- Konu Sahibi zelihakocyigit
-
kızlar lütfen yardın edin şu an ağlıyorum. Burun deliklerimin birinin ucunu kulak temizleme çöpüyle temizliyordum. Ama orda eriyen dikişlerin olduğunu bilmiyordum. Biraz fazla kurcaladım galiba elime plastik, naylon gibi bi ip parçası geldi. Hafif kanama oldu. Allahım eriyen dikişi söktüm. Ameliyatımın 16. günü. Ben ne yapcam Hafta sonu dolayısıyla doktorumu hastanede bulmam imkansız. Sizce bişey olurmu?
cnm korkmaaaaaaaaaaaaaa bendeee aynısını yaptım..yalnız benimkin in ucu dışarı çıkıyordu siyah bende kıl sandım çektim ama varya acısı beynime vurmuştuuuuuu..bşy olms cnm orası zaten kaynamıştır:)
cnmmmmm sivilce herkeste oluyo 1 ay en fazla 2 ay sonra gecer hepsii..siyah noktalara henuz bişy yapma burnun tam anlamıyla otursun yerine iyleşsin sonra temizlersin:)canım peki bende siyah noktalar ve sivilceler çoğaldı, bu sende de oldu mu? Masajı nasıl yapıyordun? Hangi hareketlerle yani??
cnm arkadaşlık teklifi yoluyorum kabbul edersennnn özel albümüm var ordan bakabilirsin:)Bu arada "nem" forumlara şimdi daha bi dikkatli baktımda senin burnundan epey bi bahsediliyo çok güzel yorumlar gelmiş sana . Çok merak ettim sakıncası yoksa ben de resimlerine bakabilirmiyim?nerden bakabilirim?
aynı şeyi bende yaptım..kıl sandım bi çektim..beynim zonkladı resmen..üstelik daha 10.günüm müydü neydi..bişey olmaz yani..
nem ya ben yeniyim o yüzden arkadaşlık teklifini nasıl kabul edicem bilmiyorum???ne yapmam gerek bilmiyorum
anam keşke bakmasaydım!!!!!!!!!!!!. kız senin burnunun yanında; kendi burnum felaket valla....yüzüne süper yakışmış burnun. Çok güzel bi gelin olmuşssun! kıskandım ya burnun yüzüne cuk diye oturmuş ve muhteşem ikili olmuşssunuz bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?