erkeğe diz çöktüren karakterli, güçlü kadınlar bakabilir mi?

kjnxcnsmc

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
128
20
13
merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.

hiçbir şey yapma kaldı ki bu adamla evli değilsin çocugunuz falanda yok eğer gerçekten seviyorsa o size ulaşır akışına bırakın

Bence onu yazmak zorunda bırakma fikri doğru değil.Sorun neyse konuşup anlaşılmalı.Hayır önce o yazacak durumu yüzünden biten ilişkiler de az değil çünkü.Ayrıca trip atan taraf sizmişsiniz belki konuşmak istemediğinizi düşünüyordur.
Ciddi bir şekilde,şu sorunu bir konuşalım yazabilirsiniz.İlk mesajı atmak sizi gurursuz falan yapmaz,rahat olun.

Yeni bi iliski mi bu? Ne olmus olabilir ki aranizda 5 gun konusmayasiniz? Eften puften sebeplere trip yaparsaniz bu suskunlugun devami ayrilik olarak geri gelir. Once sevgi bagi kurun aranizda, sonradan zaten 5 gun konusmamak imkansizliklar yoksa, en buyuk kavgadan sonra bile olabilecek birsey degil. Henuz sevgi yokken istediginiz kadar susun.. bi yere varamazsiniz

ya şimdiye kadar onun bu inatçı karakterinden dolayı hep ben alttan alıp yazdım haklı olsam da ve artık bunu o kadar çok yaptım ki tekrar yapmak koymaya başladı ki bu trip yaptığım konu da da haklıyım

1,5 yıllık ilişki

Bu nasıl bir başlıktır :)

Ulaşılmaz ol ama arada kısmen ulaşılabilir ol
Yani bir nevi aralıklı pekiştirme yapman lazım
Yeterince uğraştığında seni tamamen elde edebileceğini düşünsün ama arada edemesin böylece hep senin için uğraşır
Asla %100 cepte olma
Ama her an gidebilecekmiş gibi güvenilmez de olma

valla işte gerçekten sevdiğine eminim ama ulaşmaz çok katır inadı vardır kendisinde oda öyle bir karakter

Peki bu insanla evlenince bu inatla yaşayabilir misin?
Sen adım attıkça kendini naza çeken, hiç bir zaman suçunu kabul etmeyen, hiç alttan almayan, günlerce küs duran biri ile??

Sevse böyle çocukça saçmalıklara girmez arardı. Bence kendini kandırma. Gerçekten seviyorsa da demek ki olgunlaşmamış biridir..

valla işte gerçekten sevdiğine eminim ama ulaşmaz çok katır inadı vardır kendisinde oda öyle bir karakter
ben böyle karakterdeki adamlardan uzak durarak, diz çökmeyi kusur saymayanına aşık oldum. bende bu konularda inatlaşacak biri değilim çünkü. yorar böyle şeyler beni. aşkta yorgunluk, gerginlik değilde huzur, mutluluk arıyorum ben. benim böyle şeylerle uğraşamayıp koyverdiğimi anlayınca hepsi tıpış tıpış geldiği için bende öyle sanmış olabilirim.

valla ben biraz cepte oldum herhalde çok kötü pozisyondayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…