Erkeğe istediğini yaptıran bayanlarrrr??????????

hehehehhehe bu yoruma cok guldum.ay basısıdır :9:
ama her ınsan hergun aynı olmuyorkı onlarada hak vermek lazım bazen ıssel maddı manevı sıkıntılı donemelr oluyor ısyerınde ısler ters gıdıyor canalrı sıkılıyor hayat kaygısı yanı hergun romantıklıkten kırılmıyokı kımse gayet normal yanı yasadıgın durum.varmı bız hergun ask bocegıyız dıyen.bazı gunler esımle ıkımızde yorgun oluruz o ıste yorulur ben evde yemek eyrız bı gozumuzu acarızkı kanepelerde uyumus kalmısız hergun romantıklıkte cekılmez heralde :27::27:

doğru söylüyosun hergün romantiklik çekilmez, hergün odunlukta çekilmiyor tabi :) ben o periyot olayına razı olurdum sanırım, biz bayram da seyranda buluyoruz o anlayışı, bu mantığa göre benim içimde belgrad ormanı oluştu ne yapsak :31:

doğru söylüyosun hergün romantiklik çekilmez, hergün odunlukta çekilmiyor tabi :) ben o periyot olayına razı olurdum sanırım, biz bayram da seyranda buluyoruz o anlayışı, bu mantığa göre benim içimde belgrad ormanı oluştu ne yapsak :31:

ılahı hehehhehe ozaman alacanelıne baltayı o ormanda bı tane agac bırakamdan yapacan katlıamı elbet vardır her erkegın bı zayıf noktası o noktayı bulup cıkardıgın zaman ıs tamam :34:

3 yillik evli birde cocugu olan biriyim. tabiiki fedakarlik isteyen bir muessese ama yapilan saygisizligi yutmak fedakarlik degildir aksine gozden dusuren birseydir kocamda olsa bana saygisizlik yapamaz bunu en basta net bir sekilde belirtirseniz karakteri ne olursa olsun o sıniri gecemez

biryere kadar haklısın evet kimsenin kimseye saygısızlık yapmaya hakkı yok, ama malesef tavrını baştan koysan da evlendikten sonra her erkek sizin sandığınız gibi olmuyor vaatler unutuluyor, şanslısınız size denk gelmemiş ama bu her erkekte etki tepki aynı olmuyor yazık ki.

e tabı cnm arada azda olsa fark olmalı kaıdnla erkek aynı olamaz kı.sonuc olarak benım ısteklerıme saygı duyup yerıne getırıyorsa bana evıne ve cocuklarına maddı manevı ılgı gosterıyorsa bana sevgısını askını cocuklarına sevgısını sefkatını sunmussa bnm ıcın yeterlıdır basının ustunde gezdırıp sıırler magmeler dokmesıne gerek yok :1:

valla daha fazlasını istemem zaten, istemen şiir mi okuyacakmış okumasın tv den gözünü ayırıp 5 dk sohbet etsin gözümün içine baksın diye kırk takla atıyorum.

Son düzenleme:
ben eşimle zamanında çok sorunlar yaşadım. ama nasıl olduysa oldu 1 yıldan beri melek oldu mübarek. istediğim her şeyi yaptırabiliyorum. hatta söylememe gerek kalmıyor. ev içinde huzurumuz allahıma şükür çok güzel. ayrıca bi romantik oldu , bi değişti... oğlumuz uyumaya gidince .. başbaşa kaldık nasıl değerlendirelim diye döner durur etrafımda. dağınıklığı olsun, bazı kabalıkları olsun hala var tabi ama nasıl değişti.. ne yaptım onu bilmiyorum :) gerçi evimiz yoktu, maddi sıkıntılarımız çoktu, borcumuz vardı.. ailevi sorunlarımız vardı. şimdi hiçbir sorunumuz kalmadı.belki de hayatımız oturmaya başladı anca anca eşimde huzuru mutluluğu farkına vardır. yani çevresel etkenler de çok etkiliyor ilişkiyi bu benim fikrim tabiki

tatlım ozaman sen daha baska seyler dene.mesela zaafları nedır zayıf noktaları neler bunlardan yola cık

şimdilik zayıf nokta bulamadım evlenmeden önceki hassasiyeti yok belkide çok çalıştığı ve yorgun olduğu için , streste var bolca. bir iki kere gözlerinde bana karşı buğulanma gördüm kıyamam sana demişti.ama durduk yere hiçbirşey yokken. saatlerce ağladığımda dönüp uyumasına anlam veremiyorum işte :(

Başka erkekleri bilmem ama ben eşime tatlı dille yaklaştıktan sonra dediğimi yapmaması çok zor:1:
Taktik bilmek şart ama ben de pek iyi sayılmam bu konuda:1:
Evlenmeden önce romantikti, ama evlendikten sonra ben o romantikliği laflarda değil hareketlerinde görmeye çalışıyorum. Mesela durup dururken saçımı öper bazen, ya da yanağımı öperken kokumu içine çeker vs. ordan anlıyorum:16: Yani evlendikten sonra pek beni sevdiğini dile getirmedi ama her hareketiyle anlatıyor:38: Biz hanımlar olarak şu dizilerde gördüğümüz erkekleri pek dikkate almamalıyız yoksa isteriz de isteriz :1:

