Erkeğe istediğiniz birşeyi nasıl yaptırırsınız?

Yolda geçireceği zamanı ailesi ile geçirmek istiyor ve tekrar yola gideceği için yorulmak istemiyor. Pratik olan çözümü sunmuş. Tabi sevgililikte beklentiler oluyor. Siz de kendinize göre haklısınız. Yukarıda birisi bahsetmişti tatlı dil önemli. Eşim bana ben seni kucağımda götüreyim sorun değil ama zaman kaybetmeyelim deyince çok mutlu oldum. Hemen tamam dedim
Siz de tatlı dille söyleyin bakalım ne olacak.

Yani çözümü kendine göre düşünüyor. Ben ondan araba yat kat istemedim, zaten uzaklıktan dolayı çok sık görüşemiyoruz. Sadece bu anı iyi değerlendirelim diye düşünmüştüm. Bu konuyu bi daha açmak istemiyorum açıkçası. İnsan da istek bırakmadı saolsun.

Kendine gore hakli.
Eşim beni bazen 10 dk mesafede goturmeye zorlaniyor :)oda cok keyfi deģil mesaideyken talep ettiğim zamanlar.
Yani bende kendim gider gelirim diyorum bazi zamanlar o yuzden git kendin orta yolu bulun birsey olmaz. Iletisimle veya iletisimsizlikle alakasi yok bu durumun
Acil durumlar haricinde insnlar kendi durumlarinida dusunebilir
Takma kafana cok.

MaşAllah demeden geçmiyim istedim.

Makul şeyler isteyerek.sizi evden alayım diye 3 saat fazladan yol yapmasını istemek biraz insafsızca değil mi?ben bunu demeye çekinirin yazık diye.bana biraz prenses sendromu gibi geldi.
Başkalarından bir şey beklemek yerine kendim halletmeyi severim.trene binmek yanlız yapılmayacak,çok zor bir şey değil ki.

Ona da hak verin ailesi ile de görüşmüyor. Siz de haklısınız ama inada bindirmeyin. Gidin eğlenin bence.

Yeğenim de kova burcu. Sabah 6 da kalkıyor sevgilisini okula götürüyor 8 de geri gelip tekrar yatıyor. Sırf bir saat görmek için 300 km gidiyor. Nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Erkek içinden gelince yapıyor galiba.

Abartsaydınız... 300 km ortalama 4-5 saatlik yol. İki saatte nasıl hallediyor?

Abartsaydınız... 300 km ortalama 4-5 saatlik yol. İki saatte nasıl hallediyor?
İkisi farklı örnekler. Birincisi İst şehir içi kızı okula bırakma. İkincisi Yeğenim ş.dışında okuyor kız İst. Da. Onu için gelip gitmesi. 600 km aslında.. Abartmıyorum emin olun. İlk sevgilisi 21 yaşında. Söylediklerim onda biri değil.
Not: kız için geldiği kesin çünkü ablama söylemiyor. Evine gelmiyor yani...
Yeğenim İst da yaşıyor. Ş.dışında okuyor. Olayları karışık anlattım sabah sabah :)

anacım erkeğin her şeyi çok tatlı uğraşmazlar. senin gibi ben de böylesi yoruldum sıkıldım. şimdi benim de her şeyim tatlı oldu. uçak biletini alsın gelmeyecekse maddi anlamda karşılasın seni. yok öyle bedavaya ilişki

Şimdi sizi burada biraz taşlayacaklar
Şımarık vs bulacaklar ama bence biraz haklısınız.
Haksız.okdugunuz kısım istanbul trafiğine girip çıkmanın ölüm olması.
Hakli olduğunuz zaten siz onun yaşadığı şehre gidecekken adamın sizi almaya üşenmesi.
Madem Öyle, adapazarina kadar geldi, istanbul da gecirseydiniz yılbaşını.

Yok yav turuncucum haklı değil. Yolunun üstü olsa, mesafe daha kısa olsa, istanbul olmasa ben de haklı derdim. Ama şu an haksız. Yani trene gidip adapazarına gitmek en mantıklısı ve incileri dökülmez bunu yapınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…