erkeğe diz çöktüren karakterli, güçlü kadınlar bakabilir mi?

Artık mesaj yazmayı aklından tamamen çıkar. Çünkü o senin yazacigindan emin olduğu için de yazmıyor. 5 günü falan bırak gerekirse 1 ay yazma zaten daha da yazmazsa yol ver gitsin...aşk gurur falan tanımaz. Adam zaten seni sevmiyor anlıyor musun?

merhabalar arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim derdim erkek arkadaşımla kendisi çok inatçı biridir ve sevdiğini bilmeme rağmen gururundan filan ödün vermez bi konu hakkında ben trip attım ve sadece yazdıklarına cevap verdim onun haricinde tek mesaj attım 2,3 gün böyle devam etti ondan sonra oda günaydın mesajı bile atmayınca bende atmadım tabi ki ikimizin de inadı 5 gündür konuşmuyoruz ?? Böyle bi durum yaşayan arkadaş varsa benim müdahelem olmadan nasıl birşey olmalı ki bana yazmak zorunda kalsın bi fikriniz varsa çok mutlu olurum arkadaşlar. İyi akşamlar.
Burcu nedir

Boyle tiplerle isim olmaz. Gunlerce inat yapacak, umurunda olmayacak... Boyle birinin sevgisinden nasil eminsiniz?
Bi defa benzer durum olmustu flort ettigim biriyle. Aramiz limoniydi ve kendisi bikac gunlugune arkadaslariylaydi baya bi yazismadik. Bende ondan ayrildim ama ona haber bile vermedim :D kendisi hala devam ettigimizi sanip yazdiginda haberi oldu iliskinin bittiginden.

Boyle sacmaliklarla vakit harcama küsen insan cidden cekilmez. Evlenince hicc hicc cekilmez. Pisman olursun.

O inatçıysa sende inatçı ol ve asla yazma
Zaten seni seviyorsa ve bitirmek istemiyorsa yazacaktır

Taktikle olmaz ki, inat da degil bu. Sadece sen onun hayatinda cok da bir yer isgal etmiyorsun onun icin. Uzgunum ama adam sevmiyor. Seven boyle yapmaz cunku. Seven onemser, merak eder, ozler.

Sakın siz yazmayın o yazana kadar bırakın yazmazsa yazmasın hayatınıza aynen devam edin. Taktik işleri bana göre değil ama kaçan kovalanır mantığı doğru. O istiyor diye kendinizden ödün vermeyin, giydiklerinize karışma hakkı bulamasın mesela. Ona kendini bulunmaz hint kumaşıymış gibi hissettirmeyin. Siz düşünmeyin bırakın o düşünsün o desin neden yazmıyor diye.

Artık mesaj yazmayı aklından tamamen çıkar. Çünkü o senin yazacigindan emin olduğu için de yazmıyor. 5 günü falan bırak gerekirse 1 ay yazma zaten daha da yazmazsa yol ver gitsin...aşk gurur falan tanımaz. Adam zaten seni sevmiyor anlıyor musun?
evet ben ona yazmayı o kadar çok alıştırdım ki eninde sonunda gelecek o atacak dıye istifini bozmuyor

Biz erkek arkadaşımla bozuşsak 24 saat bile dayanamayız. Aşkta gurura inada yer yoktur ki. Haklı haksiz dusunmeden iki taraf da ozur diler. Ortak bir noktada bir şekilde anlaşırız.
Aramak konuşmak istiyorsanız ne gerek var böyle taktik yapmaya, beklemeye. Arayın gitsin.

Biz erkek arkadaşımla bozuşsak 24 saat bile dayanamayız. Aşkta gurura inada yer yoktur ki. Haklı haksiz dusunmeden iki taraf da ozur diler. Ortak bir noktada bir şekilde anlaşırız.
Aramak konuşmak istiyorsanız ne gerek var böyle taktik yapmaya, beklemeye. Arayın gitsin.
ikimizin arasında da aşk değilde zaten sevgi var gibi bizim sadece aramama sebebim de bi olay olduğunda sürekli benim alttan almam sürekli gel barışalım diye benim mesaj atmam artık bu durumdan çok sıkıldım ve kendimi gurursuz gibi hissediyorum bide biz çok kavga ettik olur olmaz şeylere sanırım biraz da o yüzden bıktı benden

Evet aynı. Hep de problem oluyor bu durum. Vurur kafayı yatar uyur bir de. Tek kelime etmez. Çoğu zaman ilk adımı ben atarım.
ayyyy evet ya aynı benim sevgilim bi olay olduğunda dediğiniz gibi aynen dönüp kıçını yatar ama iyi zamanlarda melek gibidir çok iyidir kötüyken de çok kötü

Back
X