• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğe diz çöktüren karakterli, güçlü kadınlar bakabilir mi?

işte mesela max bekleme süresi ne olmalı yani şu kadar günden sınra atmıyorsa hiç atmasın denilen bi gün sınırı var mıdır ki
1 hafta max o da inatci dedigin icin. istersen msj atabilirsin, aklinda kalmasin. u belirsizlikte yorar insani cunku. benim o kadar uzamadi.

Sadece basliga istinaden yaziyorum.

Neden illa bir cinsin, diger cinse diz cokturmesi gerekiyor? El ele tutusup, goz goze baksalar olmuyor mu?
Biz esimle boyle yaptik ve oldu.

Esimle sevgiliken ona kizdim diye 12 gun boyunca tlfnumu dolaba koyup bakmadigimi bilirim inadim tuttu mu tutar

merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
Önce karşıdakinin sana uygun olmadığını bilmek lazım.
Diz çöktürmek çok kolay.

Sade bir makyaj en guzel cicilerimin giyildigi , bir ortamda haberim yokmus gibi cek panpa dedigim arkadasin cektigi resmi profil yaparim ..
Mesaj ; sensizde geceeermiss takvimden gunler :) yalniz degilim sen olmasan da olur falan

Ayrica aramasam aramayan gezmeme tozmama karismayan kiskanmayan adam isime gelir oyle devam ederjm ozgurlugum elbet zoruna gidecek ipe ipe gelecektir .. ha gelmezse de kendi bilir der yoluma bakardim..

merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
Seni sevmediğini düşünüyorum. Biraz şüphelen derim

Burcu ne bunun

Ayrılırdım ben olsam. Sevdiğine eminim diyosun seven bırakmaz zaten. Ayrıca küslük hemde sevgiliyken çok saçma.

Boyle ergence hareketlere gelemem senden ayriliyorum git kendine baska tripkolik bul de ve cidden ayrill

Back
X