eriyen dikişimi bilmeden kopardın ve biraz kanadı

slmlar
okudukça cnm sıkıldı ya ben de dün ameliyat oldum dudaklarım dünden beri üç kere deri değiştirdi ne yapmam lazım ya burnum perişan durumda spreyi sıkıyorum geri akıp gidiyoe
geniz akıntım oluştu acaba yutkunsam zarar verir miyim burnuma var ya güzellikten geçtim ya burnum beni korkutuyor nefes alamıyorum 24 saattir bana nasıl bir yol izlememi tavsiye edecek biri var mı burda yardım edin banaaaaaaa

cnm daha dur dün olmuşsunn iki haftaya tüm sorunlarından kurtulmuş olcaksın..sonrasında şişliklerin olur oda zamanla gider ..,inan sonucuna degerrr az sıkıntı çekkiyor insan ama sonuc mükemmel oluyor:)deniz suyu sık sürekliii yarım saatte biii ...yutkun sakıncası yok cnm.

teşekkür ederim evet daha çok yeni doğru sanırım ben sıkıntıya gelemiyorum ilk defa dün akşam kalçadan iğne yaptırdım ömrümde ilkti.. inşallah şu burnum bana sorun yaratmaz da güzel haberleri sizinle paylaşırım ...

merak etme cnm şuanda en zor olan kısmındasın 1-2 hafta sonraya hiç bşyin kalmas

Yasminc Bi kere çooook şanslısınız. Bunun lütfen farkına varınnnn Diyeceksiniz ki neden şanslıyım? Çünkü ben ameliyatımdan sonraki gün yani ikinci gün bırakın foruma yazı yazmayı, gözümü dahi açamıyordum. Siz şu an şu yazıyı bile yazmakla durumunuzun ne kadar iyi olduğunu kanıtlamış olmaktasınız bence. Ben ameliyattan sonraki gün ölmüş, bitmiştim. Yüzüm on kat şişmişti. Abartmıyorum göz kapaklarım morarmadı resmen simsiyah oldu ve şişti, doktor bile gözlerimi açamadı!!! ve bu 4 gün devam etti. Ağzımı açamadığım için açlıktan ölmek üzereydim Sadece su ve meyve suyunu pipetle içiyordum. 4 gün sadece sıvı tükettim Tuvalete gitmek ızdırap vericiydi. Çünkü eğilemiyordum. Uyuyamıyordum. Çünkü burnum sızlıyordu. Boğazım yanıyordu, anestezi sırasında boğazıma takıln tüp nedeniylee.Sürekli ağzımdan nefes alıyordum bu nedenle boğazım ve dudaklarım tamamen kurumuştu. Vallahi odamın camından atlayıp ölmeyi bile aklımdan geçirdim. Allahım ben neden ameliyat oldum diye defalarca kendimi sorguladım. Burnumdaki kemer, eğrilik ve tıkanıklık yüzünden ameliyat olmuştum ancak şimdi çooooooooooook daha kötü durumdaydım. aAilemden kimse yemin ediyorum suratıma bakmaya korkuyordu. Hatta küçük kardeşim benim olduğum odaya gelmiyordu bile. Bu burun ameliyatı yüzünden 10-20 yaş yaşlandım. Şimdi 16. günümdeyim. Ha morarmalar geçti. Alçım çıktı. Şişlik hafifledi ancak sıkıntılarım hala devam ediyoo. Burnum tıkalı. Deniz suyu spreyi bazen açıyo burnumu ve bazen hiçbir faydası olmuyooo. Burnumdaödemler had safhada. Daha ne anlatayım bilmiyorumki sıkıntı üstüne sıkıntı işte. Dostum haline şükreeeet

