Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Günaydın şekerler..
sabah şerifleriniz hayır olsun..
bedeninizden sağlık, cebinizden para,yuvanızdan huzun eksik olmasın..
sınava girecek yavrularımıza allah yardımcıları olsun..haklarında hayırlı neyse o olsun

günaydın kızlarrrrrrr
dün yağmur yağdı yağacak diye yürek çarpıntısı ile bir piknik geçirdik..ama çocuklarımız gerçekten çok eğlendiler.bu sene son seneleri.8 senenin ardından hepsi bir tarafa dağılacak..yani artık son son eğlendiler..şarkılar söylediler,su savaşı yaptılar...aslında iyi oldu sınav stresini azaltmış oldular..
şimdi sınav ve mezuniyet gecesi tantanamız var..allah bütün çocuklara(benimkinede)zihin açıklığı versin.dağ çiçeğim amin canım ..
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm

kısmetsiz kedim.canım çok haklısın 8 yılın sonunda çocukların her biri bir yerlere dağılıyor..yeni arkadaşlar ediniyorlar..
buradan yavrularımızı yargılamıyorum ama,okul çevresi değiştiğindenmidir.. ergenliğin verdiği şeydenmidir ,kendi çocuklarımda dahil o eski arkadaşlıkları daha güzeldi daha saf daha sadelerdi,,şimdi bakıyorum gençlerimize,,başta saygı olmak üzere,,çok değişiyorlar.. çevre bozuk diyoruz ama.. bizlerde o çevrenin bir parçası değilmiyiz..
örneğin benim ufak oğlum (16 )sabah okula giderken öper koklar güle güle eğlenerek gider.. ama öğleyin okuldan gelince o yolladığım çocuk değil sanki hiperaktif yerinde duramayan enerji dolu bir deli kanlıyla karşılaşıyorum..konuşmaları değişik hareketler başka oğlum sana noldu diye soruyorum.. hiçç,,:jeyyar: farkında değil anne nolduki demezmi,,çok nasihat ediyorum Annecim yolladığım gibi git gel..çocuklarımız ailelerinin yanında saygılı ama sokağa çıkınca ne hikmetse..çılgın olup geliyorlar..:1shok: gençlik deyip hoş görüyoruz ama nereye kadar.. büyük oğlum böyle değildi..2,3 aydır basket çalışmalarına ara vermişti ufaklığım.. bu sabah şükür yine başladı.. enerjisini harcasın gelsin.. çok faydalı bu yaşlardaki çocuklara spor veya faliyet .. tavsiye ederim..
rabbim çocuklarımızı kötünün elinden korusun...arkadaşlar çocuklarım büyüdükçe endişeleim artıyor..a.s.

mrb sevgili ergen anneleri nasılsınız bugün oğlumun tercih sonuçları belli oldu sizinle paylaşmak istedim çünkü sınava hazırlandığı dönemler benim stresimi paylaştınız canlarım biraz bozulduk sonuca ama oğlum ben memnunum diyor o memnun olsunda biz göz bekliyorduk sınav sonucu çok iyiydi onun için ilk tercihlerini bekliyorduk ama yinede çok şükür izmir yeşilyurt atatürk araştıma hastanesi kulak burun boğaz bölümüne girdi geçtiğimiz cuma dbakırda mecburi hizmet görevine başladı 2 2.5 ay çalışıp izmire dönüp uzmanlığa başlıyacak canı sağolsun allah sizin çocuklarınızada göstersin inş ben şimdi kızımın yanındayım çocuklarımla beraberim torunum çok tatlı lomuş hepinizi öpüyorum

Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz....
DAĞÇİÇEĞİM sana katılıyorum bu kısacık bir zaman diliminde birbirlerinden o kadar etkileniyorlarki... kontrol altın da tutabilmek çok zor, elimizden geldiğince iletişimi açık tutmalıyız ...lisede iyi yönde bir değişim olursa atlatmamız gereken bir de üni var yani bizler hep diken üstü vaziyetidelikafadulden
Murgizin annesi ablam sizi canı gönülden kutluyorum.Ne kadar üstün bir başarı .Doktor kardeşimize hayatını başarıları şekilde devamını diliyorum..Anne ve baba olarak sizlere saygı duyuyorum ne mutlu size,inş. bizlerde evlatlarımızın böyle başarmış güzel yerlerde görürüz..öpüyorum sizleri:1hug:a.s.