ılahı hehehhehe ozaman alacanelıne baltayı o ormanda bı tane agac bırakamdan yapacan katlıamı elbet vardır her erkegın bı zayıf noktası o noktayı bulup cıkardıgın zaman ıs tamam :34:

işte tam baltayı elime alıyorum tabi bu bin yılda bir denk gelir :) gözlerinde o buğuyu görünce dayanamıyorum. ama bir öğün yemek yemek için 1 sene aç kalınır mı?

Başka erkekleri bilmem ama ben eşime tatlı dille yaklaştıktan sonra dediğimi yapmaması çok zor:1:
Evlenmeden önce romantikti, ama evlendikten sonra ben o romantikliği laflarda değil hareketlerinde görmeye çalışıyorum. Mesela durup dururken saçımı öper bazen, ya da yanağımı öperken kokumu içine çeker vs. ordan anlıyorum:16: Yani evlendikten sonra pek beni sevdiğini dile getirmedi ama her hareketiyle anlatıyor:38: Biz hanımlar olarak şu dizilerde gördüğümüz erkekleri pek dikkate almamalıyız yoksa isteriz de isteriz :1:

evet haklısın benım esımde sabah aksam ask sozcuklerı solemez ama bellı eder.tv ızlerken hep yanıma oturur ve ıkı koluyla bogazıma sarılır.sevıyom ayagına oldurcenmı napcan dıye takılırım bende.ıllakı estende beklememelı bende o oturuyosa gıder dızıne basımı koyar tvye bakarım oda mutlaka sacımı oksar.yanı ondan gelmezse kadın bıseyler yapabılır.odun dıyoruzda duyguları olan canlılar sonucta elbet yumusar :27:

bunu bende hep söylerim, dizilerde gerçek dışı erkekleri görüp, sonra evdeki ot :) bize odun gelmeye başlıyor,hemde yakmalık odun, orda gördüğünü bulamıyosun onlar fazla abartılı, ama söz şart değil zaten tavırlarıyla göstersin razıyım ben daha gerçekçi değil mi?

bunu bende hep söylerim, dizilerde gerçek dışı erkekleri görüp, sonra evdeki ot :) bize odun gelmeye başlıyor,hemde yakmalık odun, orda gördüğünü bulamıyosun onlar fazla abartılı, ama söz şart değil zaten tavırlarıyla göstersin razıyım ben daha gerçekçi değil mi?

ya gercek hayatta yok ole adamlar var dıyene hayatta ınanmam sonucta orda oynan bı senaryo hayal urunu bak adı ustunde hayal :34::34:

evet haklısın benım esımde sabah aksam ask sozcuklerı solemez ama bellı eder.tv ızlerken hep yanıma oturur ve ıkı koluyla bogazıma sarılır.sevıyom ayagına oldurcenmı napcan dıye takılırım bende.ıllakı estende beklememelı bende o oturuyosa gıder dızıne basımı koyar tvye bakarım oda mutlaka sacımı oksar.yanı ondan gelmezse kadın bıseyler yapabılır.odun dıyoruzda duyguları olan canlılar sonucta elbet yumusar :27:

yok be gülüm iki tarafta olacak tabi, mesela o tv izlerken ben hep yanına giderim, ama onun hiç benim yanıma geldiğine tanık olmadım diyebilirim, bilmiyorum sanırım çok yorgun olduğu için öylece kalıyor bazen söylüyorda çok yorgunum seninle alakası yok diyor ama , insan istiyor işte, ben zaten tavırlarıyla göstersin isterim bana bin kere sevdiğini söylesede bunu göstermese ne işe yarar ki

ya gercek hayatta yok ole adamlar var dıyene hayatta ınanmam sonucta orda oynan bı senaryo hayal urunu bak adı ustunde hayal :34::34:

aynen öyle. dizilerde öyle erkekler konuşurken biplesinler aile huzurumuz kaçıyor yoksa :)) şuna bak diyosun buda aşık yanımdaki de sözde aşık :)adam diyorum sözde rol yapıyor ama senden daha aşık bakıyor kadına. tabi bunu içimden söylüyorum :)))

