Erimeyen göbekler 😅

Baharbunyamin123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
8
3
16
29
Merhabalar aranıza yeni katilanlardanım boyum 165 suanki kilom104 iki yıl önce doğum yaptım ve çok zor bir süreç atlattım oğlum rahatsızdı sitres sikinti derken 130 kiloya ulaştım yaklaşık 2 aydır düzenli beslenme sporla 26 kilo verdim yanlız sezeryan göbeğim bir türlü erimiyor halada kilo vermeye devam ediyorum hedefim 65 kilo olmak kilo vermekten yana sorunum yok verebiliyorum ve azimliyim yanlizca göbeğimden yana sorunum var eritmek için ne yapmalıyım fikir sagibi olan varsa yardımcı olabilirse sevenirim❤️🧡🧡

iki yıl olmuş düzenli spor mekik ve dogum sonrası toparlayıcı korseyi günde 5 saat takmak baya faydalıymıs ben yenı başlıcam takmaya ama faydasını gören arkadaşım var

iki yıl olmuş düzenli spor mekik ve dogum sonrası toparlayıcı korseyi günde 5 saat takmak baya faydalıymıs ben yenı başlıcam takmaya ama faydasını gören arkadaşım var
Ben termal sauna alt üst takım aldım iki aydır kullanıyorum ve muhteşem bir sekilde beğendim cokta faydasını gördüm birde sindirim sorununuz varsa eğer maça çayı aktarlardan tehmin edip kulanabilirsiniz inanılmaz bir enerji veriyor vede sağlık açısından çok faydasını gördüm halada kulaniyorum

Benimde kilom normal yani zayıfım ama göbeğim istediğim gibi değil kilo versem de erimiyor 🤷🏻🥺
çok fazla mekik çekiyorum inşallah faydasını görürüm şuan için çok fazla spor yaptığım için bütün vücudum orantılı bir şekilde kilo veriyorum ama dediğim gibi alt göbek kısmım halada fazla fazla var ve elimden geldikçe eritme cabasindayim

Back
X