizin istediği gibi olmuştur umarım,kaydirigubbakcemile5
filizcim kayıp ilanı veriyomuşsun bizim için,aklinialirimsmile
kızımın stresini attık bi nebze üstümüzden ama,
bugünlerde keyfim yok benimde,:a015:
kıştan beri boğazlarımdan çok huzursuzum,midemdeki reflünün marifeti olduğunu biliyorum ama ,
neyse cuma günü dr a çıktım,faranjit hat safhada,dil kökündede kist ,kitle benzeri bişeler çıkmış,
mr istedi dr,ameliyat gerekecek muhtemelen dedi,
midedeki kaçak asit yemek borusu ve boğazı tahriş ettiği için,reflüye sürekli tedavi gerekliymş meğer,
ona çare bulunmadan boğaz sorunlarıda bitmiyo tabii,bende 2 senedir sallıyorum,
şimdi midemle ilgili araştırmada yaptırcam,
bunların yanında başka sorunlarda var,her biyerim bozuk anlıcaanız,
ne diyim rabbim hastalığında hayırlısını versin:Saruboceq:

slm kızlar... uzun zaman oldu buralara uğrymalı. memleket tteydim ordan gelincede hastalndım. üzerinede sbs ler açıklanınca onun koşuşturmasına başladık...
sonuçlarımız güzel. ama beklediğimizin altında oldu.
çok daha iyisini bekliyorduk. bunada şükür . kaydırmada yapıp mahvedebilirdiakannehir
szler nasılsınız..... bir ara yine uğrar bkarım. hoşca kalınn

Hayırlı sabahlar...
Roşum hoşgeldin çok geçmiş olsun neler varmış Allahım tez zamanda kurtarsın inş...:Saruboceq:
Dora sende hoşgeldin memleketden ayrıca geçmiş olsun .Okul seçmedede başarılar diliyorum... Yavrularımızın geleceklerine en hayırlısı olur inş...
Ergenimin yarın Dr. kontrolü var bakalım son durumu nasıl .Bana iyi görünüyor, öksürükde azaldı ama, tedbiri elden bırakmamak lazım...
Bütün ergenleri ve anneleri kucaklıyorum:1hug:a.s.

doracım hoşgelmişsin,geçmş olsun sanada,kolay gelsin işlerinizdeolumunekankayizsmile

amiin maruflum,hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun:Saruboceq:,ergenimizede çok geçmş olsunolumunekankayizsmile

Roşum ve Dora hoşgeldiniz...

Geçmiş olsun ikinizede..Umarım daha iyisinizdir..

Dora neden sonuçlar beklediğiniz altında,şıklardamı hata oldu..??

Hepinizi öpüyorum...

Hayırlı sabahlar....
Nasılsınız ergen annelerimiz....
Bizde ergenimin gidebileceği okulları araştırıyoruz...
Hiç kolay değilmiş ...Arkadaşlarının gideceği okulu istiyor ona anlatıyoruz sen nerede başarılı olursan orayı bulmamız gerek diye...
İlerde anladığında geç oluralsanaalsanasmile

selamlar arkadaşlar nasılsınız biz 5 günlük denize gittik torunum biraz iyileşti allaha şükür dün tatilden döndük torunu kreşe verdik iki gündür gidiyor inş alışır burda alışsın gidince rahat ederler hemde yaşıtlarıyla birarada olsun istedik biraz sakinleşsin çok hareketli ama torun çok tatlı allah hepinize göstersin
sbs açıklanmış inş sonuçlarınız iyidir
roşum canım inş önemli birşeyin yoktur çok geçmiş olsun allah şifa versin
çiçeğim iyi tatiller
yena canım sen nasılsın
dora canım hoşgeldin geçmiş olsun
filizim sanada mrb nasılsın
maruflu kızına çok geçmiş olsun inş iyileşmiştir
ben sık sık giremiyorum fırst buldukça girereim öpüyorum

Günün Mönüsü
Bir ölçü "Günaydın"
İki ölçek "iyi Günler"
Birazcık "İlgi"
Bir tutam "Anlayış"
Normal ölçüde "Nezaket"
Bir tatlı kaşığı "Tolerans"
Malzemeyi iç dünyanızdan alın
Yıkamaya gerek yok,tertemizdir.
Gönül teknenizde yavaşça karıştırın
Kokusu her yanınıza sinince
İçine duygu şerbeti ekleyip karıştırın
Karışımı,hayat tabağının üzerine
Yavaşça boşaltın.
Üzerini sevgi marmelatı ile süsleyin
Birkaç parça gökkuşağının
Renginden serpiştirin...
Gün boyunca afiyetle yiyin !
Sadece kendiniz yemeyin
Herkese verin....
Yemeğin adı "İnsanlık" !

Selam güzel anneler,hepiniz iyisinizdir inşallah...

Bizde bir hafta tatil yapıcaz...Görüşmek üzere...

iyi geceler begom canım benim seni unuttum sanma işim aceleydi çıkmak zorunda kaldım kızımında sana selamı var keçi boynuzu pekmezini deniyelim inş iyi gelir tşk ederim canım benim
yena iyi tatiller bitanem güzelce dinlen

Hayırlı akşamlar tatilci ergen annelerimiz...
Kızlar iyice dinlenirsiniz inş...
Tatilin ne kadar rahatlatıcı etkisi oluyor anneler üzerine ,çoook iyi biliyorumzemuszemusBize bu sene baya bir uzak tatile çıkmak kısmet artık benim yerimede enerjileninboshayallersmile

Hayırlı sabahlar ergenlerin topici...
Yazmayacaktım içim acıdı ne olmuş böyle bir başına garib:gitme:
İyiki maruflusu var ergenler sayfası kaybolup gidecekmafoldumben:teselli:bu okşadığım şey mizacen topicik oluyor:roflol:

arkadaşlar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da onların bu ergenlik sorunları bahanelerinin altında daha ne kadar kendimizden taviz vereceğiz. bizim de en huzura ermiş olduğumuz yaşlar da deilmiyiz hepimiz. bırakalım lütfen onların her davranışlarını hoşgörü ile karşılamayı, biraz anlasınlar kim anne kim çocuk bende de var 17 lik bi kız inanın kavgasız günümüz geçmiyo yoruldum artık huzur istiyorum. 40 yaşındayım saygı görmek istiyorum dediklerini yaparsak oh ne ala yapmazsak geri kafalıyız. yanlışmıyım

Selam güzel fekat kayıp anneler...

Maruflu iyiki varsın tatlım..Dediğin doğru yoksa araki bulasın sayfayı..:)))

Bende diyordum şimdi gideceğim oku oku bitmeyecek,ama nerdeeee yine herkes özensiz buraya...

Merhaba,

Hoşgeldin aramıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…