Erismek, Uzanmaya calismak

Çok geçmiş olsunnnn... Kendi adıma ibretle okudum yaşadığınız aksiliği. Aslında nazar değmesin ben çokşanslı bir hamişim, çünkü çookk anlayışlı bir eşim var, benden ekstra hiçbişey istemeyen ve sürekli beni çaktırmadan kontrol eden biri. Ama ben de kendimi biraz kötü hissediyorum, hamileliğim başından beri maşallah sıkıntısız geçmekte ve bu biraz beni ihmalkar davranmaya itmekte. İşle ilgili bazı sıkıntılı detaylar yüzünden uzun süredir raporlu evde oturmaktayım, yaklaşık 1,5 ay öncede ev taşıdık, kısaca ben hiç kendimi dinlemeden evde haldur huldur koşturmaktayım, madem evdesin çalışmıyorsun ev işi yap gibi bir moda girmiş durumdayım, hoş ev değiştirmek zaten pek oturtmuyor insanı. Birde şu büyüklerin kendi hamileleik hikayeleri, biz şöyleydik, biz bi de işe gidiyorduk, biz bi de nöbet tutuyorduk, tüm çocukları çaır çatır normal doğurduk.... vs vs vs demeleri insanı iyice ben ne kadar şımarığım psikozuna sürüklüyor....

Sizi farklı başlıklarda da görüyordum ve gerçekten bu talihsiz yaşanmışlığınız gece gece bana ders verdi, kim ne düşünürse düşünsün ben bu saatten sonra sadece bebişime ve kendime dönük deli gibi yorulmadan geçireceğim son haftalarımı. En azından daha dikkat edeceğim kesinnnn...

coook gecmis olsun canimm..evet o yazini okumustum bende..demek yavas yavas zarar vermis cok is yapmak...bende daha dikkatli olcam bundan sonra

Annenin aşırı hareketliliği, ağır kaldırması veya yükseğe uzanmak düşüğe sebep olabilir!
Yanlış - Erken gebelikte ortaya çıkan düşüklerin %50´sinden fazlası bebekte tesadüfi olarak ortaya çıkan ve tekrarlayıcı özelliği bulunmayan kromozom anomalilerine bağlı meydana gelir. Dolayısıyla düşüklerin birçoğu ‘doğal seleksiyondur’.-Alıntıdır-

Uzanmak düşüğe sebep olmasa da plesantanın bebekten ayrılması mantıklı geldi. Ben de dikkat etmeden mutfakta çok uzanıyorum. Göbeğimin alt tarafında bıçakla kesilmiş gibi ara sıra sancılarım oluyor. Acaba bir zarar verdim mi?Bilmiyorum ama inşlh bişey olmamıştır. Bundan sonra uzanmamaya çalışacağım.

Bencede çook dikkat edilmemli! ben ilk başlarda hiç önemsemedim ama çok uyarı alınca yukardaki herşeyimi aşağıdaki dolaplara yerleştirdim cok üst üste oldu ama idare edicm. ayrıca bazen havlu çarşaf gibi bişey yıkacaksam eşim evdeyken makinaya atıyorum sırf sepet agırlasır bi sıkıntı olur die. market alışverişini yaptığımda bagajda bırakıyorum eşim alıyor bunun gibi dikkat etmeye çalışıyorum. Allah korusun miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…