- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.941
doracım hoşgelmişsin,geçmş olsun sanada,kolay gelsin işlerinizdeolumunekankayizsmileslm kızlar... uzun zaman oldu buralara uğrymalı. memleket tteydim ordan gelincede hastalndım. üzerinede sbs ler açıklanınca onun koşuşturmasına başladık...
sonuçlarımız güzel. ama beklediğimizin altında oldu.
çok daha iyisini bekliyorduk. bunada şükür . kaydırmada yapıp mahvedebilirdiakannehir
szler nasılsınız..... bir ara yine uğrar bkarım. hoşca kalınn
Hayırlı sabahlar...
Roşum hoşgeldin çok geçmiş olsun neler varmış Allahım tez zamanda kurtarsın inş...:Saruboceq:
Dora sende hoşgeldin memleketden ayrıca geçmiş olsun .Okul seçmedede başarılar diliyorum... Yavrularımızın geleceklerine en hayırlısı olur inş...
Ergenimin yarın Dr. kontrolü var bakalım son durumu nasıl .Bana iyi görünüyor, öksürükde azaldı ama, tedbiri elden bırakmamak lazım...
Bütün ergenleri ve anneleri kucaklıyorum:1hug:a.s.
kızlar günaydınlar,,,
çiçeğiniz,3 Agustosa kadar yokkk,,,tatildeyim şekerim...
sizleri çok çok öpüyorum...
arkadaşlar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da onların bu ergenlik sorunları bahanelerinin altında daha ne kadar kendimizden taviz vereceğiz. bizim de en huzura ermiş olduğumuz yaşlar da deilmiyiz hepimiz. bırakalım lütfen onların her davranışlarını hoşgörü ile karşılamayı, biraz anlasınlar kim anne kim çocuk bende de var 17 lik bi kız inanın kavgasız günümüz geçmiyo yoruldum artık huzur istiyorum. 40 yaşındayım saygı görmek istiyorum dediklerini yaparsak oh ne ala yapmazsak geri kafalıyız. yanlışmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?