Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı günler annelerimiz bilgisayarım da sorun var..
Girebilmem çok zorlaştı ...dakikalarca uğraşmam gerekiyor..
sinir harbi yapmaktan yoruldum ergenim den beter yordu...
Hani bigünde işlerim düz gitse takma dişlerimi kırcam :))))
Hepinize sevgi dolu günler inş.

arkadaşlar benim ergenim çok hasta yine astımı artı birde üstüne bademcikleri ateş çok üzülüyorum ama rabbim her zaman herşeyin beterinde korusun :Saruboceq:

arkadaşlar benim ergenim çok hasta yine astımı artı birde üstüne bademcikleri ateş çok üzülüyorum ama rabbim her zaman herşeyin beterinde korusun :Saruboceq:

cnm hoşgeldın
oğluşuna çok geçmiş olsun allah şifa versin hasta olun tüm evlatlarımıza allah dermansız dert vermesin inşallah:Saruboceq:

günaaydın genç anneler,ergenlerinizin ve sizlerin günü güzel geçsin.
anne54cüm geçmş olsun cnmcım ,allah beterinden korusun ,rabbim hastalığında hayırlısını versin...

Hayırlı günler ergen annelerimiz...
Anne54 oğluşuna acil şifalar diliyorum b. kızımın bademciklerini 19 yaşın da aldırmak zorun da kaldık..Ne kadar geç olursa o kadar güç oldu..Oysa ergenim kızımı 6 yaşın da oldu operasyonu 1 günde kendine geldi.. Gerçi baktım ufakta da sorun aynı onuda geçen yıl hallettik..Yani bademcik konusun da çok bilinçliyimdir .Eşimde 30 yaşın da oldu çocuklarımın kime çektiği belli demi:roflol:..
Bütün annelerimizin günü hayırlarla geçsin inş.:1hug:a.s.

günaydın ergen annelriiiiiiii........
nihayet kavuştuk kkmıza..çok şükür..
annecik geçmiş olsun.nasıl şimdi oğluşun..acil şifalar diliyorum..
hepinizi öptümmmmmmmm..........

günaaydıın ergen anneleri,
gününüz sakaryamın bugün doğan güneşi gibi pırıl pırıl geçsin ,hepinize kokulu öpçükleer...

günaydın egene annelerı nasılsınız ya
k k ya girmek artık çok zor oldu
ne isterler bilmemki bu siteden
neyse kavuştuk ya
inşallah hepiniz iyisinizdir
bizim halen oğlumla aynı sorunlardevam ediyo hepinizi öptüm
allah kolaylık versin

Hayırlı günler olsun annelerimiz...
Evet siteye girmek zorlaştı dolaşmak daha da zorbenneyaptımki
Ergenimin ve kç. kızımın okulun da kermesleri var hazırlık yapmamız lazım...kafamçokkarıştı
ikisi birden olunca bayağı çalışcaz anlaşılan:dance:
Gününüz güzel geçsin inş.

Günaydın canlarım benim..
günlerdir net bağlantısında sorun vardı..delikafadulden
ama artık burdayım..yerimsenibengüne sizlerle başlamak çok güzel..
bu gün hava Antalyada süper ama öğleye doğru yağmur bekleniyor..
Gününüz güzel huzurlu geçsin..Şeniz

Hepimizin günü güzel geçsin inş....
Roşum, kahvaltı takımın pek hoş muş serviste mükemmel hım..
Ergenlerimiz ne durum da sular duruldumu.Güneş merkürün etkisin de imiş ilişkiler de gerginlik artar diyor astrologlar ben tartışmalar dan kaçınıyorum ....yasakkelimeHaziran da herşey sütliman olcekmiş az sabır :Saruboceq:
bilginize annelerimiz öptüm hepiniziŞeniz:1hug:a.s.

canım benimm kendi ergenim için şimdilik herşey iyi gibi..ama fırtına önce sessizlik olmasından korkuyorumkaydirigubbakcemile3bide regl dönemlerinde iyice asabileşiyolar..
tabii haziranda sınav tantanası biticeği için daha bi rahatlarız herhaldeyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…