Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı sabahlar annelerimiz...Çook güzel bir hava var dışar da gerçi evler buz gibi hala...
Kısmetsiz kedi cnm, tükodere gittik çok yardımcı oldular, hani dayın var mı gibi:jeyyar:Hakkımızı bir güzel savundular satıcıyı aradılar.kem küm ettiler ama para iadesini bekliyoruz 10 gün mühlet verdik,hal yoluna koyulsun yoksa işlem başlatcağız dediler .Bizim hiç uğraşmamıza gerek kalmadı.
Bu konular da önce bize gelmelisiniz satan şahıslar, alıcının artık bilinçlendiğini anlasınlar diye uyarıda bulun du.TÜKODER in bir çok yer de şubesi var,sivil toplum kuruluşu bize yardımcı olan hanım; hem mimar ,hem de gönüllü iyiki varlar yakaydirigubbakcemile5Paramızı veriyoz hem de e... yerine konuyoduk cık cık yok öyle artık akıllandık.Kızlar aklınız da bulunsun öpüyorum hepinizi ergenlerinizi dea.s.

Son düzenleme:
iyi geceler kader arkadaşlarım ergen anneleri..
valla bugün gayet neşeliydim.ama ergenim beni bugün biraz üzdü..okuldan kaçmış.gittiği yerde neresi kuzeninin okulu..bahanesi ne, bana hediye alacakmış parası eksikmiş..ondan borç almaya gitmiş.ya çok üzüldüm okuldan kaçmasına..güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım kaldım.of offfff ...bu ergenlik bitene kadar bende bitcem galibaaaa...:çok üzgünüm:

Günaydın ergen anneleri,
hani geçen gün ikiz misafirlerim vardı,bu gün yine bendeler..
Anneleri hastaneye gitti..
bu günde beraberiz..ahan valla tapı çaldı,,kızlar ben kaçar...delikafaduldena.s.

Hayırlı günler annelerimiz....
Kısmetsizkedim kendini çok üzme cnm .
Doğrusu ergeninin çok güzel amacı varmış fakat; ters yönden uygulamaya çalışmış.kızsan bitürlü,gülsen bitürlü yapıyorlar kafamçokkarıştı
Bahar da geldi ya artık, okullar dar gelir..Okul gezileri de başladı.
Benim kızım da okulla birlikte olan, gezilere gitmek istiyor.:sm_confused:
takım arkadaşları giderse bakalım neticeye,içimde pır ,pır ediyor...düşünceler böyle çok işte Allah yar ve yardımcımız olsun inş.:Saruboceq:
Dağçiçeğim torun bakma provası olur ikizler sanakaydirigubbakcemile3yok öyle büyüttüm ben demek daha torunlar olcek:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek::ecrin_bebek::roflol:bak hem de kaç tane kolaymı babaanne olmak pratiğe devam...kaydirigubbakcemile2

TÜKEDOR.bu adresi unutmayalım.. elbet bizimde işimize yarayacaktır..
marflum paylaşım için teşekkürler ..
eskiden iyade almazlardı hatayı hep bizde bulurlardı..ama şimdi..yaşasın TÜKEDOR:roflol:a.s.

kısmetsizkedim..hassasiyetini anlıyorum..nedense çocuklar kendi başlarına illaki bir şeyler yapmak istiyorlar..
yaptıklarının yanlış olduğunu düşünemiyorlar..izah ettiğimiz zamanda Annecim sen haklıymışın söz birdaha habersiz bir şey yapmıcam derler ama yinede:1no2:..çok kızma Annesi ergenimize.. ne dedik ergen..yinede ergenliğine verelim..a.s.

