Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

evvah yakalandım,:1ninca:
nasılsın çiçeğim,çocuklar nasıl,ramazn geldi,yaz tatili bitti,
bizim okul sonucumuz eh fena değil türünden,hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

sorma çiçeğim sıcaklar bizi de çok zorluyo ,bugün 3.gün dudaklarım susuzluktan çatlamaa başladı,
zor ama maneviyatı ,bereketi çok büyük ,huzur veriyo insana,

evvah yakalandım,:1ninca:
nasılsın çiçeğim,çocuklar nasıl,ramazn geldi,yaz tatili bitti,
bizim okul sonucumuz eh fena değil türünden,hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

sorma çiçeğim sıcaklar bizi de çok zorluyo ,bugün 3.gün dudaklarım susuzluktan çatlamaa başladı,
zor ama maneviyatı ,bereketi çok büyük ,huzur veriyo insana,

roşum ,benim ergenler.. bu mübarek günde çalışıyorlar. onlar için daha zor ben yine evdeyim..evet canım manevi tarafını düşününce mutlu oluyoruz..Rabbim sabrını veriyor şükür...

slm arkadaşlar, bence de çok sevinmeyin bu sakinliğe eylül de bakın neler oluo.......hoş bulduk , aranızda olmaktan mutluyum..ii paylaşımlar hepimize Şeniz

nihal,ne diyosunn okullar açılınca daha çokmu koşturacağız..:roflol:
kıslar nasılsınız?nasıl gidiyor ramazan..

iyiz arkadaşım şükür güzel gidiyor...
sen nasılsın...a.s.

selamlar nasılsınız bugün kızımla torunumu gönderdim çok üzgünüm sanki ev bomboş nasıl dayanırım bilmiyorum çok zor olacak torunumun sesi evde çınlıyordu ama şimdi ev çok sessiz ağlayıp duruyorum

ah ablaım allah kavuştursun en kısa zamanda inşllah.
inanki evimizde misafir gelse gittiklerinde yerleri çok aranıyo ki kaldıkı bu torun ve kız olunca daha başka sanırım.
allah kolaylık versın ..

tabii canım ne diyosun!!!!!!!! benim küçük bu yıl birinci sınıfa başlıycak yani ben daha çookk koşturcam :bbo:
nihal Allah yardımcınız olsun.sağlıkla gitsin yavrun şimdiden 1 sınıfınız hayırlı olsun.inş çok başarılı bir öğrenci olur..a.s.
slm ergen anneleri fazala görüşemiyoruz ya nasılsınız inşallah herkesler iyidir.
bizler iyiz şükür ramazan koşturması malum sen nasılsın FREZYA.a.s.

murgizinannesi.Allah kavuştursun güle güle gitsinler..henüz torun sahibi değilim ama.Rahmetli Annem ve Babamdan biliyorum bizden ayrılınca onlarda göz yaşı dökerki arkamızdan.(nur içinde yatsınlar rahmet istediler...)
Rabbim güzel ayrılıklar versin.canları sağolsun.:ecrin_bebek:Şeniz

slm herkese. sağçiçeğim ii dileklerin için tşk. ederim canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.umarım oğluşum çabuk alışır ve çoookkk başarılı olur.tabii bütün çocuklar...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…