• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe bir şey kendi düşüncesiymiş gibi nasıl empoze edilir?

Mesela ben soyle yaparim. Aklima bi fikir geldi, yapmayiz ama iyi fikir degil mi sence gibisinden her yonuyle anlatirim. Hatta biraz kotulerim fikrimi.
Bi sure sonra esim gelir benim fikrin az modifiye halini bi fikrim var diye bana satmaya calisir. Ben de kabul ederim aslinda kendi fikrim olan esimin fikrini. Uygulamaya geceriz :D

Mesela ben soyle yaparim. Aklima bi fikir geldi, yapmayiz ama iyi fikir degil mi sence gibisinden her yonuyle anlatirim. Hatta biraz kotulerim fikrimi.
Bi sure sonra esim gelir benim fikrin az modifiye halini bi fikrim var diye bana satmaya calisir. Ben de kabul ederim aslinda kendi fikrim olan esimin fikrini. Uygulamaya geceriz :KK70:

Aa kendi fikrimizi kotulemek bu da iyi :)) not aldimmm

Benim exi kapandan da taktikler öğrendim..Ex görümcem söyledi.Zıtlaşmayıp o an peki diyeceksin.Hiç tartışmayacaksım..Sonra kendini acındırarak üste çıkacaksın ...Ters görğnüyor ama kalbi çok iyi diyormuş R...için..Aslında öyle. Manupule edilebilir bir adamdı.O yurtdışında olduğu için yeterince etkimi bırakamadım.Şimdi kız bunun ailesine bile gitmiyor alttan alttan görünürde birşey olmadan mesafe koyuyormuş... Ben onlara öylemiydim çok içtendim.Benim yokluğumu arıyor ailesi....
Yani fevri olmayacak çat çat söylemeyecek biraz sabır göstereceksin....Ee yanıbaşımda bunu yapmak kolaydır ben çok uzaktaydım .

Nasıl canım acıdı yine bak....İçimde bir yaradır...

Benim exi kapandan da taktikler öğrendim..Ex görümcem söyledi.Zıtlaşmayıp o an peki diyeceksin.Hiç tartışmayacaksım..Sonra kendini acındırarak üste çıkacaksın ...Ters görğnüyor ama kalbi çok iyi diyormuş R...için..Aslında öyle. Manupule edilebilir bir adamdı.O yurtdışında olduğu için yeterince etkimi bırakamadım.Şimdi kız bunun ailesine bile gitmiyor alttan alttan görünürde birşey olmadan mesafe koyuyormuş... Ben onlara öylemiydim çok içtendim.Benim yokluğumu arıyor ailesi....
Yani fevri olmayacak çat çat söylemeyecek biraz sabır göstereceksin....Ee yanıbaşımda bunu yapmak kolaydır ben çok uzaktaydım .

Nasıl canım acıdı yine bak....İçimde bir yaradır...

Canimm seni hatirliyorum uzme kendini lutfenn. eden bulurr

Bunu sevgilime sorayım, bana yapıyor bunu :KK51:

Bi sure sonra esim gelir benim fikrin az modifiye halini bi fikrim var diye bana satmaya calisir. Ben de kabul ederim aslinda kendi fikrim olan esimin fikrini. Uygulamaya geceriz :KK70:
Süpermis

Kendi fikrimin tersini söylüyorum. Bana karşı çıkarken benim dediğime geliyor. :D
İkinci seçenek, fikrimi sorduğunda ilkin aklıma geleni söylemiyorum. O düşüne düşüne öyle mi böyle mi derken ikisinin de olumlu olumsuz yanlarını söylüyorum. İstemediğime daha vurucu şeyler söylüyorum. Benim dediğime geliyor.
Ama direk kendi fikrimi söylersem asla onu beğenmiyor. :D

Canimm seni hatirliyorum uzme kendini lutfenn. eden bulurr
Tşk ederim.Senin ikinci evlilik nasıl biri boşanmışmı yaşın herşeyin uygun mu?Tebrik edeeim.Mutlu ol bir ömür bu sefer.

Vallahi yoruldum yorumları okurken, ben ne yapayım manipüle etmek için bir ton yollar arayacağım bir beyi, ilişkiyi.
Yaşasın beysizlik!

Kendi düşüncesiymiş gibi davranmak her erkekte ise yaramaz mesela benim nisanlimda :D
Güzellikle konuşarak ve mantikliysa dediğim ikna olur ancak .
O biraz saf olan erkeklerde işe yarayabilir :110:

Hergun söyle.
Mesela yeni bir oturma grubumuz olursa ne güzel olur dimi aşkım?
Şimdi için biliyorum durumumuz müsait değil ama ilerleyen zaman için diyorum.şu renk takım bu renk perde ah çok güzel olur.
Sonraki gün netten araştir
Sonraki gün reklamlarda göster
Sonraki gün dizidekilere dikkat çek.
Sonraki gün tanidiklarinizinkini örnek ver.
Sonraki gün dizayn edecegin şekli hayali olarak göster.
:-)40 gün baskin olmayacak şekilde alttan alttan empoze et.
Sonra işlem tamam:-)

