- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
tamam bidakine bekliyorum...yerimsenibena.s.tüf yarın günüm vaa,manim olmasa hemmen gelirdim çiçeğim nysem bi dahaki sefere telafi ederiz.:içelim:
sana kolay gelsin şikerim...
kızlar iyi akşamlar...
ne ka güzel topiciğimiz haraketlenmişhihoyyyt....ay eltim eltim bunlar iye böyleler yaf..:1no2:.
günüdüzün karnlığı canım bu yaşlarda ergenler kendilerine model buluyorlar.bizim ki tek çocuk.ablamız yada kardeşimiz yok.. benim bir kızkardeşim var.tamamen ona özeniyor.giyimini kıyafetini herşeyini...ama bi sorun var kardeşim 26 yaşında bizimkisi 13,5...kaydirigubbakcemile3...
maruflucum çok geçmiş olsun...
dağ çiçemmm kız yaprak sarmalarından kaldı mı cokacimcoookyaf gelcem yimeğe...
hoşbulduk ablam yazılarınızı okuyunca
duygulandım inanın evet dediğiniz gibi yıllar su gibi akıp geçiyor b.oğlana baktıgımda ne çobuk 11 sene geçmiş diyorum dün kuçağımda bebekti
şimdi ise eregenliğe yaklaşan şirin delikanlı adayı bende elişi yaptıgım zaman o sizin bahsettiğiniz gözümün önüne geliyor büyüyecekler ve kuş misali ucacaklar kalacaz 2 kişi
askere gitçekler evlencekler filan bunları şimdiden böyle düşündüğümde ağlıyorum
evet elimden geldiğince ufak tefek aksiliklerine katlanıyoruz yeterki yalnış yola sapmasınlar diye
cevremden korkar oldum korkuyorum yani
eh bakalım daha neler görçez
evet doğrusun canım malesef özeniyorlar hep başkalarına
özendiği kişinin yani amcasının oğlunun hareketleri tavırları hoşuma gitmiyor gitmediğinden biraz uşaklaştırmak istiyorum ve anlatarak yine uzaklaştırmıyorum
bazen kabarıyor bana
benim secme hakkım yokmu diye ben büyüdüm artık diyor
gel burdan yak ama benim gözümde hala bebeçik
canım seni o kadar iyi anlıyorumki..çocuklarımızın başkalarına benzemesi konusu..
Aileden birilerine benzemeleri.. genetik olarakta çeke biliyorlar..
benimde gıcık olduğum birileri var:jeyyar:.. baktımki zorla vaz geçiremiyorum bazı şeylerden..
en doğrusu biz Anne ve Babaların evimizin içinde.. yetiştirmemiz..ben inanıyorumki ileride mutlaka.. bizim istediğimiz gibi olucaklar..çocuklarımız her gün yeni huylarıyla karşımıza gelmiyorlarmı.. çoğu zaman yetiştirdiğimiz çocuğu tanıyamıyoruz..
sabırlı olmak gerekiyor arkadaşlar..fazla üzerlerine gitmeyelim..a.s.
çünkü zorlayınca inadına yaparlarya..yerimseniben
günaydın arkadaşlar çiçeğim allah oğluşunun yardımcısı olsun hayatta hep başarılı olurlar inş duamız oğluşunla gündüzün karanlıı tşk ederim duygularımı paylaşmak istedim allah sağlıklarını bozmasın inş kendine hep güzel kişileri örnek alır çocukları hissettirmeden takip etmek gerekiyor ben çocuklarıma kimseyi örnek gösteremezdim en kızdıkları şeydi ben o günleri atlattım darısı başınıza oğlumun sınavına az kaldıkça bizde heyecanlanıyoruz iyiki kızımla torunumla beraberiz bir arada olunca daha iyi oldu dualarınız için çok sağlun içten dua ettiğinizi biliyorum sizleri gerçekten çok seviyorum canlarım görüşmek üzere öpüyorum:1hug:a.s.Şeniz
slm.arkadaslar. benimde 18 yasinda kizim var o atlatti sükür ergenlik cagini yada atlttik diyelim. simdi sira oglumda 16 olucak yakinda cok zor allah hepimizin yardimcisi olsun allah cocuklarimizi kötü arkadaslardan kötü aliskanlilardan uzak tutsun.
