- 22 Ocak 2013
- 41.695
- 210.606
- 798
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Yani çözümü kendine göre düşünüyor. Ben ondan araba yat kat istemedim, zaten uzaklıktan dolayı çok sık görüşemiyoruz. Sadece bu anı iyi değerlendirelim diye düşünmüştüm. Bu konuyu bi daha açmak istemiyorum açıkçası. İnsan da istek bırakmadı saolsun.Yolda geçireceği zamanı ailesi ile geçirmek istiyor ve tekrar yola gideceği için yorulmak istemiyor. Pratik olan çözümü sunmuş. Tabi sevgililikte beklentiler oluyor. Siz de kendinize göre haklısınız. Yukarıda birisi bahsetmişti tatlı dil önemli. Eşim bana ben seni kucağımda götüreyim sorun değil ama zaman kaybetmeyelim deyince çok mutlu oldum. Hemen tamam dedim
Siz de tatlı dille söyleyin bakalım ne olacak.
Benim eşim böyledir.
Ama nasıl oluyor diye sormayın. Bilmiyorum.
Galiba sevdikleri için yapıyor lar.
Yani benim bir özelliğim yok.
Çok güzel filan da değilim.
Ben tamamen çok sevmekle ilgili olduğunu düşünüyorum.
2 senelik evliyim. Eşim halen daha beni 2 dakika daha görmenin hesabını yapıyor.
Ha güzel bi şey mi diye sorarsanız da. Bazen evet. ama çoğunlukla çok çok ve çok bunalıyorum.
Ona da hak verin ailesi ile de görüşmüyor. Siz de haklısınız ama inada bindirmeyin. Gidin eğlenin bence.Yani çözümü kendine göre düşünüyor. Ben ondan araba yat kat istemedim, zaten uzaklıktan dolayı çok sık görüşemiyoruz. Sadece bu anı iyi değerlendirelim diye düşünmüştüm. Bu konuyu bi daha açmak istemiyorum açıkçası. İnsan da istek bırakmadı saolsun.
Yeğenim de kova burcu. Sabah 6 da kalkıyor sevgilisini okula götürüyor 8 de geri gelip tekrar yatıyor. Sırf bir saat görmek için 300 km gidiyor. Nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Erkek içinden gelince yapıyor galiba.
İkisi farklı örnekler. Birincisi İst şehir içi kızı okula bırakma. İkincisi Yeğenim ş.dışında okuyor kız İst. Da. Onu için gelip gitmesi. 600 km aslında.. Abartmıyorum emin olun. İlk sevgilisi 21 yaşında. Söylediklerim onda biri değil.Abartsaydınız... 300 km ortalama 4-5 saatlik yol. İki saatte nasıl hallediyor?
anacım erkeğin her şeyi çok tatlı uğraşmazlar. senin gibi ben de böylesi yoruldum sıkıldım. şimdi benim de her şeyim tatlı oldu. uçak biletini alsın gelmeyecekse maddi anlamda karşılasın seni. yok öyle bedavaya ilişkiBen de onun için çok fedekarlık yapıyorum. Sabahın 5inde yollara dökülüp sırf onla görüşebilmek için uçağa biniyorum. Taksi uçak bileti vs. Bunlar da bedava değil. Hem zamanımı da harcıyorum.
Prenseslik değil bu, insanlık bence.
En başta derken beni alıcağını söylemişti, bende evden gelip alır diye düşünmüştüm ama onun kastettiği adapazarı tren garıymış:) 20 yıllık koca gibi davrandığı için sinir oldum ben de:)
Şimdi sizi burada biraz taşlayacaklar
Şımarık vs bulacaklar ama bence biraz haklısınız.
Haksız.okdugunuz kısım istanbul trafiğine girip çıkmanın ölüm olması.
Hakli olduğunuz zaten siz onun yaşadığı şehre gidecekken adamın sizi almaya üşenmesi.
Madem Öyle, adapazarina kadar geldi, istanbul da gecirseydiniz yılbaşını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?