Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

tüf yarın günüm vaa,manim olmasa hemmen gelirdim çiçeğim nysem bi dahaki sefere telafi ederiz.:içelim:
sana kolay gelsin şikerim...
tamam bidakine bekliyorum...yerimsenibena.s.
kısmetsizkedim.. olmazmı akşama da misafirim var ,,çok yaptım sanada ayırırım..ama bak gelmezsen karışmam..:roflol:a.s.

Günaydın tatlişkolar..Şeniz
günaydın egem..erkencisin ne güzel...
Cumanız mübarek olsun..Rabbim dualarınızı kabul etsin..

Bu gün ergenimin 3 tane yazılısı var, teyzeleri dua edermisiniz..a.s.
kaç gündür zaten yazılılar ardı ardına..
Allah yavrularımızın yanında olsun, onları korusun.. onlar daha melekkkk:ecrin_bebek:
yaşları ne olursa olsun ,daha kuzucuk onlar demi kızlar...:ecrin_bebek:

canım seni o kadar iyi anlıyorumki..çocuklarımızın başkalarına benzemesi konusu..
Aileden birilerine benzemeleri.. genetik olarakta çeke biliyorlar..
benimde gıcık olduğum birileri var:jeyyar:.. baktımki zorla vaz geçiremiyorum bazı şeylerden..
en doğrusu biz Anne ve Babaların evimizin içinde.. yetiştirmemiz..ben inanıyorumki ileride mutlaka.. bizim istediğimiz gibi olucaklar..çocuklarımız her gün yeni huylarıyla karşımıza gelmiyorlarmı.. çoğu zaman yetiştirdiğimiz çocuğu tanıyamıyoruz..

sabırlı olmak gerekiyor arkadaşlar..fazla üzerlerine gitmeyelim..a.s.
çünkü zorlayınca inadına yaparlarya..yerimseniben

evet haklısın canısı ne kadar üstlerine gitsek bi denli o kadar tersleşiyorlar ben bu aralar kendi haline bıraktım
ve durgunluk var süprizlerle kalrşılaşmazsam
bu aralar şimdi dayısını örnek görmeye başladı
okuyup dayım gibi olcam diyor hadi bakalım oğluşum

günaydın arkadaşlar çiçeğim allah oğluşunun yardımcısı olsun hayatta hep başarılı olurlar inş duamız oğluşunla gündüzün karanlıı tşk ederim duygularımı paylaşmak istedim allah sağlıklarını bozmasın inş kendine hep güzel kişileri örnek alır çocukları hissettirmeden takip etmek gerekiyor ben çocuklarıma kimseyi örnek gösteremezdim en kızdıkları şeydi ben o günleri atlattım darısı başınıza oğlumun sınavına az kaldıkça bizde heyecanlanıyoruz iyiki kızımla torunumla beraberiz bir arada olunca daha iyi oldu dualarınız için çok sağlun içten dua ettiğinizi biliyorum sizleri gerçekten çok seviyorum canlarım görüşmek üzere öpüyorum:1hug:a.s.Şeniz

sağol ablam ne güzel sen yırtmışsın :roflol: büyütmüşsün ve kuçağında torun ne güzel rabbim başınızdan eksik etmesin
buraya kadar yetiştirdik çocuklarımızı bakalım ötesini götürebilecekmiyim
bazen düşünüyorum acaba anneliğimi tam olarak yapabiliyormuyum diye
gecenlerde eşim marteke gitti market sahibi eşime ya ne terbiyeli bir oğlun var saygılı filan diyerek met etmiş b.oğluşumu eşim anlatınca ağlayacaktım zor tututum kendimi
inşallah emeğim boşa çıkmaz
yada hep bebekmi kalsalardı :ecrin_bebek:

slm.arkadaslar. benimde 18 yasinda kizim var o atlatti sükür ergenlik cagini yada atlttik diyelim. simdi sira oglumda 16 olucak yakinda cok zor allah hepimizin yardimcisi olsun allah cocuklarimizi kötü arkadaslardan kötü aliskanlilardan uzak tutsun.

