Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada böyle yorumlar geldiğinde aynı cevabı vermiştim :) kendime de onada güveniyordum yaşamadığımız bişey yoktu aldatması için sebep yoktu ama zihniyet başka olunca işte neyse umarım senin dediğin gibidir .. :) ben konuyu görünce kendmi hatırladım ve biz kızlar gerçkten çok safız safça seviyoruz ama erkekler için sevmek die bişey olmadığını düşünüyorumyok ya ben aldatacağını düşünmüyorum o konuda güveniyorum gerçekten
Saçma bi soru olmuş bırakın yazmasın, sevenin milyon inadı olsa yine yazar takmayın boşverin siz umursamaz oldukça onun daha çok umrunda olacaksınız.merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
Valla çok seviyorsa gurur murur tanımaz yada senden emin tıpış tıpış gelecek nasıl olsa diye bekliyo senin yerinde olsam umruma bile almam yerim içerim gezerim bol bolda foto atarım umrumda değilmiş gibi oda hirsindan yazar zaten eğer yazmassada istemiyodur olduğu gibi birakvalla işte gerçekten sevdiğine eminim ama ulaşmaz çok katır inadı vardır kendisinde oda öyle bir karakter
Öyle oyunla tuzakla kendine mesaj yazdıran kadın güçlü kadın değil mustur korkulasi kadındır. Güçlü kadın mesajda atmaz yanına gider sorun ne oturup konuşalım bitiyosa bitsin bitmiyorsa duzelsin dermerhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.