Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

canım ,Allah senden razı olsun.. dualarına amin diyorum.Rabbim tüm dardaki kullarını kurtarsın bu sıkıntıdan..

FREZYA,bu günlerde geçecek inanıyorum..sağol arkadaşım...:1hug:

ıyi akşamlar...herkese.Bu gün çok sevinçliyim kızlar..:dance::teytey:
Ergenim,kontenjandan Anad.End.Mesl.Lisesi ni kazandıdelikafadulden
Hala inanamıyorum..biliyorsunuz normalde kazanamamıştı:1no2:
Bu şekilde çok büyük bir şans yakaladı:1hug:
ılk sene düz okunuyor..başarılarına göre branşlaşıyorlar..a.sa.s
Bizim için müthiş bir şans oldu..hala inanamıyorum:1rolleyes:
Tabiki bu sene çok önemli..bunun bilincinde
Benimki düz lisede yapamazdı..inşallah başarılı olur..:Saruboceq:
O kadar umutsuzdumki..Üniv. kazanmış gibi sevindim..
Çok şükür Allah ıma..darısı tüm isteyen yavrularımıza inşallah a.s.

Son düzenleme:
çiçeğim çok tebrik ediyorum inşallah hayırlısı Allah üniversiteleride kazandığını göstersin inşallah tüm evlatlrımız için herşeyin hayırlısı

çiçeğim gözün aydın olsun cnm inanki çok sevindim darsı bu sen bizlere inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın arkadaşlar yeni bir haftada herkese sağlık ve mutluluk diliyorum.

bizim buğün desahnemiz başladı hızlandıram yapacaklarmiş haydı hayrlı olsun diyelim.

tüm evlatlarimiza allah ziyin açklği versin amin..

kıslar herkese iyi haftalar...dağçiceği hayırlı olsun canım..benimkideöyle yerleşti..düz liseye gitselerdi gerçekten daha zor olacaktı.inşallah haklarında hayırlsı olsunn

merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım bugün?ergenlere Allah kolaylıklar versin okullar açılıyor, maraton başlıyor.Hadi hayırlısı olsun.TÜM ERGENLERE BAŞARILAR.kaydirigubbakcemile3

benim kızımda ticaret meslek lisesi 2.sınıf öğrencisi..maraton başlıyor bakalım..24eylülde.rabbim tüm yavrularımıza zihin açıklığı versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…