Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela ben soyle yaparim. Aklima bi fikir geldi, yapmayiz ama iyi fikir degil mi sence gibisinden her yonuyle anlatirim. Hatta biraz kotulerim fikrimi.
Bi sure sonra esim gelir benim fikrin az modifiye halini bi fikrim var diye bana satmaya calisir. Ben de kabul ederim aslinda kendi fikrim olan esimin fikrini. Uygulamaya geceriz![]()
Benim exi kapandan da taktikler öğrendim..Ex görümcem söyledi.Zıtlaşmayıp o an peki diyeceksin.Hiç tartışmayacaksım..Sonra kendini acındırarak üste çıkacaksın ...Ters görğnüyor ama kalbi çok iyi diyormuş R...için..Aslında öyle. Manupule edilebilir bir adamdı.O yurtdışında olduğu için yeterince etkimi bırakamadım.Şimdi kız bunun ailesine bile gitmiyor alttan alttan görünürde birşey olmadan mesafe koyuyormuş... Ben onlara öylemiydim çok içtendim.Benim yokluğumu arıyor ailesi....
Yani fevri olmayacak çat çat söylemeyecek biraz sabır göstereceksin....Ee yanıbaşımda bunu yapmak kolaydır ben çok uzaktaydım .
Nasıl canım acıdı yine bak....İçimde bir yaradır...
SüpermisMesela ben soyle yaparim. Aklima bi fikir geldi, yapmayiz ama iyi fikir degil mi sence gibisinden her yonuyle anlatirim. Hatta biraz kotulerim fikrimi.
Bi sure sonra esim gelir benim fikrin az modifiye halini bi fikrim var diye bana satmaya calisir. Ben de kabul ederim aslinda kendi fikrim olan esimin fikrini. Uygulamaya geceriz![]()
Tşk ederim.Senin ikinci evlilik nasıl biri boşanmışmı yaşın herşeyin uygun mu?Tebrik edeeim.Mutlu ol bir ömür bu sefer.Canimm seni hatirliyorum uzme kendini lutfenn. eden bulurr
Ay çok guldum sorun bakalım ise yarar bir cevap verebilecek miyimHocam bir soru da ben sorsam![]()
Eşim milliyetçidir baya.ben de oyleyim de neyse ,ozturkce isim koyalım istiyorduk.ben de bir isim dusundum ama çok hoşuma gitti baktım ki yarı Türkçe yarı farsça.sonra dedekorkut hikâyelerinde bu ismin farsça bölümü geçiyor ama isim yok yani.ben de eşime dedim ki.aslinda su isim de olabilir,dedekorkut hikayesinde bile geciyor .aslında öyle olması itici mi olur ki dedim.esim hemen yok ya ne iticisi onu koyalım.hic de itici değil dedi ve koyuldu.gecen kızımın ismini ben koydum ama dedim.hayir ben koydum ya diyor.allah aşkına ben buldum onu ne sen koymasiakoymasi dedim anlattım da şaşırıyor bi de oğlumun da benzer birşey.aslinda şunu koyalım desem de inat etmezdi belki de bende bu alışkanlık olmuş inan buraya yazınca anladım herşeyden ben niye böyle davraniyorum şaştım kendime vallaMasallah ama hayran kaldm iyi taktik uygulamissiniz :)) peki isim konusunu nasil hallettiniz? nasil kendi koydu saniyor mesela onu da anlatrsanz :)
Hergun söyle.
Mesela yeni bir oturma grubumuz olursa ne güzel olur dimi aşkım?
Şimdi için biliyorum durumumuz müsait değil ama ilerleyen zaman için diyorum.şu renk takım bu renk perde ah çok güzel olur.
Sonraki gün netten araştir
Sonraki gün reklamlarda göster
Sonraki gün dizidekilere dikkat çek.
Sonraki gün tanidiklarinizinkini örnek ver.
Sonraki gün dizayn edecegin şekli hayali olarak göster.
40 gün baskin olmayacak şekilde alttan alttan empoze et.
Sonra işlem tamam![]()
Tşk ederim.Senin ikinci evlilik nasıl biri boşanmışmı yaşın herşeyin uygun mu?Tebrik edeeim.Mutlu ol bir ömür bu sefer.
Eşim milliyetçidir baya.ben de oyleyim de neyse ,ozturkce isim koyalım istiyorduk.ben de bir isim dusundum ama çok hoşuma gitti baktım ki yarı Türkçe yarı farsça.sonra dedekorkut hikâyelerinde bu ismin farsça bölümü geçiyor ama isim yok yani.ben de eşime dedim ki.aslinda su isim de olabilir,dedekorkut hikayesinde bile geciyor .aslında öyle olması itici mi olur ki dedim.esim hemen yok ya ne iticisi onu koyalım.hic de itici değil dedi ve koyuldu.gecen kızımın ismini ben koydum ama dedim.hayir ben koydum ya diyor.allah aşkına ben buldum onu ne sen koymasiakoymasi dedim anlattım da şaşırıyor bi de oğlumun da benzer birşey.aslinda şunu koyalım desem de inat etmezdi belki de bende bu alışkanlık olmuş inan buraya yazınca anladım herşeyden ben niye böyle davraniyorum şaştım kendime valla