Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

selam tünaydınlar maruflu arkadaşım çok geçmiş olsun unutkanlık hepimizde var kafa dolu olunca insan herşeyi unutuyor canım çok yoğu olduğun için kafa başka yerlare dalınca haliyle unutuyorsun kendimden biliyorum canım herşeyin hayırlısı allah sağlıklarını bozmasın herşey kısmettir ötesi yok hepinizin çocuklarına başarılar sağlıklar öpyorum hepinizi

Evet artık gün sayıyoruz gerçekten,Allah yardım etsin yavrularımıza.:1hug::Saruboceq:Bu yaşta sınav stresi yaşıyorlar..:sm_confused:

cnm çok geçmiş olsun yanık ta çok feci oluyo
acıl şifalar diliyorum..

Hayırlı sabahlar annelerimiz...Freyzam sağolasın cnm geçti bişeycikler kalmadı.
Malum acıya dayanma katsayısı yüksek ...HEPİNİZİ ÖPTÜM:1hug:a.s.

hayırlı günler ergen annelerim,nasılsınız bakalım son zamanlarda eşim evde olduğundan fazla gezinemiyorum kk da,ama sizleride özledim bugün fırsat oldu bakiim dedim, 2 hafta önce eşimi 21 yıldır çalıştığı fabrikadan krizden çok başka sebeplerden 28 arkadaşıyla birlikte çıkardılar, sbs mize 1 hafta kaldı,hayırlısıyla atlatırız umuyorum,tam sınav arifesinde ailece sarsıldık bu günlerde, umarım ergenimin sınavdaki durumuna yansımaz,ailece durumumuza alışmaya çalışıyoruz, çocuklar hisssettirmesede etkilendiler,rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin,evlatlarımıza zihin açıklığı versin,dualarınızda bizleride hatırlayın ,öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
cnm arkadaşim çok üzüldüm ya
kurban olduğum rabbım bir kapiyi kapatıp
birini açar inşallah cnm
bitanem inşallah eşin en kısa zamanda iş bulur cnm.
bence evde çocuklara yansıtmayın cnm şu bir hafta geçsin
bence en çok çocuklar etkileniyor.
allah yardımcın olsun .

saolasın frezyam ,elimizden geldiğince yansıtmamaya çalışıyoruz çocuklara ama, aynı evin içinde ne kadar olabilir ki, yanlızken eşimle hiç bişeyi onların yanında konuşmadık,sağolsunlar gelen giden anca bugünlerde bitti ve çocuklarda konuşulanlara ister istemez şahit oldular,bizde bu kötü tecrübe kapandı, artık önümüze bakıcaz,hakkımızda hayırlısı olsun.

roşum canım benim allah yardımcınız olsun inş en kısa zamanda herşey düzelir çocuklar ister istemez etkileniyorlar siz onlara moral verin allah büyüktür çocukların hepsine başarılar diliyorum

GÜNAYDIN GÜNAYDIN ERĞEN ANNELERı
HEPıNıZE GÜZEL HAFTA SONU DıLıYORUM
ÖPTÜM MUCUKKKKKKKKK MUCUKKKKKKKKKKKKKK

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUDA YENı SIMLEY ÇOK GÜZEL

günaydın kknın güzel annelri,pırıl pırıl yaz geldi sonunda ,içim açılıyo gördükçe,ergen kızımla gerginlikler yaşadım son 2 gündür başımızdaki sıkıntılar yetmezmiş gibi,bide haftaya yapılacak sbs heyecanı derken güneşi görünce çok mutlu oluyorum,arkadaşlarımla görüşüp stres aticiim bugün,sizinde hafta sonunuz güzel geçsin,öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

günaydın ergen anneleri...pek uğrayamadım bu ara..malum artık gün sayıyoruz...
maruflu canım çok geçmiş olsun bi tanem..ucuz atlatmışsın.bu ergenler insanda akıl fikir bırakmıyorlar..
zamanda azaldıkça onlarında bizimde sinir katsayımız yükseliyor.allahım hayırlısı ile şu sınavı atlatsak..rabbim benimki ve bütün çocuklara zihin açıklığı versin...emeklerimizi boşa çıkartmasın..
hepinize güzel haftasonlarızemuszemusay bunlar çok güzel...

Hayırlı günler ergen annelerimiz..Bu sabah kahvaltımızı ergenim kızım hazırladı..
Menemen yaptı mmmm bu kadar tatlımı olurmuşcokacimcoookKızımın ellerinden yedim..Banada süper bir moral oldu ergenimin yüzünde güller açıyor du.Son zamanlarda da bir ihtiyacımız var dı..Darısı bütün annelerimizin başınaopuyorumnanaktanzemuszemusgerçekten çok şirinlera.s.

arkadaşlar hepinize selamlar günaydınlar bende yetişkin annesiyim umarım aranıza alırsınız benide
18 yaşında kızım,16yaşında oğlum var
faydalı paylaşımlar dileğiğle

kızlar günaydınnnnn
ayşecim hoşgeldin tatlım..ne güzel sen büyütmüşün evlatlarını..darısı başımıza..
ay kızlar haftaya bugün stres bitmiş olcak....of rabbim inşallah hayırlısıyla atlatalım..

nerelerdesiniz anneler,ergenlerinizle gezmeemi gittiniz,biz ergenimle rahatsızız öle oturup duruyoz,maruflu ablacım buralardayım ,seni de gördüm ama bi yorum yazamadım ,pc de sorun vardı,eşim havalandırdı biraz kendine geldi sanırsam,
ayşe43 hoşgelmişin ,her zaman bekleriz,tecrübelerinden faydalanmak isteriz,
hepinizi öperim,ii tatiller.

Buralardayız canıımm ama malum hafta sonu,pek fırsat kalmıyor ergenlerden PC başına geçmeye.:mymeka:Benimki kursa gidiyor ama tekrarlamamız şart.fisfisfisİnşallah,başarıyla çıkarlar SBS den.:Saruboceq:Bu günleride atlatsaydık hayırlısıyla. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…