Masallah ama hayran kaldm iyi taktik uygulamissiniz :)) peki isim konusunu nasil hallettiniz? nasil kendi koydu saniyor mesela onu da anlatrsanz :)
Eşim milliyetçidir baya.ben de oyleyim de neyse ,ozturkce isim koyalım istiyorduk.ben de bir isim dusundum ama çok hoşuma gitti baktım ki yarı Türkçe yarı farsça.sonra dedekorkut hikâyelerinde bu ismin farsça bölümü geçiyor ama isim yok yani.ben de eşime dedim ki.aslinda su isim de olabilir,dedekorkut hikayesinde bile geciyor .aslında öyle olması itici mi olur ki dedim.esim hemen yok ya ne iticisi onu koyalım.hic de itici değil dedi ve koyuldu.gecen kızımın ismini ben koydum ama dedim.hayir ben koydum ya diyor.allah aşkına ben buldum onu ne sen koymasiakoymasi dedim anlattım da şaşırıyor bi de oğlumun da benzer birşey.aslinda şunu koyalım desem de inat etmezdi belki de bende bu alışkanlık olmuş inan buraya yazınca anladım herşeyden ben niye böyle davraniyorum şaştım kendime valla

Hergun söyle.
Mesela yeni bir oturma grubumuz olursa ne güzel olur dimi aşkım?
Şimdi için biliyorum durumumuz müsait değil ama ilerleyen zaman için diyorum.şu renk takım bu renk perde ah çok güzel olur.
Sonraki gün netten araştir
Sonraki gün reklamlarda göster
Sonraki gün dizidekilere dikkat çek.
Sonraki gün tanidiklarinizinkini örnek ver.
Sonraki gün dizayn edecegin şekli hayali olarak göster.
:-)40 gün baskin olmayacak şekilde alttan alttan empoze et.
Sonra işlem tamam:-)

Hahahah :))) kaptim isi kaptimmmm tamamdirr

Tşk ederim.Senin ikinci evlilik nasıl biri boşanmışmı yaşın herşeyin uygun mu?Tebrik edeeim.Mutlu ol bir ömür bu sefer.

Cok tesekkur ederim canm hepmz mutlu olalim insallah. bekar yasi da uygun. artilari da var eksileri de bakalm hayrlisi olur insallah :)

Eşim milliyetçidir baya.ben de oyleyim de neyse ,ozturkce isim koyalım istiyorduk.ben de bir isim dusundum ama çok hoşuma gitti baktım ki yarı Türkçe yarı farsça.sonra dedekorkut hikâyelerinde bu ismin farsça bölümü geçiyor ama isim yok yani.ben de eşime dedim ki.aslinda su isim de olabilir,dedekorkut hikayesinde bile geciyor .aslında öyle olması itici mi olur ki dedim.esim hemen yok ya ne iticisi onu koyalım.hic de itici değil dedi ve koyuldu.gecen kızımın ismini ben koydum ama dedim.hayir ben koydum ya diyor.allah aşkına ben buldum onu ne sen koymasiakoymasi dedim anlattım da şaşırıyor bi de oğlumun da benzer birşey.aslinda şunu koyalım desem de inat etmezdi belki de bende bu alışkanlık olmuş inan buraya yazınca anladım herşeyden ben niye böyle davraniyorum şaştım kendime valla

Icten gelen bise demek ki ve ise yaramis. valla rahatladm uzun suredr bu sorunun cevabni ariyodm bu aksam buraya sormak aklma geldi :))

''alternatif olarak, kadınlığınızı ön plana çıkarak (kadınların iyi bildigi ama erkeklerin çok ilgilenmediği konular) yani sizi baskın karşı tarafa ögrenici izleyici gibi olabileceginiz aktiviteler ve paylaşımlar deneyin, alalade bir örnek vermek gerekirse eşiniz alışveriş konusunda çok bilgili ve istekli değil diyelim ama siz bu konuya hakimsiniz, alışverişe çıktınız diyelim bir pantalon begendiniz ''bu pantolon şöyle şöyle fena degil ama sen begenirsen almak istiyorum'' veya eşinize birşey alacaksınız '' bunu sana çok yakıştırdım (zevkinin dışınada çok çıkmadan tabi) içinde seni görmek isterim çok çekici olursun bence'' gibi veya dışarda yemek yiyeceksiniz menüdeki herşeyi çok begendinizi ama sizin adınıza onun seçmesini istebilirsiniz. yani konuya aslında sizin hakim olmanız lazım o tercihi kendi yaptıgını sanarken siz aslında onu yönlendirmeyi başaracaksınız ve bunu her alanda uygulayıp prof bir evli kadın olacaksınız.''

bir üyenin bdv konusunda böyle birşey yazmıştım.

offff offfff. ben hiiç bilmiyormusum boyle taktikler... odun geldim odun gidecem vallaha... aklıma ne gelirse çat diye soyluyorum. pat dıye karsı çıkıyorum. ne olacak benim bu halim ahhh ahhhh...

Genelde erkeklere istediğin bişiyi gaz vererek yaptırabilirsin kendi düşüncesinden ziyade sen yaparsın edersin gibi :dondurma:

Back
X