- Konu Sahibi zelihakocyigit
-
slmlar
okudukça cnm sıkıldı ya ben de dün ameliyat oldum dudaklarım dünden beri üç kere deri değiştirdi ne yapmam lazım ya burnum perişan durumda spreyi sıkıyorum geri akıp gidiyoe
geniz akıntım oluştu acaba yutkunsam zarar verir miyim burnuma var ya güzellikten geçtim ya burnum beni korkutuyor nefes alamıyorum 24 saattir bana nasıl bir yol izlememi tavsiye edecek biri var mı burda yardım edin banaaaaaaa
teşekkür ederim evet daha çok yeni doğru sanırım ben sıkıntıya gelemiyorum ilk defa dün akşam kalçadan iğne yaptırdım ömrümde ilkti.. inşallah şu burnum bana sorun yaratmaz da güzel haberleri sizinle paylaşırım ...
slmlar
okudukça cnm sıkıldı ya ben de dün ameliyat oldum dudaklarım dünden beri üç kere deri değiştirdi ne yapmam lazım ya burnum perişan durumda spreyi sıkıyorum geri akıp gidiyoe
geniz akıntım oluştu acaba yutkunsam zarar verir miyim burnuma var ya güzellikten geçtim ya burnum beni korkutuyor nefes alamıyorum 24 saattir bana nasıl bir yol izlememi tavsiye edecek biri var mı burda yardım edin banaaaaaaa
slmlar
cnmm tabi kaynaşmıştır..burun ucu kesilen yer varya orasının dikişleri bileee ilk hafta içinde doktor alıyoo..burun için hayli hayliii kaynaşmıştır..hem bi dikişten bşy olmas daha vardır içerde cnmmmm hiç korkmana gerek yok datlım:)
teşekkür ederim evet daha çok yeni doğru sanırım ben sıkıntıya gelemiyorum ilk defa dün akşam kalçadan iğne yaptırdım ömrümde ilkti.. inşallah şu burnum bana sorun yaratmaz da güzel haberleri sizinle paylaşırım ...
misscat senin kopan dikişte burun deliklerinin iç kısmındaydı değilmi? Benimki öyleee
ya gerçekten mi? İnşallah dediğiniz gibidir. İnternetten araştırdım. Bu plastik şeklinde olan naylon dikişler (KATGÜT ismi ile anılıyor) uzun bir süre erimiyormuş. Hatta 2-3 ayda anca tamamen eriyormuş. Benim daha 16. günüm. 1cm ye yakın naylon, plastik ip elime gelince şok oldum Açıkcası burnumun ucunun iç kısmını göremediğim için ben onu kurumuş kanlı kıl zannettim.uffff hiç yoktan başıma iş aştım. Gerçi şu an ağrı yok ama bir kaç damla kanadı? gerçekten 16 gün içinde burnumun ucundaki dikişler tamamen kaynamışmıdır ki???????????
Melek ilahi :)) güldürdün beni dr a gittiginde çeker onları kısaltır ya da evet bi müddet onlarla yazıcaksın benin şuan 2 cm nerdeyse uzamış sarkmış yanda hemde deliklerin yan tarafında öylece selam veriyo kremle yapıştiriyorum ben sümük gibi 18 inde ay kontrolüm var çeker inskeske ben de yanlislikla koparsam burnum dikiş sepeti gibi beyaz beyaz ipler gorunuyor cok kotu duruyor...16 gunde dusmuyor demek buna da uzuldum ayrica(((
Melek ilahi :)) güldürdün beni dr a gittiginde çeker onları kısaltır ya da evet bi müddet onlarla yazıcaksın benin şuan 2 cm nerdeyse uzamış sarkmış yanda hemde deliklerin yan tarafında öylece selam veriyo kremle yapıştiriyorum ben sümük gibi 18 inde ay kontrolüm var çeker ins
Kuzum zaten oda kislticak çekmez:) erişin diye bekler erimezlerse çekiyorlar kıl gibi acısı benimde açık heryerden dikiş iki yan ortabi iki yorum okudum cok aciyor diye ben de cimbizla biraz bakim dedim gercekten de acıyorbenimki acik ameliyat idi önden de gorunuyor bıyık gibi uzuyo mu bunlar ya cuma kontrolum var alciyi alacak bakim acimazsa alin derim acırsa ellemesin ben traş ederim onlari kisaltirim yani
Benim 1.haftadan başladı çekip kısaltmaya 3gunde bir temizledi uzuyodu hep iplik içindeydim:) kıl çekmek gibi acısı sizliyo o ler bekleyin az daha ellwmeyinBenim de ameliyat olalı 1 ay oldu ve dikiş iplerim elime geliyor. Hatta sağ taraftaki çekince 1 cm kadar dışarı çıkıyor. İlk zamanlar kurumuş pislik sanıp zorlamıştm. Ondan açıldı sanırım. Doktorum da onlar kendi düşer şimdi almayalım çok canın yanar dedi. Ama ben bayağı rahatsızım bu durumdan. Bu ipler kendiliğinden ne kadar sürede düşer? Kendim ucundan kessem olur mu acaba? Çekmeyi denedim de çok acıyor
Bende 1 aylığın .bu arkadaşım teknikBenim de ameliyat olalı 1 ay oldu ve dikiş iplerim elime geliyor. Hatta sağ taraftaki çekince 1 cm kadar dışarı çıkıyor. İlk zamanlar kurumuş pislik sanıp zorlamıştm. Ondan açıldı sanırım. Doktorum da onlar kendi düşer şimdi almayalım çok canın yanar dedi. Ama ben bayağı rahatsızım bu durumdan. Bu ipler kendiliğinden ne kadar sürede düşer? Kendim ucundan kessem olur mu acaba? Çekmeyi denedim de çok acıyor
Merak etme 10 gün içinde hepsi düşüyor, yumuşaması için üzerine bepanthol merhem sürebilirsin, hiç bir zararı olmaz, ben bakımlarını öyle yapmıştım, hatta doktorum bana teşekkür etmişti, birkaç gün sonra muhtemelen doktor kontrolüne gideceksin, doktor o ipleri ince uçlu bir makas ile keserek temizleyecektirkeske ben de yanlislikla koparsam burnum dikiş sepeti gibi beyaz beyaz ipler gorunuyor cok kotu duruyor...16 gunde dusmuyor demek buna da uzuldum ayrica(((
Ben de 1 aylık ameliyatıyım :) bu telefon saçma sapan duzeltiyor yazdıklarımıBende 1 aylığın .bu arkadaşım teknik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?