erkeğe diz çöktüren karakterli, güçlü kadınlar bakabilir mi?

Peki bu insanla evlenince bu inatla yaşayabilir misin?
Sen adım attıkça kendini naza çeken, hiç bir zaman suçunu kabul etmeyen, hiç alttan almayan, günlerce küs duran biri ile??

Sevse böyle çocukça saçmalıklara girmez arardı. Bence kendini kandırma. Gerçekten seviyorsa da demek ki olgunlaşmamış biridir..
o zaman şöyle söyleyım o kadar çok kavgalar ettık kı oda benden biraz bıktı

ben böyle karakterdeki adamlardan uzak durarak, diz çökmeyi kusur saymayanına aşık oldum. bende bu konularda inatlaşacak biri değilim çünkü. yorar böyle şeyler beni. aşkta yorgunluk, gerginlik değilde huzur, mutluluk arıyorum ben. benim böyle şeylerle uğraşamayıp koyverdiğimi anlayınca hepsi tıpış tıpış geldiği için bende öyle sanmış olabilirim.
hmm aslında en iyisini yapmışsınız

Canım bu karakterdir. Bazı insanlar uyumludur yumuşak başlıdır. Ama bazilari da erkek arkadaşin gibidir ve böyle insanlarla hayat geçirmek derdini anlatmak çok yıpratıcıdır.
Sen de yumuşak başlıysan karşındaki de öyleyse inan taktikti söz geçirmeydi boyle şeylere gerek bile kalmadan kalpler kırılmadan her şey yağ gibi kayıp gidiyor. Sen bu arkadaşa elvade de hayatını daha kolaylastırcak insanlar olmanı tavsiye ederim

Biraz zaman tanıyın o zaman birbirinize.Siz de yorulmuşsunuz sanırım.
Hep ben alttan alıyorum diyorsunuz bu kez de onu bekleyin.
sosyal çevrem ve arkadaşlaım da yok düzgün karakterli o yüzden onun yokluğu daha fazla ağır geliyor işte ilgiye ve sevgiye muhtacım psıkolojık olarak iyi durumda değilim

Canım bu karakterdir. Bazı insanlar uyumludur yumuşak başlıdır. Ama bazilari da erkek arkadaşin gibidir ve böyle insanlarla hayat geçirmek derdini anlatmak çok yıpratıcıdır.
Sen de yumuşak başlıysan karşındaki de öyleyse inan taktikti söz geçirmeydi boyle şeylere gerek bile kalmadan kalpler kırılmadan her şey yağ gibi kayıp gidiyor. Sen bu arkadaşa elvade de hayatını daha kolaylastırcak insanlar olmanı tavsiye ederim
işte ben şu an öyle durumdayım ki ilgiye sevgiye muhtacım ve bana onun ilgisi iyi geliyor arkadaşım ve sosyal çevrem de yok insanların sürekli ikiyüzünü ve karaktersizliklerini görüyorum soğudum insanlardan emin ol o kadar iyi niyetli ve herkese iyi davranmaya çalışan biriyim ki herkes saf yerine koyuyor o yüzden

Ne diz çöktürürüm ne diz çökerim.Evladım hariç kimseyle uğraşmam inan.Ben öyle kabul ettiysem o da beni olduğum gibi kabul ettiyse yürür.Etmediyse başka yola yürür.Kendini yıpratmaktan başka bir şey değil.

sosyal çevrem ve arkadaşlaım da yok düzgün karakterli o yüzden onun yokluğu daha fazla ağır geliyor işte ilgiye ve sevgiye muhtacım psıkolojık olarak iyi durumda değilim

Her an yeni bir çevre edinebilirsiniz.Dünyada milyarlarca insan var aslında düşününce arkadaş edinmek zor değil,biz zorlaştırıyoruz bazı şeyleri.
Sevgiliniz olsun olmasın hayatınızda,yine de arkadaşım diyebileceğiniz birileri olsun.Bence yarından itibaren etrafınızdaki insanlara güler yüzle yaklaşın,sohbet etmeye çalışın.Elbet zamanla yakın olursunuz birileriyle.

Her an yeni bir çevre edinebilirsiniz.Dünyada milyarlarca insan var aslında düşününce arkadaş edinmek zor değil,biz zorlaştırıyoruz bazı şeyleri.
Sevgiliniz olsun olmasın hayatınızda,yine de arkadaşım diyebileceğiniz birileri olsun.Bence yarından itibaren etrafınızdaki insanlara güler yüzle yaklaşın,sohbet etmeye çalışın.Elbet zamanla yakın olursunuz birileriyle.
emin ol insanlara o kadar candan ve güleryüzlü davranıyorum ki ama başta anlaştığım insanların sonundaa hep acı gerçek yüzüyle karşılaşıyorum ikiyüzlülüğünü görüyorum hep aynı şeyle karşılaşıyorum saf yerine konuluyorum ben iyilik yaptıkça iyi oldukça

işte ben şu an öyle durumdayım ki ilgiye sevgiye muhtacım ve bana onun ilgisi iyi geliyor arkadaşım ve sosyal çevrem de yok insanların sürekli ikiyüzünü ve karaktersizliklerini görüyorum soğudum insanlardan emin ol o kadar iyi niyetli ve herkese iyi davranmaya çalışan biriyim ki herkes saf yerine koyuyor o yüzden
Sen de iyi niyetini hakeden insanlarla ol o zaman. Mesafeli ol bunu haketmeyen insanlarla. Insanlar boyle diye erkek arkadasini çekmek zorunda değilsin ki. Ve bi kavgada 2 3 gün aramayan insandan hayir gelmez illa ki seviyordur ama ne derece seviyor merak ediyor bunu düşün. Kaybetmekten korksa böyle mi olur bunu düşün.

Sen de iyi niyetini hakeden insanlarla ol o zaman. Mesafeli ol bunu haketmeyen insanlarla. Insanlar boyle diye erkek arkadasini çekmek zorunda değilsin ki. Ve bi kavgada 2 3 gün aramayan insandan hayir gelmez illa ki seviyordur ama ne derece seviyor merak ediyor bunu düşün. Kaybetmekten korksa böyle mi olur bunu düşün.
kaybetmekten korkmuyor zaten kendisi de ayrılmak istemişti ben kavga esnasında biraz uzatan biriyim ve oda yorulduğunu bıktığını söylüyor yani şu an kafa dinliyor bile olabilir

Taktik maktik yok
Bam bam bam
Bunu yazmasaydım olmazdı :)
Güçlü kadın erkeğe diz çöktüren değil erkekle beraber yürüyen,omuz omuza giden,onunla eşit mesafede durabilen kadındır diyerek toplumsal iletimi yazarak gidiyorum

Back
X