eriyen dikişimi bilmeden kopardın ve biraz kanadı

zelihakocyigit

karamsar
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
273
1
96
Ankara
kızlar lütfen yardın edin şu an ağlıyorum. Burun deliklerimin birinin ucunu kulak temizleme çöpüyle temizliyordum. Ama orda eriyen dikişlerin olduğunu bilmiyordum. Biraz fazla kurcaladım galiba elime plastik, naylon gibi bi ip parçası geldi. Hafif kanama oldu. Allahım eriyen dikişi söktüm. Ameliyatımın 16. günü. Ben ne yapcam Hafta sonu dolayısıyla doktorumu hastanede bulmam imkansız. Sizce bişey olurmu?

cnm korkmaaaaaaaaaaaaaa bendeee aynısını yaptım..yalnız benimkin in ucu dışarı çıkıyordu siyah bende kıl sandım çektim ama varya acısı beynime vurmuştuuuuuu..bşy olms cnm orası zaten kaynamıştır:)

ya gerçekten mi? İnşallah dediğiniz gibidir. İnternetten araştırdım. Bu plastik şeklinde olan naylon dikişler (KATGÜT ismi ile anılıyor) uzun bir süre erimiyormuş. Hatta 2-3 ayda anca tamamen eriyormuş. Benim daha 16. günüm. 1cm ye yakın naylon, plastik ip elime gelince şok oldum Açıkcası burnumun ucunun iç kısmını göremediğim için ben onu kurumuş kanlı kıl zannettim.uffff hiç yoktan başıma iş aştım. Gerçi şu an ağrı yok ama bir kaç damla kanadı? gerçekten 16 gün içinde burnumun ucundaki dikişler tamamen kaynamışmıdır ki???????????

canım korkma, aynısını ben de yaptım, bişey olmaz. kaynamıştır artık.

cnmm tabi kaynaşmıştır..burun ucu kesilen yer varya orasının dikişleri bileee ilk hafta içinde doktor alıyoo..burun için hayli hayliii kaynaşmıştır..hem bi dikişten bşy olmas daha vardır içerde cnmmmm hiç korkmana gerek yok datlım:)

"nem" ve "blacrose"çok sağolun. içimi biraz rahatlattınız. Valla artık psikopata bağlamış durumdayım. Sabah kalkıyorum burnumla ; Akşama kadar elimde ayna,deniz suyu spreyim bir elimde, diğer elimde de antibiyotikli kremim, tabi kulak temizleme çöplerimi de unutmamam gerek. saatlerce burnumla haşır neşir oluyorum. Ne zor şeymiş bu burun ameliyatı. ucu falan çok şiş ya?? ben bu ödem için ne yapmam gerek bilmiyorum? Sanki her dakika burnumun şekli değişiyo? Bi sağ taraf şişiyo, bide sol taraf şişiyo masaj yapmaktan bıktım artık üffffffffffffff ne zaman düzelicem? Anlamıyorum bu ünlüler defalarca ameliyat masasına yatıp onca estetik ameliyatı nasıl oluyorlar? Bravo Ajda Pekkan önünde saygıyla eğiliyorum!!!!!!!!!!!!!!!!! Bunca ameliyat sıkıntısına nasıl dayandın? helal olsun sana ve senin gibilere

cnmmmmmmm daha çok yeniiiii 2 aydan sonrasında kötü şişler gitmiş olcak zmanala burnun oturu yerine:)benim 10 ay oldu inan hala aynaya bakmadan duramıyorum:)tabi ilk 2-3 ay gibi sürekli elimde ayna gezdirmiyorum artık alıştım burnumaaa:)herkes aynı süreçten geçİyor cnmmmm :)

nem sen kime ameliyat oldun?(kusura bakma çok soru soruyorum ama?) bide ameliyattan sonra alçı ve dikişlerden sonra ne sıklıklarla kontrole gittin? Her ay gittin mi? Bide ben hala burnumdan nefes alamıyorum bu durum daha ne kadar sürecek?

cnmmmm nedemek sorabilrisin herşeyi zevkle cvplarım:)
ben malatyada bilge türk bilene oldum..alçı dikişler çıktıktan sonra 2 aylıkken gitmiştimm dahada gitmedim cnmm..1 aylıkken 6 aylık ve 1 senelikken gitsen yeterli...bennn hiç gitmeyi düşünmüyorumm hastahaneye işim düşerse ugrarım doktorun yanına..zaten gitsen hiç bşy yapmıyor cnmm..burnundan nefes almaman çok normal..ilk 2 ay sürekli tıkanırrr bide iyi temizlemeyince iycene tıkanıyor..onun içinnnn biras sabır gereklii ilk iki ayı biraz zor sonrasında unutuyorsun amlyt oldugunu:)

Bu arada "nem" forumlara şimdi daha bi dikkatli baktımda senin burnundan epey bi bahsediliyo çok güzel yorumlar gelmiş sana . Çok merak ettim sakıncası yoksa ben de resimlerine bakabilirmiyim?nerden bakabilirim?

aynı şeyi bende yaptım..kıl sandım bi çektim..beynim zonkladı resmen..üstelik daha 10.günüm müydü neydi..bişey olmaz yani..

canım peki bende siyah noktalar ve sivilceler çoğaldı, bu sende de oldu mu? Masajı nasıl yapıyordun? Hangi hareketlerle yani??
cnmmmmm sivilce herkeste oluyo 1 ay en fazla 2 ay sonra gecer hepsii..siyah noktalara henuz bişy yapma burnun tam anlamıyla otursun yerine iyleşsin sonra temizlersin:)

Bu arada "nem" forumlara şimdi daha bi dikkatli baktımda senin burnundan epey bi bahsediliyo çok güzel yorumlar gelmiş sana . Çok merak ettim sakıncası yoksa ben de resimlerine bakabilirmiyim?nerden bakabilirim?
cnm arkadaşlık teklifi yoluyorum kabbul edersennnn özel albümüm var ordan bakabilirsin:)

aynı şeyi bende yaptım..kıl sandım bi çektim..beynim zonkladı resmen..üstelik daha 10.günüm müydü neydi..bişey olmaz yani..

öle cnm ya insan acemi oluuyo kıl sanıp çektim nebilim dikişmiş :):)sonra hiç ellemedim:)

anam keşke bakmasaydım!!!!!!!!!!!!. kız senin burnunun yanında; kendi burnum felaket valla....yüzüne süper yakışmış burnun. Çok güzel bi gelin olmuşssun! kıskandım ya burnun yüzüne cuk diye oturmuş ve muhteşem ikili olmuşssunuz bebeğim

ayyyyyyyyy cnm bnm teşkür ederim seninkide çok iyi olmuştur eminim sadece şişlerin gitmesiniii biras bekliyceksinnn ondan sonra burnuşunun keyfini sürceksin:)emin olki eski burnundan bin katlı güzel olmuştur burnun:)

cnm benm çok aşırı bi şişligim olmadı..ilk 1 ay yaptımmm..sneinki şiş ise 2 ay yapsan yeterli..burun ucuna dokunmadan üst yan taraflara masaj yapmıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…