Selam ergen Annelerii,Şeniz
dün büyük oğlumla telefonda görüştüm.. bu aralar yoğun bir şekilde ders çalışıyorlar..(finaller malum)..
dün içim acıdı Anne yemek yapamıyoruz kilo vermişim demezmi abur cubur yemekten.
Anne yüreği dayanırmı..bu gün bişiler yaptım akşama otobüse vereceğim..hiç kendine dikkat etmiyor.. sıkı sıkı tembehlememe rağmen..Allahdan yakında tatil için geliyor..

murgizinannesi gözünüz aydın olsun..ailecek kutluyorum sizi,hakkında hayırlısı demekki burasıymış. kendisi memnunsa hiç takmayın kafanıza derim.. inş daha ileride sizin istediğiniz yerlerde çalışır..
kızınıza selamlar torunuda öpüyorum tombiş yanaklarından..Şeniz

canım çok tşk ederimdarısı sizin çocuklarınıza çok öpüyorum canım sizleri çok seviyorum

Herkese iyi akşamlar,bu sıralar yetişemez oldum hiç bi şeye.:sm_confused:
Ama ergenim pek çalışkan oldu,matematikle barıştıa.s
Hayatımda ilk kez,ders çalışırken hadi oğlum yeter artık bırak dedim:1shok:
Dersanede özel ders alıyor,mat. berbat olan çocuğa mat. sevdirdiler:1hug:
Allah,bin kere razı olsun.Malum SBS var,bu son günler,hayırlısı bakalım:Saruboceq:alkisalkisalkis
Herkesi kocaman öpüyorum.a.s. a.s.

Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz...
DAĞÇİÇEĞİM senin adına sevindim darısı benim ergenimin başına onun da başı sözel derslerle dert de özellikle sosyalbilgiler nasıl takılır bu derse diye bir ara dert ettim en düşük geçer nota bile razı o derece isteksiz...

evet cnm seni artık göremez oldum kendine dikkat et cnm öpyorum

günaydınn ergen annelerii...
haklısınızı artık şafak sayıyoruz..biz anneler çocuklardan daha fazla heyecanlıyız.
aslında bütün çocuklarımız zehir gibiler..ama çalışmak zor geliyo diyorum..isteseler dünyayı yerinden oynatırlar ammaaa ...of of şu sınav bi geçse..
ay buarada daldım ablacım oğlunun bölümü hayırlı olsun..ne güzel evlatlarını iyi yerlerde görmek..allahım inşallah bizde o günleri görürüz.

çok haklsın cnm ama çalişm yok
bu nedenle bençok endişeliyim baklım sonuç ne olack bilmiyom
inşallah güzel olur

günaydın ergen anneleri nasılsınız bakalım hepiniz
evlatlarla başlarımız tatlı bela dalar değilmi
bende son zamanlarda b.oğlana taktım ya
okula takılıyor çıkışta bende merak ediyorum tartışıyoz yani

Hayırlı günler annelerimiz amin canlarım ya inş. rahat yüzü görürüz evlatlarımızdan....Benim de yetişmem gereken toplantılar çoğaldı okuma bayramı yapılcak kç. kızıma Ergenimin rehber öğretmeni ile toplantımız var...
Benim de bu aralar dalgınlığım arttı sıcak tavayı ocaktan elimle almamla çığlık atmam bir oldu dün üç parmağım kabardı yani ne olcak bunun sonu bilmem öncelerde yemek yakardım çaydanlık felan işi büyüttüm kendimi haşlıyom...:1shok:
Sİzler inş benim gibi değilsinizdir..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…