Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Günaydın ergen Anneleri,,,
nasılsınız..çok öpüyorum.
ben fazla giremiyorum.. bahar temizliğine başladım..
ergenlerimiz iyi,bol bol ders çalışıyorlar.. son yazılılar.. malum..
yavrularınızın derslerinde başarılar.. Rabbim zihin açıklığı versin..

Hayırlı sabahlar ergen annelerimiz...
Evet sınav zamanı epey yaklaştı bakıyorum benim ergene benim gerilmemin sıkılmamın 10 da 1 yokdelikafadulden

kızlar günaydınnnn ve hayırlı cumalar........
bu aralar pek giremedim.sizleride özledim.yaramaz bi durumlar yok gördüğüm kadarıyla...
evet ya sınav zamanı yaklaştı.maruflucum benim ergende aynı durumda...heyecanın 10da 1i yok.sanki sınava ben girecem ben daha heyecan yapıyorum valla

Hayırlı cumalar ergen anneleri....Cumalarımız bereketli ve de hareketli olsun inş.
Bizzatihi ikisinede ihtiyacım var..Dilerim tüm annelerimizi de motive etmişimdir..
Ergenlerle vede diğer bütün ilerle başa çıkmak için:jeyyar:
öptüm annelerimizi:1hug:a.s.

günaydın ergen anneleri.....
sene sonu yaklaştıça işler dahamı çoğalıyo ne...
hem sınav stresi hem meuzniyet gecesi......karıştık kaldık..
rabbim herkleslerede banada kolaylık versin........

FREYZA cnm seninde ve bütün ergen annelerimizin hafta sonları güzel geçsin...
Sınvlar yaklaştıkça kendimi başka işlere vereyim diyorum ama maalesef olmuyor..B. kızım da dgs ye gircek ergenim kızım da sbs ye yani ikisi de, delikafaduldencanım bir bakayım topice vakit buldukça gelirim inş.:1hug:a.s.

günaydın kızlar...bugün okul pikniğimiz olduğundan sabahın erkeninde dikildik ayağa..ama havada kapadı şansımıza..dua ediyorum yağmur yağmasın diye..çocuklar çok üzülcek yağarsa...
neysem hepinize hayırlı pazalar.....

Hayırlı pazarlar annelerimiz...FREYZAM TOPİCİN BAYAĞI HARARETLİ CNM..Anneleri belliki sınav stresi benim gibi sarmış ben ergenime belli etmiyorumdur inş.gayret sarfediyorum ama..Hava almak için yürüyüşlere çıkıyoruz... arkadaşlarının toplantılarına gidiyor yani aralara başka şeylerde katıyoruz..Banada iyi geliyorkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…