acelyaelif.aramıza hoş geldin..a.s.
Maşallah sana yavrularını büyütmüşün.inş ileride güzel günlerini görürsün..:1hug:

murgizinannesi..inanırmısın oğlunun sınav günü yaklaştıkça bende heyecanlanmaya başladım..sanki kendi evladım sınava gidiyor gibi.. duaların için çok teşekkür ediyorum..
bende daima senin ve arkadaşlarımın evlatları için dua ediyorum sınavları kolay geçsin...inş..vatana ailesina yakışan bir dr olur..

gündüzün karanlığı..aynen senin duyduklarını bende evlatlarım hakkında duyuyorum.. ve içimden siz onları evde bir görseniz diyorum:roflol:..ama en güzeli ,başkalarına daha saygılı olmaları..

günaydın güzel anneler...
dün biraz yoğun bir gün geçirdiğim için fazla uğramaya vaktim olmadı.
dağ çiceğim allah ergenlerinin yardımcısı olsun.dualarımız hep onlar için.bazen üzülüyorum hallerine..sersem gibi oluyo çocuklar.yazlılar okul dershane...allahım hepimizn çocuklarına zihin açıklığı versin.sunay ablacım dağ çiçeğimin dediği gibi senin gibi bizde heyecanla bekliyoruz.inşallah kolaylıkla aşar oğluşun sınavı...:Saruboceq:
gündüzün karanlığı canım gerçekten çocuklar bizi çok şaşırtıyolar.bazen düşünüyorum biz mi çocuklardan çok şeyler bekliyoruz diye...ama gönlümüz onları herzaman en iyi şekilde görmek istiyr.rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın...:Saruboceq:
ay ne çok konuştum sabah sabah:roflol:

tatlım hoşgeldin..ne güzel kızını büyütmüşsün.inşallah oğluşunda kolaylıkla atlatır..
biz daha ergenliğin başındayız.ve biraz zor geçiyor.en korktuğum konuda dediğin gibi kötü arkadaşlar...
rabbim hepimizin evlatlarını koruusun:Saruboceq:

Hayırlı günler ergen annelerimiz..
Aramıza yeni katılan annelerimiz de hoşgelmişlera.s.
Kızlar malum hafta sonu kurslar var.
B.kızım 9 da evden çıkarken merdivenden koku geliyor anne dedi.
Yan komşum da çıktı,2 dk geçmedi; çat, pat sesleri bir duman ,Elektrik sigortaları alev almış yanıyor.delikafaduldenBen 110 nu aradım olay 1 dk bilem sürmedi eşim elinde pense ayağın da kauçuk botları halletti:1shok:
110 nu tekrar aradım ilgilerine tşkr edip, yangını kontrol altına aldığımızı söyledik soğutma yapmamızı acil durum da gene aramamızı söylediler.
Elektrikçi geldi ufak bir somun gevşemesi yüzünden başlamış .İnanılır gibi deyil ALLAH korudu.biraz sakinledik küçük burunlu kızım sayesinde ne koku alırmış amaŞenizKahraman ablamız la Babamız iyiki hafta sonu idi. Düşünmek bile istemiyorum olabilecekleri:1shok:Rabbim cümlemize kazasız belasız hayırlı günler versin inş.

evet şekerçiğim aynen vallah evde ikiside canavar gibiler
dışarıda kuzu kuzu:roflol:

maruflu .çok geçmiş olsun.Allah korumuş..töbe töbe ya gece felan olsaydı.Allah korusun..

Dağçiçeğim sorma aynen cnm tasavvuru bilem ürkütüyor mazaallah..
Kibariye hoşgeldin cnm..Hayırlısı olsuna.s.
Hepimizin ortak noktası ergen anneleri ve adaylarıyız..
Hızlı büyüdükleri bir çağ çocuklarımızla birlikte bizde aynı hızda onları, anlamaya ve sorunlarını çözmeye çalışıyoruz ..
Elbette bazen içimizi daraltan anlar oluyor.
Paylaşımlarımızla anlamaya, aşmaya çalışıyoruzkaydirigubbakcemile5
Mesela ergenimle, ablası daha yeni eve adım attılar, hop kıyafet değişip halalarına tüydüler yanibenden de selam götürüyorlarmış yanların da..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…