Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Günaydın ergen Annelerii,,a.s.
bu pazarda üniversitede okuyan oğlum tekrar sınava girecek .hiç heyecan yok zaten derslerin yoğunluğundan hazırlanmaya vakti olamadı..bakalım hayırlısı..

günaydın ergen anneleri...........
ev hanım aplam yazı gerçekten çok güzel..gerek can dündar gerekse abbas güçlü çok güzel yazmışlar..çocuklarımız resmen kobay..hele benim kızımgibi 8.sınıfta okuyan çocuklar.resmen kobay......nasıl yerleşeceği,nasıl puan verileceği,neyin değişip neyin düzeleceği belli değil..amayazık ki bizim evlatlarımızın hayatlarıyla oynuyolar..of offfff ..

tünaydın sevgili anneler,
ev hanımı ablacım ,emeğine sağlık,
sıkıntımızı nasılda anlıyolar sağolsunlar,
bide meb anlasa aah ah,
çocuklarımızın geleceğiyle oynanıyo,onlar öyle de böyle de zaten olmuyo deyip yılmış durumdalar,
ama yılmayıp çalışanlar da karşılığını alıyo,bunu da gözardı edemeyiz,
benim yakın arkadaşımın oğlu geçen yıl 7.sınıfta SBS den 2 yanlışla çıkmıştı,bu yıl da 4 yanlışı olduğunu hesapladı,
bizlere ve çocuklarımıza da üzülmek düşüyo maalesef.

Kendimizi yiyip bitireceğizlmaz:ya artık hiç gelemiyorum b. kızımın dgs sınavı var gına geldi.Kuzenlerimle pikniğe kaçmayı planlıyorumkaydirigubbakcemile3Bakalım proje hayata ne zaman geçer..

Allahım yardımcıları olsun inşallah bu cumartesi ve pazar girecek tüm evlatlarımıza da başarılar inşallah

aaaaaa dünden berii kimse gelmemiş....bu arada günaydınnnnnn vede hayırlı cumalar........
bu gün karne alıyoruz..bakalımaklar kralar belli olcek...hepinize şimdiden güzel tatiller diliyorummmm

gününüz aydın,cumanız mübarek olsun,
karnelerimizi alıp tatile çıkıyoruz,sonrasında da şu meşhur 13 temmuzu bekliyeciiz,hepimize ii tatiller olsuun,
bu arada topicimizde neler olmuş,okuyamadım,
acil slm edip kaçıyorum,hepinize sevgiler,öperim.

Selam Ergen Anneleri,,
Cumanız Mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin..
evet nihayet Karneler alınıyor ve yavrularımız hak ettikleri tatillerine kavuştular..
bol bol dinlensinler kuzucuklar..sınav sonuçlarını bekleme ayrı bi heycan az kaldı dayanalım..çok öpüyorum ve iyi tatiller dilyorum sizlere ve yavrularınıza...Şenizyerimseniben

merhaba kızlar güzel bir gün geçirmenizi dilerim
akşama misafirim gelecek, yarın sbs sınavı var ,büyük oğluşum 1zayıf getirdi
offffffff offffffffffff

iyipazarlar ergen anneleriii........
artık sınav tntanası bitti.hepimize geçmiş olsun şimdi sonuç ve bizimkiler gibi yerleştirme tanatanası başlıyacakkbari ozamana kadar tatilin tadını çıkaralım dimiiiiii..hepinizi öpüyorum

Günaydın ergen Anneleriiia.s.

Küçük oğlum bu sabah işe başladı tabiki geçici olarak yaz tatili için..
yeni bir pizzacı açılmış orada başladı..
şimdiden harçlığına ne alınacağına kararlar verilmiş bile ,güya motorlu bisiklet alacakmış..

ben karşı çıkıyorum ama dinleyen kim..

tatil nasıl gidiyor Ergen Anneleri..zemuszemus

günaaydın ergen anneleri,
yazın gelmesiyle evdeki saltanatım ,özgürlüğüm bitmş oldu,günümün nasıl bittiğini anlamıyorum,işim gücüm yemek yapmak oldu,habire yediriyorum anlıcanız,sonunda sınav sıkıntısını atlattık hepimiz için hayırlı sonuçlanır umarım,
dağ çiçeğim oğluşunun işi hayırlı olsun ,tatillerde çalışan çocuk iş hayatında daha başarılı oluyo,para kazanmanın önemi daha iyi anlıyolar,
hepinizi öpüyorum,kendinize ii bakın, arada burayada bakın...

roşum çok haklısın tatilde bol bol yemek yap başka birşey yok..çocuklar sıkıldıkça nedense yiyecek bir şeyler ister..cokacimcoookdelikafadulden

evet canım oğlum işe girdi inş:1hug:a.s. ..
onun için hayırlısı olsun.. bazı çocuklar var ,parayı görünce daha tatlı geliyor yani kısa yoldan para kazanmak.. okulu dersi bırakıyorlar.. inş böyle bir şey olmaz..

senin gibi bi annenin çocuğu oğluşun, nerde ne yapacağını bilir o çiçeğim,çalıştığı zaman kendine güveni gelişir diye düşünüyorum,çevremde gördüğüm kadarıyla öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…