- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Aslında zorla değil de karşımızdaki kişiyi ikna edecek bir iletişim yolu var mı onu merak ediyorum. Kavga gürültü çıkmadan yani.Zorla yaptırdığınız birşeyden ne keyif alacaksınız? Gelmek istemiyorsa gelmesin kendiniz gidin.
Ben eşime dahi zorla birşey yaptırmam, kaldı ki erkek arkadaşıma gel beni al diyeceğim illa. Çok zor.
İçinden gelmeden yaptığı birşey beni mutlu etmez, samimiyetsiz gelir.
Aslında zorla değil de karşımızdaki kişiyi ikna edecek bir iletişim yolu var mı onu merak ediyorum. Kavga gürültü çıkmadan yani.
Bu durumda gidersem ben de zorla gitmiş olucam ve bu da hiç içime sinmiyor..
En başta derken beni alıcağını söylemişti, bende evden gelip alır diye düşünmüştüm ama onun kastettiği adapazarı tren garıymış:) 20 yıllık koca gibi davrandığı için sinir oldum ben de:)İçinize sinmeyen birşeyi yapmayın o zaman gitmeyin. Kavga gürültü edilmez zaten böyle birşey için çok ayıp. Tutturan çocuklar gibi.
İşinize gelmiyorsa, hali hazırda durum sizin için uygun değilse "yılbaşında farklı planlar yapalım tek başıma gelmekte çok zorlanabilirim, başka zaman görüşürüz istersen" diyebilirdiniz en başta. O zaman zaten normal bir erkek arkadaş gelir alır, gönlünüzü de alır.
Ama bilemedim erkek arkadaşınızın tutumu 20 yıllık koca gibi olmuş daha çok, ki kocası böyle olmayan kk kadınlarını tenzih ediyorum. :))
En başta derken beni alıcağını söylemişti, bende evden gelip alır diye düşünmüştüm ama onun kastettiği adapazarı tren garıymış:) 20 yıllık koca gibi davrandığı için sinir oldum ben de:)
Biraz kibarlık beklemiştim sadece.Erkek arkaaşınız sizi 1.5 saat gigip alacak ve sonra 1.5bsaat ayni yolu tekrar gidecek hatta faha sonra da gideceginiz sehre de devam edecek dogru mu anladim.Eger boyleyse adam haklı bir talepte bulunmus.
Bu erkeklerin geneli böyle malesef:) Ama dediğini yaptıran kadınlar da var, bunun formulü ne çok merak ediyorumDün 2 yıllık eşimle bilmediğim bir hastaneye yakınımızı ziyarete gidecektik. İş yerinden geçiyorum, sen de iş yerinden direkt geçersin dedi.
Ben orayı bilmiyorum, nasıl gideceğimi pek bilmiyorum dedim gel beni de al demeye çekindiğim için.
Bana hastanenin adresini, hangi otobüslerin geçtiğini filan yazmış sağolsun çok düşünceli
Yeğenim de kova burcu. Sabah 6 da kalkıyor sevgilisini okula götürüyor 8 de geri gelip tekrar yatıyor. Sırf bir saat görmek için 300 km gidiyor. Nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Erkek içinden gelince yapıyor galiba.Kızlar selam
Dün geceden beri aklıma takılan bir konu var. Kısaca anlatayım. Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz. Haftaya onun yanına birkaç günlüğüne gidecektim. Hem yılbaşını da birlikte geçirmiş oluruz dedik.
Plan yaptık. Haftaya cuma günü erkek arkadaşım önce ailesininin yanına (ailesi de Adapazarında yaşıyor) gidecek, pazar günü de birlikte kendi yaşadığı şehre gidecektik. Ben de İstanbulda yaşıyorum bu arada. Baktım bu bana biletini şimdiden al dedi. Dönüş bileti mi dedim. Gidişi de al dedi.
O an bütün cinlerim tepeme çıktı. Çünkü ailesinin yaşadığı şehirle benim aramda yaklaşık 1,5 saat var. Ben evden beni alıp öyle gideriz diye düşünmüştüm. Çok uzun bir mesafe değil sonuçta. Valizimde var bir de.
Ben de tabi boş durur muyum, neden gelmediğini sorguladım. Kızdım baya bi aslında. Bu da tekrar geri dönüp gitmenin mantıksız olduğunu söyledi. Atla trene in adapazarında, gardan alırım seni gideriz dedi. İstanbula niye tekrar geleyim dedi. Hiç düşünmüyomuşum onu falan filan. Kızdı baya.
Sonra gebzeye gel bari ordan alıyım dedi. Onu da kabul etmedim.
Çok mu şey istiyorum? Altında arabası var, nolurdu sanki gelip alsa. Şuan bütün planımız iptal oldu.
Genel olarak uyumlu biri aslında ama bazı konularda odun. Kova burcu bu arada.
Kızlar bu konuda uzman olanlarınızdan fikir bekliyorum. Bir erkeğe nasıl istediğinizi yaptırıyorsunuz? :)
Edirne değil bence. Edirne olsa buraya gel demez.Sizi aldığı yerden mesela Ankara yönüne devam edecekseniz adam haklı. Araba kullanmayan benzinin su gibi gittiğini bilmiyor tabii. Ama Edirne yönüne devam edecekseniz siz haklısınız, eline mi yapışır. Bir de şu var, belki de yolda sizinle daha uzun vakit geçirmek istemiştir.(bu tezim de Edirne yönü için) Ayol yazsaydınız ya hangi şehire gideceğinizi, sabah sabah kafa patlattık şurada
Valla onu da dedim, benzini düşündüğün için gelmiyorsun dimi dedim üstüne gittim bayaSizi aldığı yerden mesela Ankara yönüne devam edecekseniz adam haklı. Araba kullanmayan benzinin su gibi gittiğini bilmiyor tabii. Ama Edirne yönüne devam edecekseniz siz haklısınız, eline mi yapışır. Bir de şu var, belki de yolda sizinle daha uzun vakit geçirmek istemiştir.(bu tezim de Edirne yönü için) Ayol yazsaydınız ya hangi şehire gideceğinizi, sabah sabah kafa patlattık şurada
Benim eşim böyledir.Yeğenim de kova burcu. Sabah 6 da kalkıyor sevgilisini okula götürüyor 8 de geri gelip tekrar yatıyor. Sırf bir saat görmek için 300 km gidiyor. Nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Erkek içinden gelince yapıyor galiba.
Biz de eşimle hafta sonu için Abant a gideceğiz. İşyerine gel, buradan devam edelim dedi. Bu konu üzerine aklıma geldiği için gel al beni dedim. Zaman kaybetmeyelim aşkım hemen kaçalım dedi. Belki konu sahibinin sevgilisi de Ailesine zaman ayırıp git, gel zaman kaybetmek istememiştir. Bence sevgili haklı gibi.Benim eşim böyledir.
Ama nasıl oluyor diye sormayın. Bilmiyorum.
Galiba sevdikleri için yapıyor lar.
Yani benim bir özelliğim yok.
Çok güzel filan da değilim.
Ben tamamen çok sevmekle ilgili olduğunu düşünüyorum.
2 senelik evliyim. Eşim halen daha beni 2 dakika daha görmenin hesabını yapıyor.
Ha güzel bi şey mi diye sorarsanız da. Bazen evet. ama çoğunlukla çok çok ve çok bunalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?