murgizinannesi..inanırmısın oğlunun sınav günü yaklaştıkça bende heyecanlanmaya başladım..sanki kendi evladım sınava gidiyor gibi.. duaların için çok teşekkür ediyorum..günaydın arkadaşlar çiçeğim allah oğluşunun yardımcısı olsun hayatta hep başarılı olurlar inş duamız oğluşunla gündüzün karanlıı tşk ederim duygularımı paylaşmak istedim allah sağlıklarını bozmasın inş kendine hep güzel kişileri örnek alır çocukları hissettirmeden takip etmek gerekiyor ben çocuklarıma kimseyi örnek gösteremezdim en kızdıkları şeydi ben o günleri atlattım darısı başınıza oğlumun sınavına az kaldıkça bizde heyecanlanıyoruz iyiki kızımla torunumla beraberiz bir arada olunca daha iyi oldu dualarınız için çok sağlun içten dua ettiğinizi biliyorum sizleri gerçekten çok seviyorum canlarım görüşmek üzere öpüyorum:1hug:a.s.Şeniz
sağol ablam ne güzel sen yırtmışsın :roflol: büyütmüşsün ve kuçağında torun ne güzel rabbim başınızdan eksik etmesin
buraya kadar yetiştirdik çocuklarımızı bakalım ötesini götürebilecekmiyim
bazen düşünüyorum acaba anneliğimi tam olarak yapabiliyormuyum diye
gecenlerde eşim marteke gitti market sahibi eşime ya ne terbiyeli bir oğlun var saygılı filan diyerek met etmiş b.oğluşumu eşim anlatınca ağlayacaktım zor tututum kendimi
inşallah emeğim boşa çıkmaz
yada hep bebekmi kalsalardı :ecrin_bebek:
tatlım hoşgeldin..ne güzel kızını büyütmüşsün.inşallah oğluşunda kolaylıkla atlatır..slm.arkadaslar. benimde 18 yasinda kizim var o atlatti sükür ergenlik cagini yada atlttik diyelim. simdi sira oglumda 16 olucak yakinda cok zor allah hepimizin yardimcisi olsun allah cocuklarimizi kötü arkadaslardan kötü aliskanlilardan uzak tutsun.
gündüzün karanlığı..aynen senin duyduklarını bende evlatlarım hakkında duyuyorum.. ve içimden siz onları evde bir görseniz diyorum:roflol:..ama en güzeli ,başkalarına daha saygılı olmaları..
Hayırlı günler ergen annelerimiz..
Aramıza yeni katılan annelerimiz de hoşgelmişlera.s.
Kızlar malum hafta sonu kurslar var.
B.kızım 9 da evden çıkarken merdivenden koku geliyor anne dedi.
Yan komşum da çıktı,2 dk geçmedi; çat, pat sesleri bir duman ,Elektrik sigortaları alev almış yanıyor.delikafaduldenBen 110 nu aradım olay 1 dk bilem sürmedi eşim elinde pense ayağın da kauçuk botları halletti:1shok:
110 nu tekrar aradım ilgilerine tşkr edip, yangını kontrol altına aldığımızı söyledik soğutma yapmamızı acil durum da gene aramamızı söylediler.
Elektrikçi geldi ufak bir somun gevşemesi yüzünden başlamış .İnanılır gibi deyil ALLAH korudu.biraz sakinledik küçük burunlu kızım sayesinde ne koku alırmış amaŞenizKahraman ablamız la Babamız iyiki hafta sonu idi. Düşünmek bile istemiyorum olabilecekleri:1shok:Rabbim cümlemize kazasız belasız hayırlı günler versin inş.
slm arkadaşlar herkes nasıl iyimi maruflu beni davet ettiğin için teşekkürederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?