- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
Dağçiçeğim sorma aynen cnm tasavvuru bilem ürkütüyor mazaallah..
Kibariye hoşgeldin cnm..Hayırlısı olsuna.s.
Hepimizin ortak noktası ergen anneleri ve adaylarıyız..
Hızlı büyüdükleri bir çağ çocuklarımızla birlikte bizde aynı hızda onları, anlamaya ve sorunlarını çözmeye çalışıyoruz ..
Elbette bazen içimizi daraltan anlar oluyor.
Paylaşımlarımızla anlamaya, aşmaya çalışıyoruzkaydirigubbakcemile5
Mesela ergenimle, ablası daha yeni eve adım attılar, hop kıyafet değişip halalarına tüydüler yanibenden de selam götürüyorlarmış yanların da..kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin .a.s..güzel paylaşımlar diliyorum:1hug:slm arkadaşlar herkes nasıl iyimi maruflu beni davet ettiğin için teşekkürederim canım
kızlar iyi geceler..nasılsınız.valla benim biraz canım sıkkın.:çok üzgünüm:ergenimle kavga ettik.arkadaşlarından ,çeşitli akımlardan etkileniyorlar.hele bi arkadaşı var hiç hoşlanmıyorum.sıkmak da istemiyorum.işimiz çok zor çok...allahım şu dönemi biran önce atlatsak..rabbim benimkini ve bütün evlatlarımızı korusun
kısmetsiz kedim.biz neyi yazaklarsak inadına yapıyorlar..sana diyeceğim..uzaktan yine takip et.. bak göreceksin arkadaşının hatalı yanlarını kızın kendisi görecek ve Anne sen haklıymışın diyecek..bu dönemlerde özellikle arkadaşlarına söz söyletmiyorlar.umarım korktuğumuz başımıza gelmez..:teselli:sıkma tatlı canını..kızlar iyi geceler..nasılsınız.valla benim biraz canım sıkkın.:çok üzgünüm:ergenimle kavga ettik.arkadaşlarından ,çeşitli akımlardan etkileniyorlar.hele bi arkadaşı var hiç hoşlanmıyorum.sıkmak da istemiyorum.işimiz çok zor çok...allahım şu dönemi biran önce atlatsak..rabbim benimkini ve bütün evlatlarımızı korusun
roşum nerelerdesin... buluşmada ,iyi eğlenceler.. bize şöyle iki eltiler olarak özel bir selam çakarsanız seviniriz...biz anların onu..yerimsenibena.s.iyi gecelera.s. kk nın güzel anneleri,
maruflu cnm çok geçmşler olsun,allahım beterinden korusun cümlemizi,
kibariyecm hoşgelmişin cnm...
hepinize ii hafta sonları dilerim,yarın sakarya buluşuyor bizleri ziyarete gelirseniz seviniriz,hepinizi öptm ,sevgilerŞeniz
Günaydın ,Dünyanın en güzel ergeninin en güzel Annelerii..
Haftanız güzel başlasın her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun..
kızlar dün büyük oğlumun Askerlik yoklaması geldi.
hem hüzün var hem sevinç..Allahım haklarında hayırlısını versin.
:1hug:çok sağol roşum...ooy kıyamam çiçeğim oğluşunu asker edermiş:teselli
allahım oğlunu her türlü kötülüklerden korusun,hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin, inş.
seninde herşey gönlüne göre olsun bi danem...:Şeniz
Günaydın annelerimiz...,
Dertsiz, tasasız günler var mı bilmem ama öyle bir gün geçirirsiniz inş.
Dağçiçeğim demekki hafiften yoklamışlar nabzını:jeyyar:
Allah herşeyin hayırlısını versin...
Roşum,Kısmetsiz kedi nihayet buluştunuz...lülülülülülü
İnanın hiç gözüm yoksenağlamabana da tüketici deneğine gitmek düşüyor ne alaka demi ..eeeee başlarına buyruk alış veriş yaptılar markalı spor ayakabının yüzü portakal gibi soyuldukaydirigubbakcemile3hem de ilk giyinme de...
Bir bakalım neler yapılcakmış, danışıp gitcem firmaya öyle yapmak gerekiyormuş...haklı iken haksız durumuna düşmemek içinklava:
Hepinizi kucak dolusu sevgilera.s.
günaydın.kısmetsiz kedim..resimlerinizi gördüm harikasınız..maşallah..yüzünüzden gülücükler hiç eksilmesin..
günaydın canlar....yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.gerçekten ogün çok moralim bozuktu.yorumlarınız iyi geldi.iyi varsınız.:teselli:.
ama dün kkdan arkadaşlarımızla buluştuk ve gerçekten çok güzel vakit geçirdik.kaydirigubbakcemileiyi moral oldu..
bu arada buluşma topiğine resimler eklendi...
çiçeğimmmmm size özel bi resmimiz vardı.ama daha eklenemedi.yoksam size kocaman öpücükler gönderiyoruzŞeniz
günaydın güzel anneler,keyifler iyidir umarım,
valla eltimle bizm keyfimiz pek bi yerinde ,dünkü kk buluşmasının etkisi uzun süre gitmicek gibi,pek bi coştuk eğlendik ,
gerçekten çiçeğimize özel iki elti poz verdiydik ama eklenemedi,sizlerde kendi illerinizin buluşmalarına katılın bizde siz görelim çok isterim,
gününüz güzel geçsin canlarım,hepinisi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?