Erismek, Uzanmaya calismak

bebeğin kordona dolanmasına neden olmadığını bende biliyorum.eğer bişeylere uzanmaya çalışırsan bu bebeğin plasentadan erken ayrılmasına neden olur diye biliyorum.bu yüzden biz hamilelerin bişeylere uzanması pek önerilen bir durum değil.

halam 8 aylık hamileyken perde asmaya uzandığı için erken doğum yaptı.. sanıyorum plasenta ayrılması olmuş.. allah korusun çok riskli, dikkatli olmak lazım yerimseniben

Ben uzanmaktan tutunda ağır kaldırmaya kadar her şeyi yapıyorum valla. Keyfimden değil mecburiyetten maalesef. Ama dikkat ediyorum her zaman. Dengeli ve destekli olmasına özen gösteriyorum. Bebeğime zarar gelmesini yada erken doğmasını istemem. ış yaparken aklım hep kızımda oluyor. Aralarda oturup yada uzanıp kızımı dinliyorum. Onunla konuşunca çoğunlukla bana karşılık veriyor hemen eğer uykuda değilse kaydirigubbakcemile3 Kızlarımı çok seviyorum !!!!

halam 8 aylık hamileyken perde asmaya uzandığı için erken doğum yaptı.. sanıyorum plasenta ayrılması olmuş.. allah korusun çok riskli, dikkatli olmak lazım yerimseniben

evet bende buna benzer bir olay duymuştum.
ufacık bir ihtimal bile olsa uzanmamak agır kaldırmamak gerek diye düşünüyorum.
benim bir tanıdımda evdeki çekyatını ittiği için bebegini kaybetti .
dikkat edilmeli
eskiler her işi yaparmış ama
şuan ki hamileler öyle değil yediklerimizdenmi içtiklerimizdenmi
anlamadım.

Ben perde asmıştım 4 aylık hamileyken şimdi 6 aylık bebeğim ama her işimi yapıyorum ama dikkatli bir şekilde kendimi kontrol ederek...

benımde yengem zamanında perde asarken 5 aylık oglunu kaybettı...
plesentadan ayrılmıs.
uzanıldıgı zaman plesenta bebekten ayrılabılıyor bu konuda cok dıkkatlı olunmalı.

ben de bunu anlamıyorum arkadaşım.. hamileyken özellikle 8 aylık hamileyken yapılacak iş mi bu? insanlar canını yerde buldu herhalde.. başka bi forumda da lousayken sezeryanlı haliyle perde asmış da kaynvalidesi oturmuş diye şikayet ediyor.. arkadaşlarım canınızı siz sevmezseniz kimse sev diye yalvarmaz... bırakın perdeler 2 ay kirli kalsın ya da asacak birini bulun kardeşim...
kendini çok zorlamadığın sürece yükskten birşey almak sorun yaratmaz ama yüksekten ağır bişey indirmek şiddetli bel ağrısına sebep olabilir.. hamilelikte ne olursa olsun kendinizi zorlamadan yapmak gerek.. a.s. sevgiler...

kızlar fotokopi makinası düşüğe neden oluyormuş?
bilginiz var mı?

taşımak sorun olabilir bence
fotokopi makinesini kapağı açık çalıştırmak çok ciddi radyasyona marus kalmanıza sebep olur ama kapalı kullanırken sorun olacağını sanmıyorum..

eskiler uzanınca bebek emziktemn kopar derlermiş.uzanırken destekli olmak lazım.bir de ben mutfakta çok zorlanıyorum.dolaptan bir şey almak için mecbur uzanıyorum.bunun için bir küçük tabure almayı düşünüyorum ben.

sakın sakın tabureye çıkmayın.. size tavsiyem işinize yarayacak herşeyi elinizin altına veya aşşağı dolaplara koyun. olmadı akşam eşinizden isteyin.. tabure ilerki aylarda çok riskli yerimseniben

Kızlar ben 28. haftalıkken kanama geçirdim hastanede yattım 3 gün nihayet kanama kesildi ve çıktım hastaneden. Şimdi hiçbi iş yapmadan yatıyorum ve gün sayıyorum sadece (( Burda daha önce yazmışım çok iş yapıyorum ama dikkat ediyorum diye. Öyle değilmiş anladım. Plesentam sinsice aşağı kayıyormuş meğerse ben yoruldukça. Size tavsiyem bişey olmaz demeyin kendinize ve bebeğinize iyi bakın

ay canım cok gecmıs olsun... bende 10 haftalıgım ama mutfakta bazen uzanıyorum... bırde yatagımı toplarken de oluyor sonradan farkedıyorum... demek kı farkında olmasakta ıcten ıce zarar verebılıyoruz...

bırde yukarıda bır arkadas fotokopı makınası zararlı demıs ama bende okulda ıc ıceyım korktum sımdı,ne zararı var kı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…