• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğe diz çöktüren karakterli, güçlü kadınlar bakabilir mi?

Bu yüzden ondan beklemek yerine siz yazın ne olacak sanki ben sevdiğime karşı haklıda olsam gurur yada inat edip tepkisiz kalmam direk yazarım :KK15: bir saniye sonrasında bile ne olacağımız belli olmayan bir dünyada küs durmaya değmez.:KK51:

Bugüne kadar bunu yaptığı için şu an yine üzülen oldu...Malesef erkekler böyle iyi niyetli düşünmüyor alıştılarsa 3 gün sonra nasılsa yazacak modunda oluyorlar ve bu tekrarlandıkca hiçbir cazibeniz kalmıyor

Ya adamda madem beni unuttun bende seni aklımdbence
Bugüne kadar bunu yaptığı için şu an yine üzülen oldu...Malesef erkekler böyle iyi niyetli düşünmüyor alıştılarsa 3 gün sonra nasılsa yazacak modunda oluyorlar ve bu tekrarlandıkca hiçbir cazibeniz kalmıyor
Bence erkekler böyle diye genelleme yapmamak lazım kişilik meselesi bu ve dediğiniz mantığı ya karşımdakide uygulayacak olsa küslükler uzarr gider.. benim fikrim eğer küsken mutsuzsam onu özlüyorsam yazmak isteyipte sırf alışkanlık olmasın diye kendimi tutmaya çalışıyorsamm geçecek boş zamanlarıma acırım.. boşverin gururu inadı gerçekten baktınız bunu kullanıyor ozaman zaten mesaj yazma isteğinizde sevginizde azalır kaybolur.. :KK16:

Sevmekten mi bahsediyorsunuz savaştan mı? Gerçekten bazı konuları okuyorum da ne kadar hastalıklı düşünceler. Erkeğe diz neden çöktürüyoruz? Diz çöktüren kadınlar karakterli ve güçlü mü oluyor? Bu tarz bir düşünce tarzı kadın ya da erkek fark etmez asla kişiye mutluluk getirmez. Kompleksli insanlar ne kendileri mutlu olabilir ne de başkasını mutlu edebilirler. Hesaplarla yola çıkılan ilişkilerden de hayır gelmez. Kendinizi yıpratmayın, insanları skor ve ego tatmin aracı olarak da görmeyin.

Back
X