- Konu Sahibi lahanabebekk
var mı bunun bir yolu.ucundan kenarından tutup bi adamı düşünceli hale getrmek mümkün mü.daha ince olsun falan .:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda benim esim odun degildirde bazen inadina odunlasiyor bende atese atip yakasim geliyor.
Birsey istiyim canim ceksin gece yarisi gider almaya.bazen cok romantik olur oyle guzel sozler soylr, sarilir gozume bakarken gozu dolar oyle sevgi doludur ama sirf gururundanda bazen tam tersi olabiliyor. cok gururludur normalde tartissak bile asla kus kalamayiz ikimizde dayanamayiz ozellikle bn hic dayanamam giderim sarilirim bisey soylememe bile gerek kalmaz. ama o genelde uyumami beklr :) bilirim gelecegini uyuma numarisi yaparim gelir oper koklar guzel guzel seyler soyler sarilir uyur tabi beni uyuyor zanneder.
Ama ozel gunlere hic onem vermez hatirlar.mutlaka hic unutmaz ama gereksiz gun der gecer. bende cok onem veririm. konu hediye degil beklemem ama zaten her zaman disari cikiyoruz yemege gidiyoruz. istedigim ogun icin ozel birsey yapmasi. ornegin ne zaman disari ciksak sorariz birbirimixe nreye gidelim diye. ozel gun oluncada sorsun istemiyorum kendi plan yapsin istiyorum. cok uzatiyorum ama iki gundur cok dertliyim icimi dokmesem rahatlamayacagim. iki gun onca evlilik yildonumumuzdu. gectim guzel kalpli pasta yaptim. hediye aldim. aksama guzel.bi sofra kuracaktim. Hafta ici oldugu icin disariymis planmis olmaz diyordum. aksamustu ariyor beni benim bir isim vardi bi tarafta gelmisken arkadaslarla denize girecegiz haberin olsun kizdim kapattim tlfnu. aksam dokuz olmus hazirlan geliyorum disari cikalim diyor dalga gecer gibi. gitmedim tabi kizdim sinirden agladim pastayida vermedin Ama gozunun onune koydum ilk defa yatagimizi ayirdim diger odada yattim. ama beyfendi alismis bnm gidip yansmama boyle olmayinca daha uste cikmasini beceriyor ben oyle deglim sucluysam sucluyum degilsem degilim.
Bugun ne o beni aradi ne ben onu ben bu adamla ne yapacagim bilmiyorum valla fikri olan varsa soylesin lutfen. tek bnm kocammi boyle bilemedim. kusura bkmyin cok uzun oldu ama patlayacak gibiyim![]()
unutmus mu evlılık yıldönümüzü yoksa bılerek mı denız mevzusunu sordu sana ??
valla benim eşimde ne istersem yapar ,ama romantizm özürlüdür ,birkeresinde yalvardım ya ,biraz dedim az da olsa romantizm ,bana diyo ki ne yapayım kızım ,ben düşünemiyorum ,sen söyle ne istiyosan yapayım ,mum mu yakayım ne istiyon diyo öküzüm benim
genel olarak pek mümkün değil parmakta oynatmak ,erkeğin doğası gereği egemen olması şart ya hani kendine göre lıght lıktan korkar onlar ,karı sözümü dinliycez derler ..
bazen derki bana valla hiç bi kadın senin gibi değil ,amma çok şey istiyosun der ,bende nerden biliyon milletin evini ,kaç kadın tanıdın da ,kaç kez evlenip boşandın da bu kadar iyi tanıyosun kadınları derim ,ne bileyim istatistiklere göre öyledir heralde diyo
kim yapmış o istatistiği acaba ,hangi kurum hep merak etmişimdir ..![]()
erkeğe istediğini yaptıran bayanlar??
benim o benim :))
istediğim de çok şey değil; başbaşayken-telefondayken bana şarkılar söylesin,şiirler okusun,bazı sabahlar uzun uzun aşkını anlatan mesajlar yazsın,beni her daim kucağına alsın,aydönümlerimizi unutmasın...
yani genel olarak sevgiliden beklentim bunlar ve ennn öküzüne de denk gelsem zamanla bu açıdan istediklerimi yaptırdım :)
Gerçekten benimle bişiler paylaşıp da telefonda uyutmak için şarkı söylemeyen yoktur,sesleri ne kadar kötü olsa da =)))
altın kural : istediğini yapınca çok mutlu olman.
Bu onlara davranışı tekrar ettirmek için cesaret verir.
ben kendi örneklerimin üstünden gideyim,sen kendine uyarlarsın...
