- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
Hayırlı günler annelerimiz amin canlarım ya inş. rahat yüzü görürüz evlatlarımızdan....Benim de yetişmem gereken toplantılar çoğaldı okuma bayramı yapılcak kç. kızıma Ergenimin rehber öğretmeni ile toplantımız var...
Benim de bu aralar dalgınlığım arttı sıcak tavayı ocaktan elimle almamla çığlık atmam bir oldu dün üç parmağım kabardı yani ne olcak bunun sonu bilmem öncelerde yemek yakardım çaydanlık felan işi büyüttüm kendimi haşlıyom...:1shok:
Sİzler inş benim gibi değilsinizdir..a.s.
arkadaşlar hepinize selamlar günaydınlar bende yetişkin annesiyim umarım aranıza alırsınız benide
18 yaşında kızım,16yaşında oğlum var
faydalı paylaşımlar dileğiğle[/QU
Hoşgeldin ayşe43 elbette aramızda bütün annelerimize yer var hatta paylaşım da bulunabilecek bütün bayanlaravereliniortak
KISMETSİZKEDİ cnm ya stres giderecek bir şeylerle oyalan az yok sa çocukların hayatı sınav dAHA DA İLERİSİNİ DÜŞÜNEREK DİYORUMmafoldumbenrOŞUM NERELERDESİN ABLAM FREYZAM DAĞÇİÇEĞİ MURGİZİN ANNESİ ÖPTÜM BÜTÜN ANNELERİMİZİopuyorumnanaktana.s.
nerelerdesiniz anneler,ergenlerinizle gezmeemi gittiniz,biz ergenimle rahatsızız öle oturup duruyoz,maruflu ablacım buralardayım ,seni de gördüm ama bi yorum yazamadım ,pc de sorun vardı,eşim havalandırdı biraz kendine geldi sanırsam,
ayşe43 hoşgelmişin ,her zaman bekleriz,tecrübelerinden faydalanmak isteriz,
hepinizi öperim,ii tatiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?