- 7 Ağustos 2019
- 555
- 2.268
- 113
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Yol paramı vermek istiyor ama ben kabul etmiyorum. Yük olmak istemem. Gelip almasını istedim kırk yılın başı, bi dünya laf ettianacım erkeğin her şeyi çok tatlı uğraşmazlar. senin gibi ben de böylesi yoruldum sıkıldım. şimdi benim de her şeyim tatlı oldu. uçak biletini alsın gelmeyecekse maddi anlamda karşılasın seni. yok öyle bedavaya ilişki
Bir ilişkide karşılıklı fedakarlığa çok önem veriyorum demek ki.Karşındaki insanı nasıl manipüle etmeyi düşünwbiliyorsunuz ben anlamıyorum cidden. Ben olsam geliyorum seni almaya dese bile gelme, ben gelirim aman nolcak 1 saatlik yol der giderim tek başıma. Sizde önemli olup bende önemli olmayan ne var bilmiyorum cidden
bunun taktigi falan yok canim.Kızlar selam
Dün geceden beri aklıma takılan bir konu var. Kısaca anlatayım. Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz. Haftaya onun yanına birkaç günlüğüne gidecektim. Hem yılbaşını da birlikte geçirmiş oluruz dedik.
Plan yaptık. Haftaya cuma günü erkek arkadaşım önce ailesininin yanına (ailesi de Adapazarında yaşıyor) gidecek, pazar günü de birlikte kendi yaşadığı şehre gidecektik. Ben de İstanbulda yaşıyorum bu arada. Baktım bu bana biletini şimdiden al dedi. Dönüş bileti mi dedim. Gidişi de al dedi.
O an bütün cinlerim tepeme çıktı. Çünkü ailesinin yaşadığı şehirle benim aramda yaklaşık 1,5 saat var. Ben evden beni alıp öyle gideriz diye düşünmüştüm. Çok uzun bir mesafe değil sonuçta. Valizimde var bir de.
Ben de tabi boş durur muyum, neden gelmediğini sorguladım. Kızdım baya bi aslında. Bu da tekrar geri dönüp gitmenin mantıksız olduğunu söyledi. Atla trene in adapazarında, gardan alırım seni gideriz dedi. İstanbula niye tekrar geleyim dedi. Hiç düşünmüyomuşum onu falan filan. Kızdı baya.
Sonra gebzeye gel bari ordan alıyım dedi. Onu da kabul etmedim.
Çok mu şey istiyorum? Altında arabası var, nolurdu sanki gelip alsa. Şuan bütün planımız iptal oldu.
Genel olarak uyumlu biri aslında ama bazı konularda odun. Kova burcu bu arada.
Kızlar bu konuda uzman olanlarınızdan fikir bekliyorum. Bir erkeğe nasıl istediğinizi yaptırıyorsunuz? :)
Konu gezmek değil, onun kabalığı.Ne güzel yanliz geze geze gitseydiniz keske, ne gerek varki böyle sohbetlere adam istemiyor gelip almayi.. pek de haksiz sayilmaz
yanlış yapıyorsun...Yol paramı vermek istiyor ama ben kabul etmiyorum. Yük olmak istemem. Gelip almasını istedim kırk yılın başı, bi dünya laf etti
Gelip almak istemek neden kabalik olsunki?Konu gezmek değil, onun kabalığı.
Ben onun için fedakarlık yapıyorum, onun yanına gidebilmek için maddi manevi zorluk yaşıyorum ama o napıyo gelip gitmeye üşeniyor.Gelip almak istemek neden kabalik olsunki?
Ama sizce de biraz hakli degilmi? 1.5 saat sizi niye gelip alip geri dönsün. Ulasim var sagliklisiniz gencsiniz yanliz da gidebilirsiniz....
Ben pek kabalik gibi bir durum göremedim
Ben onun için fedakarlık yapıyorum, onun yanına gidebilmek için maddi manevi zorluk yaşıyorum ama o napıyo gelip gitmeye üşeniyor.
+1Karşındaki insanı nasıl manipüle etmeyi düşünwbiliyorsunuz ben anlamıyorum cidden. Ben olsam geliyorum seni almaya dese bile gelme, ben gelirim aman nolcak 1 saatlik yol der giderim tek başıma. Sizde önemli olup bende önemli olmayan ne var bilmiyorum cidden
Yaa çok tatlısınız ikiniz deDün 2 yıllık eşimle bilmediğim bir hastaneye yakınımızı ziyarete gidecektik. İş yerinden geçiyorum, sen de iş yerinden direkt geçersin dedi.
Ben orayı bilmiyorum, nasıl gideceğimi pek bilmiyorum dedim gel beni de al demeye çekindiğim için.
Bana hastanenin adresini, hangi otobüslerin geçtiğini filan yazmış sağolsun çok düşünceli
Trafiklik bir durum yok ki, pazar günü erkenden yola çıkacaktık. Zaten yollar boş oluyor pazar günü. Gebzeden benim evimin arası da max. 20 dk.İst un neresindesiniz, gerçekten bu trafiğe girilir mi? Ona da hak verin bence. Saatlerce araba sürecek agresif olacak. Haklısınız fedakarlık karşılıklı olmalı ama bu iyi bir örnek değil. Gerçekten bence gidin güzel vakit geçirin. Haydiiiii
Yaa çok tatlısınız ikiniz deerkek kafası işte siz indirekt söyleyip bilmiyorum deyince size çözüm bulmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?