- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
TÜKEDOR.bu adresi unutmayalım.. elbet bizimde işimize yarayacaktır..Hayırlı sabahlar annelerimiz...Çook güzel bir hava var dışar da gerçi evler buz gibi hala...
Kısmetsiz kedi cnm, tükodere gittik çok yardımcı oldular, hani dayın var mı gibi:jeyyar:Hakkımızı bir güzel savundular satıcıyı aradılar.kem küm ettiler ama para iadesini bekliyoruz 10 gün mühlet verdik,hal yoluna koyulsun yoksa işlem başlatcağız dediler .Bizim hiç uğraşmamıza gerek kalmadı.
Bu konular da önce bize gelmelisiniz satan şahıslar, alıcının artık bilinçlendiğini anlasınlar diye uyarıda bulun du.TÜKODER in bir çok yer de şubesi var,sivil toplum kuruluşu bize yardımcı olan hanım; hem mimar ,hem de gönüllü iyiki varlar yakaydirigubbakcemile5Paramızı veriyoz hem de e... yerine konuyoduk cık cık yok öyle artık akıllandık.Kızlar aklınız da bulunsun öpüyorum hepinizi ergenlerinizi dea.s.
iyi geceler kader arkadaşlarım ergen anneleri..
valla bugün gayet neşeliydim.ama ergenim beni bugün biraz üzdü..okuldan kaçmış.gittiği yerde neresi kuzeninin okulu..bahanesi ne, bana hediye alacakmış parası eksikmiş..ondan borç almaya gitmiş.ya çok üzüldüm okuldan kaçmasına..güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım kaldım.of offfff ...bu ergenlik bitene kadar bende bitcem galibaaaa...:çok üzgünüm:
Hayırlı günler annelerimiz....
Kısmetsizkedim kendini çok üzme cnm .
Doğrusu ergeninin çok güzel amacı varmış fakat; ters yönden uygulamaya çalışmış.kızsan bitürlü,gülsen bitürlü yapıyorlar kafamçokkarıştı
Bahar da geldi ya artık, okullar dar gelir..Okul gezileri de başladı.
Benim kızım da okulla birlikte olan, gezilere gitmek istiyor.:sm_confused:
takım arkadaşları giderse bakalım neticeye,içimde pır ,pır ediyor...düşünceler böyle çok işte Allah yar ve yardımcımız olsun inş.:Saruboceq:
Dağçiçeğim torun bakma provası olur ikizler sanakaydirigubbakcemile3yok öyle büyüttüm ben demek daha torunlar olcek:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek::ecrin_bebek::roflol:bak hem de kaç tane kolaymı babaanne olmak pratiğe devam...kaydirigubbakcemile2
mrb gğnaydınlar ben daha brdayım giremedim 3 gündür torunumu sünnt ettirdik bayağı huysuzlanıyor gece annesini uyutmuyor sürekli kucağımızda birden karar verdik iyi oldu sünnetçi iyiki düşünmüşsünüz iltihaplıymış dedi biz burdayken iyi oldu kızım çok yıpranırdı çiçeğim çocukla uğraşmak çok zormuş ben unutmuşum yeniden öğreniyorum allah hepinize bu duyguyu yaşatsın büyük gün yarın oğlum yarın ingilizce pazar günüde büyük sınavı var allah yardımcısı olsun uykularım kaçıyor inanın aklım hep onunla inanın çok gerginim allah emeğini boşa götürmesin 1.5 yıldır yoğun bir şekilde çalışıyor bakalım hakkında hayırlısı olur inş canı sağolsun o bana yater allah çocuklarmızın acısını bize göstermesin dua edin arkadaşlar sizin dualarınızın içtenliğine inanıyorum hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum
ablam gözünüz aydın.hayırlısı ile atlattı oğluşun..biz anneler onlardan daha fazla geriliyoruz sanırım.darısı bizim başımıza ...hayırlısı ile şu haziranı atlatsak of off...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?