Son düzenleme:

maruflum..iş başa düşünce mecburen bakacağız ne yapalım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:..ama bunlar çok tatlı teyzeleri görmeliydiniz..hangisi hangisi asla ayırt edemedim.. sabahdan çorba verdim ,diğeri yemedi..daha sonra karıştırdım hangisi yedi yada yemedi..dedikleri aynen şu..
yaa deyzee. ben yedim ya,sende hep karıştırıyon kardeşim yemedi..
çişlerimi gelmedi..kim yaptı çişini kim yapmadı..ay dedim bir ara..
çizgi film izlerken uykum geldi..hadi beraber uyuyalım dedim.. yok sen uyu biz uyumayız...ama iyi geçtii günüm ben hiç üzmediler..

mrb gğnaydınlar ben daha brdayım giremedim 3 gündür torunumu sünnt ettirdik bayağı huysuzlanıyor gece annesini uyutmuyor sürekli kucağımızda birden karar verdik iyi oldu sünnetçi iyiki düşünmüşsünüz iltihaplıymış dedi biz burdayken iyi oldu kızım çok yıpranırdı çiçeğim çocukla uğraşmak çok zormuş ben unutmuşum yeniden öğreniyorum allah hepinize bu duyguyu yaşatsın büyük gün yarın oğlum yarın ingilizce pazar günüde büyük sınavı var allah yardımcısı olsun uykularım kaçıyor inanın aklım hep onunla inanın çok gerginim allah emeğini boşa götürmesin 1.5 yıldır yoğun bir şekilde çalışıyor bakalım hakkında hayırlısı olur inş canı sağolsun o bana yater allah çocuklarmızın acısını bize göstermesin dua edin arkadaşlar sizin dualarınızın içtenliğine inanıyorum hepinizi çok seviyorum çok öpüyorum

murgizinannesi,,gözünüz aydın olsun,,demekki torunun sünnet oldu,maşallah ona.
inş damatlığınıda görürsünüz.
oğlunuza,gireceği sinavlarında.. başarılar diliyorum..rabbim şu mübarek günde.emeklerini boşa çıkartmasın..
Allah yardımcısı olsun.. çok öpüyorum sizi..a.s.

Hayırlı cumalar annelerimiz...
Cuma namazını kıldıktan sonra şeklimizi hiç bozmadan 7 şer kere selavatı şerifle, besmele çekilip fatiha,ihlas,felak ve nas sureleri okunur ise,bütün hafatayı şerli işlerden muhafaza olunmuş olarak geçiririz inş.
Murgizinannesi demek sünnet ettirdiniz torunu rabbim damatlıkları ile görmeyide nasip eder inş.gamyoncuiremsuSınav çilesi çeken bütün evlatlarımıza da Allah yardımcı olsun zihin açıklığı versin :Saruboceq:
sevgi ile kalalım hep beraber:1hug:a.s.

Günaydın ergen annelerimiz...
Dünden bu güne , kimse gelmemiş hım demek ki yoğunuz..
İşleriniz de kolaylıklar inş.
Murgizinannesi ablam oğlunuz sınavlarını da inş başarı ile verir.
Görüşmek üzere hepinize kucak dolusu sevgiler:1hug:a.s.

günaydınlar iyi haftasonları nasılsınız biz beklemedeyiz yarın büyük sınav hayırlısı olsun inş hakkında hayırlısı olsun allah darda olan herkese yardımcı olsun benim oğluşumada sınava giren bütün gençlere allah yardım etsin torunum kuşum biraz daha iyidir zaman zaman ağrısı oluyor çok ağlıyor kurtuldu inş damatlığını da görürüm çiçeğim maruflu allah sizede göstersin dilekleriniz için çok tşk ederim bende sizleri öpüyorum:1hug:

ergen anneleri günaydınnnnn
dağçiçeğim canım valla bu ergenlik var ya beni çok yordu.biz bu dönemi bayağı yoğun geçiriyoruz.buda hem ergenimi hem beni oldukça yoruyor..yani şu dönemi başımız gözümüz sağ atlatsak çok sevinicem..
sunay ablam hayırlı olsun.allah torununa ve evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin..bu arada oğlunun hayırlı haberlerini alırsın inşallah...bizde senin kadar heyecanla bekliyoruz sonuçları..rabbim başta senin oğlun ve bütün evlatların emeklerini boşa çıkarmasın..dualarımız seninle..
maruflucum kızçelerini öpüyorum canımm
hepinize güzel haftasonları...

