Ozelden fikir alabilir miyim bi konuda?eğer haklıysam geri adım atmam. bazen 3 bazen 10 gün. eğer barışmak için adım atmazsa aynı yatakta yatsam da bana dokunursa tiksinir gibi tepki veririm. ona sofra kurmam yemek yapmam. onunla aynı sofrada yemek yemem. işe uğurlamam. işten gelince kapıda karşılamam. ararsa açmam. bir şey lazımsa mesaj atarım sadece.
tabiOzelden fikir alabilir miyim bi konuda?
bende taktiklerimi anlatayım...
Genelde azla yetineni oynarımne gerek var şu borcumuz bitsin öyle alacağım (kaldı ki eşime önemsiz geldiği için borcu öne sürerim )
aaa benim istediğimi o almış ayy çok sevindim bak ne kadar da iyi olmuş borcumuz bitsin ben alıcam derim bir bakmışım fazla üzerinden geçmeden adam almış gelmiş
en son süpürge konusunda öyleydi avm lere gidince hemen görevliye sordum ne kadar ne fark arasında neden öyle vs vs
sonrasında ayy şu almış aaa sende mi aldın memnunmusun vs adam aldı geldi
Benimki inadim inat biri. Hep onun dedigi olur. Yoksa evde kiyamet kopar
Cnm öncelikle iyi anını kolla ona asıl sorunu anlat baktin ki oralı olmuyor ev 3+1 se 2+1 re geçelim büyük deyin yoksa tam tersi bi bahane bulun tabi es sizin nasil ikna edeceginizi az çok bilirsiniz vuruş noktalarınıYa hanimlar bende bisey sormak istiorum. Biz kv alt ust oturuoruz esimi ikna edemiorm bi turlu baska eve gitmeye cikmam kiraya dior napacagm nasil ikna edicm.
Cnm öncelikle iyi anını kolla ona asıl sorunu anlat baktin ki oralı olmuyor ev 3+1 se 2+1 re geçelim büyük deyin yoksa tam tersi bi bahane bulun tabi es sizin nasil ikna edeceginizi az çok bilirsiniz vuruş noktalarınıYa hanimlar bende bisey sormak istiorum. Biz kv alt ust oturuoruz esimi ikna edemiorm bi turlu baska eve gitmeye cikmam kiraya dior napacagm nasil ikna edicm.
Nadir de olsa yapabiliyorum ama inat damarına rast gelirsem o zaman yapılacak bişey kalmiyorAhh ahh....Bende bulsam bi o yöntemi...kendi düşüncesi gibi empoze etmeyi bırak,bana hak verse yeter dicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?