- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
ev hanım ablam emeğine sağlık çok güzel bir paylaşim ve yerınde inşallah birileri duyarda bu işkencede ortadan kalkar aplam.
maruflu cnm bizde pazar günü olduk sınav sorma cnm
ömrümün yarsı gitti
ama şimdide sonuçları merak ediyorum
bi o kadarda onu sıtresı yetecek
senin yavruna ve diğer yavrularımıza başrılar diliyorum cnm.
günaydın ergen anneleri...........
ev hanım aplam yazı gerçekten çok güzel..gerek can dündar gerekse abbas güçlü çok güzel yazmışlar..çocuklarımız resmen kobay..hele benim kızımgibi 8.sınıfta okuyan çocuklar.resmen kobay......nasıl yerleşeceği,nasıl puan verileceği,neyin değişip neyin düzeleceği belli değil..amayazık ki bizim evlatlarımızın hayatlarıyla oynuyolar..of offfff ..
tünaydın sevgili anneler,
ev hanımı ablacım ,emeğine sağlık,
sıkıntımızı nasılda anlıyolar sağolsunlar,
bide meb anlasa aah ah,
çocuklarımızın geleceğiyle oynanıyo,onlar öyle de böyle de zaten olmuyo deyip yılmış durumdalar,
ama yılmayıp çalışanlar da karşılığını alıyo,bunu da gözardı edemeyiz,
benim yakın arkadaşımın oğlu geçen yıl 7.sınıfta SBS den 2 yanlışla çıkmıştı,bu yıl da 4 yanlışı olduğunu hesapladı,
bizlere ve çocuklarımıza da üzülmek düşüyo maalesef.
günaaydın ergen anneleri,
yazın gelmesiyle evdeki saltanatım ,özgürlüğüm bitmş oldu,günümün nasıl bittiğini anlamıyorum,işim gücüm yemek yapmak oldu,habire yediriyorum anlıcanız,sonunda sınav sıkıntısını atlattık hepimiz için hayırlı sonuçlanır umarım,
dağ çiçeğim oğluşunun işi hayırlı olsun ,tatillerde çalışan çocuk iş hayatında daha başarılı oluyo,para kazanmanın önemi daha iyi anlıyolar,
hepinizi öpüyorum,kendinize ii bakın, arada burayada bakın...
roşum çok haklısın tatilde bol bol yemek yap başka birşey yok..çocuklar sıkıldıkça nedense yiyecek bir şeyler ister..cokacimcoookdelikafadulden
evet canım oğlum işe girdi inş:1hug:a.s. ..
onun için hayırlısı olsun.. bazı çocuklar var ,parayı görünce daha tatlı geliyor yani kısa yoldan para kazanmak.. okulu dersi bırakıyorlar.. inş böyle bir şey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?