- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
günaydın kızlarrrrrrr
dün yağmur yağdı yağacak diye yürek çarpıntısı ile bir piknik geçirdik..ama çocuklarımız gerçekten çok eğlendiler.bu sene son seneleri.8 senenin ardından hepsi bir tarafa dağılacak..yani artık son son eğlendiler..şarkılar söylediler,su savaşı yaptılar...aslında iyi oldu sınav stresini azaltmış oldular..
şimdi sınav ve mezuniyet gecesi tantanamız var..allah bütün çocuklara(benimkinede)zihin açıklığı versin.dağ çiçeğim amin canım ..
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm
Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz....
DAĞÇİÇEĞİM sana katılıyorum bu kısacık bir zaman diliminde birbirlerinden o kadar etkileniyorlarki... kontrol altın da tutabilmek çok zor, elimizden geldiğince iletişimi açık tutmalıyız ...lisede iyi yönde bir değişim olursa atlatmamız gereken bir de üni var yani bizler hep diken üstü vaziyetidelikafadulden
Murgizin annesi ablam sizi canı gönülden kutluyorum.Ne kadar üstün bir başarı .Doktor kardeşimize hayatını başarıları şekilde devamını diliyorum..Anne ve baba olarak sizlere saygı duyuyorum ne mutlu size,inş. bizlerde evlatlarımızın böyle başarmış güzel yerlerde görürüz..öpüyorum sizleri:1hug:a.s.
Selam ergen Annelerii,Şeniz
dün büyük oğlumla telefonda görüştüm.. bu aralar yoğun bir şekilde ders çalışıyorlar..(finaller malum)..
dün içim acıdı Anne yemek yapamıyoruz kilo vermişim demezmi abur cubur yemekten.
Anne yüreği dayanırmı..bu gün bişiler yaptım akşama otobüse vereceğim..hiç kendine dikkat etmiyor.. sıkı sıkı tembehlememe rağmen..Allahdan yakında tatil için geliyor..
murgizinannesi gözünüz aydın olsun..ailecek kutluyorum sizi,hakkında hayırlısı demekki burasıymış. kendisi memnunsa hiç takmayın kafanıza derim.. inş daha ileride sizin istediğiniz yerlerde çalışır..
kızınıza selamlar torunuda öpüyorum tombiş yanaklarından..Şeniz
Herkese iyi akşamlar,bu sıralar yetişemez oldum hiç bi şeye.:sm_confused:
Ama ergenim pek çalışkan oldu,matematikle barıştıa.s
Hayatımda ilk kez,ders çalışırken hadi oğlum yeter artık bırak dedim:1shok:
Dersanede özel ders alıyor,mat. berbat olan çocuğa mat. sevdirdiler:1hug:
Allah,bin kere razı olsun.Malum SBS var,bu son günler,hayırlısı bakalım:Saruboceq:alkisalkisalkis
Herkesi kocaman öpüyorum.a.s. a.s.
günaydınn ergen annelerii...
haklısınızı artık şafak sayıyoruz..biz anneler çocuklardan daha fazla heyecanlıyız.
aslında bütün çocuklarımız zehir gibiler..ama çalışmak zor geliyo diyorum..isteseler dünyayı yerinden oynatırlar ammaaa ...of of şu sınav bi geçse..
ay buarada daldım ablacım oğlunun bölümü hayırlı olsun..ne güzel evlatlarını iyi yerlerde görmek..allahım inşallah bizde o günleri görürüz.
Günaydın şekerler....
bedeninizden sağlık,yuvanızdan huzur hiç eksilmesin..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?