Yasminc Bi kere çooook şanslısınız. Bunun lütfen farkına varınnnn Diyeceksiniz ki neden şanslıyım? Çünkü ben ameliyatımdan sonraki gün yani ikinci gün bırakın foruma yazı yazmayı, gözümü dahi açamıyordum. Siz şu an şu yazıyı bile yazmakla durumunuzun ne kadar iyi olduğunu kanıtlamış olmaktasınız bence. Ben ameliyattan sonraki gün ölmüş, bitmiştim. Yüzüm on kat şişmişti. Abartmıyorum göz kapaklarım morarmadı resmen simsiyah oldu ve şişti, doktor bile gözlerimi açamadı!!! ve bu 4 gün devam etti. Ağzımı açamadığım için açlıktan ölmek üzereydim Sadece su ve meyve suyunu pipetle içiyordum. 4 gün sadece sıvı tükettim Tuvalete gitmek ızdırap vericiydi. Çünkü eğilemiyordum. Uyuyamıyordum. Çünkü burnum sızlıyordu. Boğazım yanıyordu, anestezi sırasında boğazıma takıln tüp nedeniylee.Sürekli ağzımdan nefes alıyordum bu nedenle boğazım ve dudaklarım tamamen kurumuştu. Vallahi odamın camından atlayıp ölmeyi bile aklımdan geçirdim. Allahım ben neden ameliyat oldum diye defalarca kendimi sorguladım. Burnumdaki kemer, eğrilik ve tıkanıklık yüzünden ameliyat olmuştum ancak şimdi çooooooooooook daha kötü durumdaydım. aAilemden kimse yemin ediyorum suratıma bakmaya korkuyordu. Hatta küçük kardeşim benim olduğum odaya gelmiyordu bile. Bu burun ameliyatı yüzünden 10-20 yaş yaşlandım. Şimdi 16. günümdeyim. Ha morarmalar geçti. Alçım çıktı. Şişlik hafifledi ancak sıkıntılarım hala devam ediyoo. Burnum tıkalı. Deniz suyu spreyi bazen açıyo burnumu ve bazen hiçbir faydası olmuyooo. Burnumdaödemler had safhada. Daha ne anlatayım bilmiyorumki sıkıntı üstüne sıkıntı işte. Dostum haline şükreeeet

çok sağol tatlımmmm aynen dediğin gibi.bugun doktora gittim hiçbişey demeden o görse söylerdi heralde.bişey demedi ama demekki önemli bişey değilmiş şimdilik bişey yok çok şükürr :1rolleyes:

canım hiç merak etme ilk zamanlar aynı bende böyleydim hatta çok pişman olmuştum nerden çıkardım şu ameliyat işini falan diye ama bir hafta sonra öyle rahatlıyosunki:)bir hafta ağızdan nefes almaya alış tatlım tampon çıkınca hepsini unutup şükrediceksin ama:))

keske ben de yanlislikla koparsam burnum dikiş sepeti gibi beyaz beyaz ipler gorunuyor cok kotu duruyor...16 gunde dusmuyor demek buna da uzuldum ayrica (((

keske ben de yanlislikla koparsam burnum dikiş sepeti gibi beyaz beyaz ipler gorunuyor cok kotu duruyor...16 gunde dusmuyor demek buna da uzuldum ayrica (((
Melek ilahi :)) güldürdün beni dr a gittiginde çeker onları kısaltır ya da evet bi müddet onlarla yazıcaksın benin şuan 2 cm nerdeyse uzamış sarkmış yanda hemde deliklerin yan tarafında öylece selam veriyo kremle yapıştiriyorum ben sümük gibi 18 inde ay kontrolüm var çeker ins

bi iki yorum okudum cok aciyor diye ben de cimbizla biraz bakim dedim gercekten de acıyor benimki acik ameliyat idi önden de gorunuyor bıyık gibi uzuyo mu bunlar ya cuma kontrolum var alciyi alacak bakim acimazsa alin derim acırsa ellemesin ben traş ederim onlari kisaltirim yani

Kuzum zaten oda kislticak çekmez:) erişin diye bekler erimezlerse çekiyorlar kıl gibi acısı benimde açık heryerden dikiş iki yan orta

Benim de ameliyat olalı 1 ay oldu ve dikiş iplerim elime geliyor. Hatta sağ taraftaki çekince 1 cm kadar dışarı çıkıyor. İlk zamanlar kurumuş pislik sanıp zorlamıştm. Ondan açıldı sanırım. Doktorum da onlar kendi düşer şimdi almayalım çok canın yanar dedi. Ama ben bayağı rahatsızım bu durumdan. Bu ipler kendiliğinden ne kadar sürede düşer? Kendim ucundan kessem olur mu acaba? Çekmeyi denedim de çok acıyor

Benim 1.haftadan başladı çekip kısaltmaya 3gunde bir temizledi uzuyodu hep iplik içindeydim:) kıl çekmek gibi acısı sizliyo o ler bekleyin az daha ellwmeyin

Bende 1 aylığın .bu arkadaşım teknik

Merak etme 10 gün içinde hepsi düşüyor, yumuşaması için üzerine bepanthol merhem sürebilirsin, hiç bir zararı olmaz, ben bakımlarını öyle yapmıştım, hatta doktorum bana teşekkür etmişti, birkaç gün sonra muhtemelen doktor kontrolüne gideceksin, doktor o ipleri ince uçlu bir makas ile keserek temizleyecektir Sen kendince hiç bir müdahale yapma, mikrop kapmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…