• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe bir şey kendi düşüncesiymiş gibi nasıl empoze edilir?

eğer haklıysam geri adım atmam. bazen 3 bazen 10 gün. eğer barışmak için adım atmazsa aynı yatakta yatsam da bana dokunursa tiksinir gibi tepki veririm. ona sofra kurmam yemek yapmam. onunla aynı sofrada yemek yemem. işe uğurlamam. işten gelince kapıda karşılamam. ararsa açmam. bir şey lazımsa mesaj atarım sadece.
Ozelden fikir alabilir miyim bi konuda?

meselaaa, ne oldugu önemsiz ama benim cook uzun süredir istedigim birsey vardı.
ki bunu eşim asla istemiyor hala da istemez.
Fakat hep işledim ona şöyle olursa ...bunu istememin sebebi ... falan filan hep işledim ona bunu:)
sonuc tabi hala istedigimi elde etmedim ama istedigim seyi elde edebilmem icin bir adım attı kendisi ve sonucunu bekliyoruz sonuc alırsak istedigim seyi yapacagına söz verdi sevmedigi halde katlanabilirim dedi :) biraz karısık oldu ama
demek istedigim işlemeniz gerekiyor , neden nicin istediginiizi güzellikle sölemeniz gerekiyor
sence de daha mantıklı olmaz mı demeniz gerekiyor

bende şuan sinsi ve ağır bir işleme çalışmasına girdim işe yarar yaramaz bilmem.onunla konuşurken eve giderim evde şöyle yaparım deyip duruyorum.muhabbet evle alakasız olsa bile onun bilinçaltına evde oturuyorum imajı vermeye çalışıyorum öncesinde kendi postalardı üstüne kızardı neden annene gidiyorsun diye.şimdi kendi evi olduğunu algılatmaya çalışıyorum.valla çocukta yolda.yine bana inat anasında yiyor yatıya geliyor bazen.tek başına rahata alışacağım hiç istemeyeceğim o olacak evini benimsemezse.bugün maçı var evde bir şeyler yapıp götüreceğim maç sonrası yemek için bakalım katkısı olur olmaz.

bende taktiklerimi anlatayım...
Genelde azla yetineni oynarım :KK70: ne gerek var şu borcumuz bitsin öyle alacağım (kaldı ki eşime önemsiz geldiği için borcu öne sürerim )
aaa benim istediğimi o almış ayy çok sevindim bak ne kadar da iyi olmuş borcumuz bitsin ben alıcam derim bir bakmışım fazla üzerinden geçmeden adam almış gelmiş :KK70:
en son süpürge konusunda öyleydi avm lere gidince hemen görevliye sordum ne kadar ne fark arasında neden öyle vs vs
sonrasında ayy şu almış aaa sende mi aldın memnunmusun vs adam aldı geldi

bende taktiklerimi anlatayım...
Genelde azla yetineni oynarım :KK70: ne gerek var şu borcumuz bitsin öyle alacağım (kaldı ki eşime önemsiz geldiği için borcu öne sürerim )
aaa benim istediğimi o almış ayy çok sevindim bak ne kadar da iyi olmuş borcumuz bitsin ben alıcam derim bir bakmışım fazla üzerinden geçmeden adam almış gelmiş :KK70:
en son süpürge konusunda öyleydi avm lere gidince hemen görevliye sordum ne kadar ne fark arasında neden öyle vs vs
sonrasında ayy şu almış aaa sende mi aldın memnunmusun vs adam aldı geldi

Bu benim taktik ve çok işe yarıyor ya canım ne gerek var kurutma makinesine diye diye aldırdım .d

Seviyorsa yapar sevmezse hiçbişeyi yaptiramazsiniz bi adama olay bu sadece
Bu arada şans olacak oda yoksa umut da yok malesef

Ben kendi yaptigim klasik yontemim
Askim şunu yapalım mı derim yada o bana sorar
istediğim bişeyse bilmiyorum ki askim sen bilirsin böyle şeyleri derim
Pof pofluya pofluya yani onun dışında zaten yapmayacağı birşeyse azimle değil kipriginle kuş tutsam yapmaz bilirim
Ama dışardan girenler evin reisi beni zannediyor o da başka bir konu

Ya hanimlar bende bisey sormak istiorum. Biz kv alt ust oturuoruz esimi ikna edemiorm bi turlu baska eve gitmeye cikmam kiraya dior napacagm nasil ikna edicm.

Ya hanimlar bende bisey sormak istiorum. Biz kv alt ust oturuoruz esimi ikna edemiorm bi turlu baska eve gitmeye cikmam kiraya dior napacagm nasil ikna edicm.
Cnm öncelikle iyi anını kolla ona asıl sorunu anlat baktin ki oralı olmuyor ev 3+1 se 2+1 re geçelim büyük deyin yoksa tam tersi bi bahane bulun tabi es sizin nasil ikna edeceginizi az çok bilirsiniz vuruş noktalarını

Cnm öncelikle iyi anını kolla ona asıl sorunu anlat baktin ki oralı olmuyor ev 3+1 se 2+1 re geçelim büyük deyin yoksa tam tersi bi bahane bulun tabi es sizin nasil ikna edeceginizi az çok bilirsiniz vuruş noktalarını

Ahh ahh....Bende bulsam bi o yöntemi...:işsiz: kendi düşüncesi gibi empoze etmeyi bırak,bana hak verse yeter dicem.

Bence bunun için sinirli bir kadın olmamak gerekiyor.:KK14: olgun ve sabırlı olmak gerekiyor.bir de istediğiniz şeyi ara ara söyleyin.Durmadan söyleyince adamın kafa ütülenir.bunalır bidaha duymayacağım bu konuyu der.araya espiri katıpta söylenebilir.yada takdir ve övücü sözler de etkili olur.sen yaparsın,sen edersin,sen zaten hep bana anlayışlıydın,hiçbirşey olmasada dinledin.senin fikrinde benim için çok önemli.sen zaten doğrusunu bilirsin vs...gibi...:dondurma:baktın ki hiç ikna olmuyor.peki sen bilirsin hayatım deyip bırakın.erkek zaten zaman içinde yalnız kaldığında kafasında düşünür.:cool:

Eski bina dedim tadilat yaparz dio herseye bahanesi var cikmamak icin :/ bence her erkek bu tur oyunlari yutmuor ya da yutturamiorm galiba :) cok taktik degistitiorm bi gun sakin kadin bigun huysuz daha hic ne bi olaya sen haklisin dedi ne sozumu dinletebildim bazilari ne sansli.

Back
X