Son düzenleme:
yok be gülüm iki tarafta olacak tabi, mesela o tv izlerken ben hep yanına giderim, ama onun hiç benim yanıma geldiğine tanık olmadım diyebilirim, bilmiyorum sanırım çok yorgun olduğu için öylece kalıyor bazen söylüyorda çok yorgunum seninle alakası yok diyor ama , insan istiyor işte, ben zaten tavırlarıyla göstersin isterim bana bin kere sevdiğini söylesede bunu göstermese ne işe yarar ki

cnm ya gosteremıyor yada ıslerden dolayı cok yogun bı donemde kafası dalgındır

cnm ya gosteremıyor yada ıslerden dolayı cok yogun bı donemde kafası dalgındır

bende bu umutla bekliyorum işte ama bazen çok boş geliyor yaşantım, akşama kadar işlerle uğraş sonra akşam eşin gelsin diye sabırsızlıkla bekle sonra o geldiğinde tv ye çivilesin gözlerini (abartmıyorum)aynen bir çocuğun çizgifilm izlediği dalgınlıkla.sonra yemek bulaşık çay derken sonra uyu ee sohbet bile edemiyorsam ne anladım ki diyorum bazen bu evlilikten.

haysiyetli, gururlu, gerçek bir eş ya da sevgili istiyorsanız bunun tek yolu sizi sevmesinden geçer. gerisi hile hurda ile yaptırılan gerçekliği olmayan şeyler ne yazık ki. kimseyi değiştirmeye çalışmayın. olduğu haliyle sizi seven birisiyle bunu elde edebilirsiniz. seven erkekler gerçekten ve gerçekten en odun diye tabir edilebileni bile çok düşünceli bir yanını size gösteriyor.

bende bu umutla bekliyorum işte ama bazen çok boş geliyor yaşantım, akşama kadar işlerle uğraş sonra akşam eşin gelsin diye sabırsızlıkla bekle sonra o geldiğinde tv ye çivilesin gözlerini (abartmıyorum)aynen bir çocuğun çizgifilm izlediği dalgınlıkla.sonra yemek bulaşık çay derken sonra uyu ee sohbet bile edemiyorsam ne anladım ki diyorum bazen bu evlilikten.

cocuk varsa gunduz uyutma mesela aksam esın gelmedne once yatır guzel bı masa hazırla sole dıkkat cekıcı (anladın sne onu)sekılde gıyın tv falan acma hafıf slow bı muzık ısıklar kapalı mumlar yanık bı surprız hazırla reddecek erkegın alnını karıslarım :47::47::47:

haysiyetli, gururlu, gerçek bir eş ya da sevgili istiyorsanız bunun tek yolu sizi sevmesinden geçer. gerisi hile hurda ile yaptırılan gerçekliği olmayan şeyler ne yazık ki. kimseyi değiştirmeye çalışmayın. olduğu haliyle sizi seven birisiyle bunu elde edebilirsiniz. seven erkekler gerçekten ve gerçekten en odun diye tabir edilebileni bile çok düşünceli bir yanını size gösteriyor.

hıle hurdayla ne alakası varkı sevdıgın adamın ruhunu oksamak hıle olmasa gerek.dık baslılık herzaman ıcın kaybeden taraftır.benım esım benım ıcın degısmısse dedıgın gıbı gercekten sevıyor demektır.

6 yıldır peşimden koştu en güzel sözler msj lar, şimdide inanıyorum sevdiğine ama söylediklerin olmuyor tatlım,ben ondan sadece ilgi bekliyorum burda yazmış arkadaşlar her istediğimi yaptırmak diye ben ortak karar vermeye, gönül almaya razıyım,onun istediğini zaten yaparım gönlümü aldığında, almadığında da yaparım ama zorunluluk gibi olur sadece, zorla yaptırılan şeye bende karşıyım , içinden gelmeden sevdiğini bile söylemesin. ben mıç mıç ilişkilere de hiç sıcak bakmıyorum, samimi gelmiyor, başkasının yanında sergilenen aşk saçma geliyor, gösteri gibi geliyor ya, hem olan var olmayan var değil mi :) başbaşa göstersin ilgisini sevgisini,başkasının yanında tatlı bir bakış atsa yine anlarım ben,çok mu şey istiyorum acaba

6 yıldır peşimden koştu en güzel sözler msj lar, şimdide inanıyorum sevdiğine ama söylediklerin olmuyor tatlım,ben ondan sadece ilgi bekliyorum burda yazmış arkadaşlar her istediğimi yaptırmak diye ben ortak karar vermeye, gönül almaya razıyım,onun istediğini zaten yaparım gönlümü aldığında, almadığında da yaparım ama zorunluluk gibi olur sadece, zorla yaptırılan şeye bende karşıyım , içinden gelmeden sevdiğini bile söylemesin. ben mıç mıç ilişkilere de hiç sıcak bakmıyorum, samimi gelmiyor, başkasının yanında sergilenen aşk saçma geliyor, gösteri gibi geliyor ya, hem olan var olmayan var değil mi :) başbaşa göstersin ilgisini sevgisini,başkasının yanında tatlı bir bakış atsa yine anlarım ben,çok mu şey istiyorum acaba

zaten hıcbır erkek zorla yapmazkı bunları yaptıramazsın yapmıcak olduktan sonra sadece ıcınde harekete gecmeye bekleyen duygular varsa onalrı harekete gecırırsın okadar.arkadasın soledıgı sey anlamsız bana gore

Back
X