• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğe diz çöktüren karakterli, güçlü kadınlar bakabilir mi?

yok ya ben aldatacağını düşünmüyorum o konuda güveniyorum gerçekten
Banada böyle yorumlar geldiğinde aynı cevabı vermiştim :) kendime de onada güveniyordum yaşamadığımız bişey yoktu aldatması için sebep yoktu ama zihniyet başka olunca işte neyse umarım senin dediğin gibidir .. :) ben konuyu görünce kendmi hatırladım ve biz kızlar gerçkten çok safız safça seviyoruz ama erkekler için sevmek die bişey olmadığını düşünüyorum

Diz çökecek yalvaracak kadar aciz olan bir adama tahammülüm olamaz sanırım.

aşkın taktikle ne alakası var bana çok iki yüzlü geliyor bu durumlar.
diz çöktürmek de çok yanlış tabir.
inatla çözülecek işler değil geleceğinizi düşünün.
bu denli içinde inat olan bir ilişkinin yürümesi imkansız.
evlilik dahi olsa sonu kötü bitecek bir ego savaşı var aranızda.
hiç sağlıklı değil.

merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
Saçma bi soru olmuş bırakın yazmasın, sevenin milyon inadı olsa yine yazar takmayın boşverin siz umursamaz oldukça onun daha çok umrunda olacaksınız.

valla işte gerçekten sevdiğine eminim ama ulaşmaz çok katır inadı vardır kendisinde oda öyle bir karakter
Valla çok seviyorsa gurur murur tanımaz yada senden emin tıpış tıpış gelecek nasıl olsa diye bekliyo senin yerinde olsam umruma bile almam yerim içerim gezerim bol bolda foto atarım umrumda değilmiş gibi oda hirsindan yazar zaten eğer yazmassada istemiyodur olduğu gibi birak

Saf kadinlar eşlerini köle yapmak isterler, kölenin eşi olurlar!
Akilli kadinlar eşlerini kral yaparlar ve kraliçe olurlar..
Tercih sizin :)

karakterli ve güçlü bir kadınım. karakterli ve güçlü bir eşim var o yüzden birbirimize diz çöktürmeye uğraşmıyoruz. üstünlük taslayacak bir durumumuz yok birbirimizin eşi olduğumuzun farkındayız. tavsiye ederim..

5 gündür hiçbir şekilde iletişim kurmuyorsanız ben o ilişkiye ilişki demem. Aşkta inada gurura gerek yok bence. Sizde trip atmak yerine sorunu açık açık söyleseniz mi acaba?

Valla diz cokturen kadin degilde siz çöken erkek vardir karakter meselesi bazi erkekler askindan ölse yapmaz bazisida sevmesede ozentilikten yapar . Neyse bunu gec bence sende atma bekle bakalim ne kadar dayanabilecek sensizlige seviyosa muhakkak atar yanlis birine atiyomus gibi yapar yine atar

Konu sahibi banlanmış araları okumadım nedenini bilmiyorum lakin taktiğe başvurmaya gerek duyulan ilişkiler yürümüyor arkadaşlar zorlamayın. Yürüyecek olsa zaten sizin taktiğinize ihtiyaç kalmadan yürüyor bunun güçlü kadın, erkeğe efendi olan kadın olmakla falan alakası yok. İki taraf da birbirini seviyor sayıyorsa zaten arayıp soruyor, ilgileniyor, değer verdiğini hissettiriyor. Taktikle maktikle olacak iş değil bunlar, üzgünüm.

Ben herseyi kendim yaparim sana ihtiyacim yok.seni sevdigim icin yanindayim.bu sevgiyi en ufak sekilde incitirsen giderim.
Diye bir durus sergilemem yetiyor.

Seni kybetme korkusu olması lazım, yoksa ne yapsan boş. Ya gitmeyeceğini biliyordur, ya da gitmeni sallamıyordur.

merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
Öyle oyunla tuzakla kendine mesaj yazdıran kadın güçlü kadın değil mustur korkulasi kadındır. Güçlü kadın mesajda atmaz yanına gider sorun ne oturup konuşalım bitiyosa bitsin bitmiyorsa duzelsin der

Bugün rast geldiğim ve beğendiğim bir sözü paylaşayım "Gurur insanı güçlü yapar ama mutlu etmez". Bu yüzden ondan beklemek yerine siz yazın ne olacak sanki ben sevdiğime karşı haklıda olsam gurur yada inat edip tepkisiz kalmam direk yazarım :KK15: bir saniye sonrasında bile ne olacağımız belli olmayan bir dünyada küs durmaya değmez.:KK51:

Back
X