Mesela hava hafif kararmış,biz de piknik yapıyoruz.Şöyle bi dizine kıvrılır,şarkı söylemesini isterim.Hatta alışana kadar beraber söyleriz,bir ikiden sonra zaten hep söyler,dAha da gocunmaz :)) bitirdikten sonra böööyle parlayan gözlerle bakar,eve gider gitmez de beni çok mutlu ettiğiyle ilgili bi mesaj atar pekiştireç görevi görürürüm...Bunu alışkanlığa dökmek için çeşitli zamanlarda tekrarlarım.Meselaa ayrı şehirlerdeysek,çok özledim muhabbetinde "hadi aşkım şarkı söylesin de ben de mutlu mutlu uyiim" falan şeklinde..
sonraa herşeyi devletten beklememek lazım.Hep o iyi davransın,hep o alttan alsın falan değil.Eski sevgilim "sen padişahın güzel kızı ben keloğlan zaten" demişti bi kere.Çok içime oturdu o benzetmesi.Hakkaten ne kadar kendimizi prenses olarak görsek de kezbanlığın alemi yok,hepimiz insanız :) biraz totomuzu yere indirip bize nasıl davranılmasını istiyosak öyle davranmalıyız.
Meselaaa uzun ve sevgi dolu günaydın mesajları almak istiyorsam (zaten alınır da,böyle şeyler yapmayan bi kalasa denk gelmişsem) ben atıyodum mesajları.Böyle biiir,ikiii...ne zaman hislenirsem :) bi süre sonra karşı taraf da alışıyo normalleştiriyo ve benimsiyo bu durumu,o da sana yazmaya başlıyo.Eğer yazmıyosa biraz kırıldığınızı ve beklediğinizi belli edebilirsiniz :)
sonraaa ben mesela ay dönümlerime çok önem veririm.Tanışır tanışmaz çıkmaya başladığım için belli bi tarihimiz olur hepbunda da altın kural ne kadar önem verdiğini belli etmek ve tatlı dille konuşmak. Mesela "seninle dolu dolu geçen 3. ayımız,günleri sayacak kadar güzel bi ilişki yaşattığın için teşekkür ederim vs vs.." Eğer unutursa da küsüveriririm birazcık, unuttum diye gönlümü almaya çalışırken telefon takvimine hatırlatma eklettiririrm,bi daha da sıkıyosa unuttum desin
ya da hediye konusu.Benim gecen sene terkettiğim sevgilim,anlatamam yani.
Dünya odunuydu.bi insan bu kadar kompliman bilmez olamaz :)
Hediyeyle kutlamayla falan hiç işi olmamış o güne kadar.Ama karşısındaki yengenç olunca tabii her özel günümüzü istediğim gibi kutlarken bulmuştu kendini:))
mesela 14 şubata 20 gün falan kalmış,konuşma arasında "aşkımm,sana öyle bi hediye hazırlıyorum ki-bana ne alırsan al yanında sönük kalır :-* " falan demiştim.Yani yengenççeden türkçeye çevrilişi "14 şubatta sana kendi ellerimle hediye yapıyorum,kutlamazsan baştan savıcı bişi yaparsan karnını deşerim,bilmiş ol" demek =)))
o odun mesela,odun haliyle bana çok cici bi aşk gazetesi yapmıştı :)
olmaz diye bişi yok yani,yontmasını bileceksin.Tatlı dilli olacaksın...
amma uzun yazmışım,ama napiim,konuyu sevdim :))
he bi de şey var.Ben hayatta kıyafetlerime karıştırmam,sevgilim "bu çok kısa" falan dediyse "salaktım ve anlamamıştım giyerken,sağol uyardığın için" der giyerim :) mesela bi elbisemi hiç beğenmiyodu,söylemişti giyme bunu diye.Naaptım?
kısa bi ayrılıktan sonra yanıma geldiğinde giyindim.Zaten çuval da giysem o an güzel gelirdim ona.Haliyle çok güzelsin iltifatları falan..Ondan sonra laf edemedi o elbiseye,sonuçta "ama beğenmiştiiiiin,o gün de giymiştiiiiim" falan dedim hep
bu arada herşeyden önce seni mutlu etmeyi sevecek birisini bulmak gerekiyo,yoksa ne yapsak nafile :-/
inşallah çok mutlu olursunuz,ben de yeni bir kalp çarpıntısı bulurum da bunca taktiğim boşa gitmez![]()
![]()