Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

çiçeğim tşk ederim doğru hasta oldum kimse yoktu bana baksın zar zor kalkıyordum ama evlat çok tatlı sanki bir yıldır gitmişler canım öpüyorum

arkadaşlar bu arlar sağlık problemımden dolayı pek aranızda olamıyorum .

yakında amelyat olma olsığım var dualarınızı eksık etmeyın

hepinizi çok öptüm..

bencede mutlu olmayı çözünce sorun çözülüyor.. kesinlikle sana katılıyorum ve duygularını çok iyi anlıyorum..yaklaşık 5 gündür bende ruhi bakımında çok sıkıntılıyım.. bir birimize dua edelim..
Rabbim tüm hastalara acill şifalar versin..
ne olursa olsun ümidimizi yitirmeyelim ve asla pes etmek yok..hasta olunca insan duygusal oluyor.ama hepsi geçecek ,geçmeli..buna izin vermeyelim..bizlar hayatı seven mutlu insanlarız..

frezya arkadaşım ne oldu güzelim inş kötü birşey yoktur allah şifanı versin çiçeğim senin neyin var inş önemli birşey değildir hayat stres dolu ne olur hepimiz yaşama sevincimizi kaybetmeyelim hepinizi öpüyorum hemde çok

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekür ederim
bundan bir hafta önce çok kötü bir sancıyla karnımı sankı kesıyolar gibi bir ağri geçer diye bekledim geçmedi
bende dr gittim basıt bir karın ağrsı diye sandım dr hemen ultrason istedı ve akabınde öğrendimki safra kesemde taş varmiş arkadaşlar o da sancı yapiyomuş.

tedavı sı yok sadece amelyat olunuyomuş dr bize öyle dedi araştrdığıma göre kesın çozüm amelyat bende belkı önümüzdeki hafta dr tekrra gideceğim o zaman ne olacaği belı olacak amelyat gününü sizlere bildiririm.
hepiniz allah emanet olun sevgiler..

murgizinannesi.çok teşekkür ederim.
yılların birikimi desem.stres .acısı şimdi çıkıyor..
ama çok ağır ödüyorum bedeleni.. dualarınıza benide katarsanız memnun olurum..ihtiyacım var..a.s.

FREZYA.çok geçmiş olsun.
sakın korkma .şimdi dr ,imkanlar çok güzel .ağrı kesiciler çok etkili inş hiç bir şey anlamaycaksın bile. biz kadınlar çok cesur ve dayanıklıyız unutma.. güzel haberlerini bekliyoruz.dualarımız seninle..Şeniz

canım çok geçmiş olsun.çiçeğimin dediği gibi şimdi tıp çok ilerledi.allahın izniyle bi çırpıda atlatırsın.bizi habersiz bırakma canımŞeniz
ama çok ağır ödüyorum bedeleni.. dualarınıza benide katarsanız memnun olurum..ihtiyacım var..a.s.
çiçeğim canım..çok sıkıntılı yazmışsın..umarım kötü birşey yoktur.
insan sıkıntılı zamanlarında kendini sıkarak güçlü durmaya çalışıyor.sıkıntılar geçince izleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor.ama önemli olan herşeye rağmen hayatı sevmek..canım arkadaşım dualarımız seninle ..:1hug:

çiçeğim tşk ederim doğru hasta oldum kimse yoktu bana baksın zar zor kalkıyordum ama evlat çok tatlı sanki bir yıldır gitmişler canım öpüyorum
ablacım kıyamam,görünce nasıl üzüldüm başka topiclerde karşılaştık bişe demedin,hasretlik zor ablacım ama sağlık olsunda hep kavuşun diyelim,çok öpüyorum seniŞeniz

hepinizi çok öptüm..
cnm benim etmez miyiz ,zaten yaz dolayısıyla karşılaşıp konuşamadık,çok özlemiştim bide böle haberler alınca üzüldüm,rabbim hastalığında hayırlısını versin cnm,çok geçmş olsun,en kısa zamanda iyileşip aramızda olursun inş.Şeniz

