Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

ayy roşum sen bidenesin..
o senin güzelliğin yani şey güzel bakışın ay birden heyecanlandım..
:kedi:

günaydınnnn ergen anneleriiiii
yaşasın yaşasın artık tatillllllllllll
dağçiçeğim ne güzel hayırlı olsun...bu çalışmalar çocukların kendine olan güvenini pekiştiriyorlar..

günaydınnnn ergen anneleriiiii
yaşasın yaşasın artık tatillllllllllll
dağçiçeğim ne güzel hayırlı olsun...bu çalışmalar çocukların kendine olan güvenini pekiştiriyorlar..
inş kısmetsiz kedim...çok teşekkür ederiz teyzeleri..
güvenleri yerine geliyorda.. sanki birazda dışarıda topluma karıştıkça huylarımı değişiyor ne Anne Baba olarak sürekli takip etmeliyiz yavrularımızı...
her zamanda evde tutamayız elbette...Rabbime emanetleri hep dua ediyorum..Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı eşlerimizi tabiki bizleride..:1hug:

yerimsenibena.s.

günaydın kızlarrrrrrr
dağçiçeğim çocklarımızın herzaman yanında olamayız.ama sağlam kişilikli çocuklar olduktan sonra her yanlışın karşısında durabilirler...allah hepimizin yavrusunu korusun.
murgizin annesi ablacım uğramıyo bu ara... inşallah iyiyidrr.

Hayırlı günler annelerimiz nasılsınız ?Özledim karmaşada hiç bitmek bilmedi neyse azalttık Şimdi b. kızımın diploma töreni var 20 haziran AliSamiyen stadında marmara üni.nin Zaman ne kadar hızla akıyor...
Dağçiçeğim oğlunun harçlığını çıkartma isteğini takdir ediyorum ona kocaman maşaallahAnnelerimiz hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan:1hug:a.s.

:Saruboceq::Saruboceq::1hug:a.s.

:1hug:a.s.
maruflum.. yavrunun mezuniyeti hayıllı olsun.. Şeniz

arkadaşlar günaydın.. gününüz güzel geçsin...

i geceler hatın kşiler..
maruflum canım maşşalaah kızına.etbrik ediyorum.ay nasıl duygulandım ,ne büyük gurrur senin için..allahım bizede göstersin ogünleri..

günaydın güzel anneler,
çiçeğim, ergenimle günlerim gergin geçiyoo,
eve sığmıyo,birlikte gezelim diyorum istemiyo,ailece dışarı çıkarken bile ben evde kalcam diyo,
arada arkadaşlarıyla çıkmasına izin veriyorum ama bıraksam hiç eve girmicek, ne zormuş bu işler bea,pc kavgası zati tavan yapmış durumda,eşim, ergenim ve hiper oğluşum 3 bi aradakaydirigubbakcemile3:sinifsinif:

günaydınnnnn kızlar
şöle sabah yazılanları okudum da kikikiki aynı durumlar bizde de yaşanıyor
2 oğlum ikiside ergenlik döneminde ,of allahım bir üçüncü aşkımcımda bunlara ilave
allahdan sabır diliyorum ,başka çarem yokkk
şey bu arada birde sakinleştirici kullanıyorum kikikikikii

mrb sevgili ergen anneleri nasılsınız sizleri unutmadım amaaaaaaaa kızımın yanındayım daha dönmedim onun için fazla giremiyorum inş ergenleriniz iyidir iyi tatiller öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…