- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
- Konu Sahibi themis1990
-
yok bence ünlüler kalabilir demet akalın 40 küsür yaşında doğurdu40 küsur yaşında kadın kolay gebe kalabilemez bile. Ancak bulurlar bir yolunu kesin.
Ünlüler her türlü halleder doğru söylüyosunyok bence ünlüler kalabilir demet akalın 40 küsür yaşında doğurdu
yurt dışında 50 yaşında doğuran var monica belluci gibi
hayır tüp değil.iyide gülbenın bır önceki ikizleride tüp bebek,bence uğraşıyorlar ama olmuyor,ama çok mutlular belli
nerden bılıyorsun?hayır tüp değil.
sen nerden biliyosunnerden bılıyorsun?
bunu soracağını bılıyordum,ama önce senın mantıklı bır açıklama yapmanı bekledim,onun etilerdeki burosu benım çalışığım fırmanın sahıbıın bınası filan,anlatcamda kım olduğum çıkacaksen nerden biliyosun
bi zamanlar sıkı takipçisiydim. tüp olsa açıklardı hep süpriz dedi, bizde çok şaşırdık dedi. anlat anlat ben bilmem kim olduğunubunu soracağını bılıyordum,ama önce senın mantıklı bır açıklama yapmanı bekledim,onun etilerdeki burosu benım çalışığım fırmanın sahıbıın bınası filan,anlatcamda kım olduğum çıkacak
bı okuyan kım olduğumu anlar canım,tup bebek emın olbi zamanlar sıkı takipçisiydim. tüp olsa açıklardı hep süpriz dedi, bizde çok şaşırdık dedi. anlat anlat ben bilmem kim olduğunu
özelden yazsanabı okuyan kım olduğumu anlar canım,tup bebek emın ol
e bizde merak ettik amaözelden yazsana
banada yazmadı zatene bizde merak ettik ama
bunu soracağını bılıyordum,ama önce senın mantıklı bır açıklama yapmanı bekledim,onun etilerdeki burosu benım çalışığım fırmanın sahıbıın bınası filan,anlatcamda kım olduğum çıkacak
Hatta "Ben gen başlangıcıyım. İkiz geni bizde yoktu." dedi.bi zamanlar sıkı takipçisiydim. tüp olsa açıklardı hep süpriz dedi, bizde çok şaşırdık dedi. anlat anlat ben bilmem kim olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?