çiçeğim sende mi şöle bi bakiim dedim hepinizin hastalıını gördüm,çok üzüldüm,sanada çok geçmş olsun,rabbim acil şifa nasip etsin,hepimiz bi ömür sağlıkla evvlatlarımızın başında olalım inş.
sizleri çok seviyorum ,dualarımdasınız,en kısa zamanda görüşürüz diye umuyorumŞeniz

canlarım hepinize tşk ederim frezya arkadaşım çok geçmiş olsun dr ameliyat diyorsa bir an önce ol kurtul allah şifasını göndersin canım benim çiçeğim canım sıkma canını herşeyin çaresi var ölümden gayrı onun için kendini yıpratma canım benim roşum canım senin eşin işe girdimi allah hayırlı iş nasip etsin canım canlarım hepinize hayırlı cumalar allah sağlık versin dualarım sizinle öpüyorum

allah razı olsun ablacım,
iş konusunda bi gelişme yok maalesef,eşim araştıyo,
çevresi,arkadaşları sayesinde ,her gün yeni bi düşünceyle geliyo eve,
sıkıntılıyız ama kısmet,rabbim hayırlısını versin diyorum,geç olsun,güç olmasın,
rabbim rızkımızı bi yerden verecek elbet,bi kapı açılacak inş.umudumu yitirmemeye çalışıyorum...

kısmetsizkedim,roşum.murgisinannesi..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Allah sizlerden razı olsun..
hakkaten sağlıktan ötesi boşmuş helede ruh sağlığı tamamen başkaymış.,inş geçicek ilaç kulanıyorum.. buradan çok bahsetmek istemiyorum ama.. kulanmak zorunda olduğum ilaçlar var ve yan etkileri beni mehvediyor bunada şükür..Allahın izni ile atlatacağım..

roşum eşinede dua edelim inş hayırlısı ile bir iş bulur..Rabbim helal kazanç kapılarını açsın şu mübarek günlerde..

mrb çiçeğim doğru torun çok tatlı allah hepinize göstersin inş onların arkasından üzüntüden hasta oldum
canım geçmiş olsun Allah eksikliklerini göstermesin insan güzel şeylere çabuk alışıyor keşke hep sevdiklerimiz yanımızda olsalar ama yinede yerlerinde iyi olsunlar canım

hepinizi çok öptüm..
canım hayırdır geçmiş olsun bitanem
çiceğim Allahım şifalar versin tüm sıkıntıların feraha dönsün inşallah

canım Allahım acil şifalar versin hayırlı haberlerini bekliyorum

dualarım seninle canım herşey geçiyor ama delip geçiyor derler ya Allaha emanet ol

canım Allah yardımcınız olsun Rabbim umulmadık kapılar açsın inşallah tez zamanda

kızlar nazar değiyor bakın Allaha emanet olun dualarım sizinle
Peygamber Efendimizin (sav) Taif 'de yaptığı sabır duası:

Allah 'ım !
kuvvetimin tükendiğini Sana arzediyorum...
gücümün azaldığını,
insanların gözünde küçük düştüğümü Sana şikayet ediyorum...
Ey Merhametlilerin En Merhametlisi..!
Sensin ezilmişlerin Rabbi..!
Sensin benim Rabbim..!
beni kimlerin eline bıraktın_?
bana gaddarlık yapan yabancıların eline mi_?
yoksa, davamı ipotek edecek bir düşmana mı_?
eğer Sen bana gücenmedinse,
kesinlikle bunlara aldırmıyorum...
lakin iyiliğin beni rahatlatacaktır...
Senin nuruna sığınırım;
karanlıkları aydınlatan nuruna,
dünya ve ahiretimi kurtaracak nuruna...
gelecek gazabın, bana ulaşacak öfkenden
kaçıp kurtulacak bir sığınak arıyorum...
Sana sığındım, yeter ki razı ol...
güç ve kuvvet Sendendir,
yalnız Senden...

Hazret-i Âişe -radıyallahu anha-dan rivâyete göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- kendilerine bir hasta getirildiğinde şöyle duâ ederlerdi;

Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."

bitanem beni bağişla kendi derdimden seni göremedim cnm arkadaşim
sanda çok geçmiş olsun herşeyi kafana takma cnm bize takma desekte takıyoz işte sonuçta insanız ama bizleri anlayan yok.
allahtan acıl şifalar diliyorum cnm kendine iyi bak en önemlsi evlatlarının san ihtyacı var cnm çok öptüm seni

ablam allah razı olsun senden ne güzel bir dua

allah sanda sağlık versın çok öptüm seni..

günaydın canlarımm.
inşallah şu mübarek günlerin hürmetine rabbim herkesi sıkıntılarını dertlerini hafifletsin.sağlık şifa versin..kurbanlduğum allahımkimseye kaldıramayacğından fazla dert vermesin..
güzel haftasonları hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…