canlarım tşk ederim biraz önce oğluşumla tlf la konuştum dil sınavı çok iyi geçmiş darısı yarınki sınava bugün öğlenden sonra bugünkü sınavı belli oluyor bu sınavı veremeyen yarınki sınava giremiyor allahım ne olur yarında iyi haberler alayım sizinde başınızı ağrıtıyorum içinizi kararttım bilyorum pc ye oturunca kendiliğimden yazıyorum siznle paylaşmak beni rahatlatıyor sizlerden çok özür diliyorum inş yarın iyi haberler yazarım sizi seviyorum

ablacım hayırlı hberler inşallah..nedemek içimizi karatmak olurmu öyle şey..gerçekten burda dertleşmek bişeyleri paylaşmak hepimizi rahatlatıyor.dertler paylaştıkça azalır,mutluluklar paylaştıkça artarmışş...Şeniz

Hyırlı haftasonları annelerimiz...
Aaa!murgizinannesi nası yani sınavını geçmediği ,geçtiği belli oluncamı ay ya ne stres o öyle:1no2:
Tam bir despotluk zaten sınav yorucu, bide böyle sürüncemeler pes dedittiriyorÇok üzgünüm çoook
Rabbim geniş, geniş zihin açıklığı verir inş.
hepinize güzel günlera.s.

mrb yi akşamlar canlarım oğluşum dünkü sınavdan 98 almış bugün sınavdan sonra aradı yaptım bakalım yarın şekillenir edi hayırlısı sorunsuz sınavı bitti inş iYi sonuçlar alır bakalım bir ay sonra belli olacak size sonucunu bildiririm sizi çok seviyorum bende çok gerildim inş atlaırız hepinizi öptüm ben salı günü izmire dönüyorum görüşmek üzere hoşça kalın

ablam gözünüz aydın.hayırlısı ile atlattı oğluşun..biz anneler onlardan daha fazla geriliyoruz sanırım.darısı bizim başımıza ...hayırlısı ile şu haziranı atlatsak of off...

ablam gözünüz aydın.hayırlısı ile atlattı oğluşun..biz anneler onlardan daha fazla geriliyoruz sanırım.darısı bizim başımıza ...hayırlısı ile şu haziranı atlatsak of off...

canım benim tşk ederim darısı senin ergeninin başına inş güzel bir şekilde atlatır bakalım bizim sonuçları ne olacak hayırlısıyla bir ay sonra tam belli oluyormuş dilaklerin için çok teşekkürler öpüyorum

Arkadaşlar,,gününüz aydın yuvanız huzurlu bedeniniz sağlıklı olsun..
yorucu bir hafta sonu geçirdim..
uğrayamadım buralara..
murgizin annesi ne demek başımızı ağrıtmak inanki bizler heyecanla bekliyor ve zevkle okuyoruz yazdıklarınızı..
inş sizin yaşadığınız heyecanı ve güzel sonuçları tüm arkadaşlarımla birlikte bizlerde yaşar yavrularımızın başarılarına aynı heyecanla ortak oluruz..
yavrunun dünkü sınavının güzel sonuçlanmasına çok sevindim inş bu günkide hayrlı ve güzel geçer..rabbim yardımcısı olsun..

hu huuu ergen Anneleri,bügün büyük oğlumun doğum günü teyzeleri,
Allahıma şükürler olsunki bu yaşına kadar sağlıkla geldi,,bu gün 19 yaşına girdi..ergenim..

akşam telefonda görüştüm,,onunda bu gün yazılısı var,Anne moralim bozuk biraz konuşalım dedi,,konuştuk rahatladı biraz..
tüm ergenlerimizi öpüyorum.. okulllarında başarılar diliyorummmmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…