Erkeğe istediğiniz birşeyi nasıl yaptırırsınız?

Yol paramı vermek istiyor ama ben kabul etmiyorum. Yük olmak istemem. Gelip almasını istedim kırk yılın başı, bi dünya laf etti

Bir ilişkide karşılıklı fedakarlığa çok önem veriyorum demek ki.

bunun taktigi falan yok canim.
bazı erkekler hayatindakini kadınların istediğini yapar
bazı erkeklerde işine geleni yapar
yani tamamen şans bu

Konu gezmek değil, onun kabalığı.
Gelip almak istemek neden kabalik olsunki?
Ama sizce de biraz hakli degilmi? 1.5 saat sizi niye gelip alip geri dönsün. Ulasim var sagliklisiniz gencsiniz yanliz da gidebilirsiniz....
Ben pek kabalik gibi bir durum göremedim

Gelip almak istemek neden kabalik olsunki?
Ama sizce de biraz hakli degilmi? 1.5 saat sizi niye gelip alip geri dönsün. Ulasim var sagliklisiniz gencsiniz yanliz da gidebilirsiniz....
Ben pek kabalik gibi bir durum göremedim
Ben onun için fedakarlık yapıyorum, onun yanına gidebilmek için maddi manevi zorluk yaşıyorum ama o napıyo gelip gitmeye üşeniyor.

benim kocam da kova burcu her istediğimi yapıyor bu çok sevmekten geçiyor sanırım şöyle bi okudum tüm yorumları da ben size şunu soyleyim kova burcu isterse yapar istemezse yapmaz ama tabi tatlı dil kullanabilmek çok önemli. ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli eğer burada koni actigin gibi konuştuysan çocukla sittin sene yapacağı varsa da yapmaz ablacim

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır ama genel olarak karşınızdakine bağlı ne yapıp ne yapmak istemediği. Manipüle edebileceğiniz bir sevgili ister miydiniz gerçekten?
Benzinin tavan yaptığı bir dönemde ekstra 3 saat harcamasını bekliyorsunuz adamın, yorgunluğu da cabası. Pire için de yorgan yakmışsınız. Sürekli böyle davranırsanız mutsuz olan siz olursunuz.
Baştan öyle plan yapmış olabilirsiniz ama yorgunluktan fikir değiştirmiş olabilir. Siz nasıl uçak, taksi parasını düşünüyorsanız o da benzin parasını düşünmüş olabilir.
Bu bir “erkek almak zorunda mı seni, benimki almıyor etmiyor, o yüzden sevgiline hak verdim” yorumu da değildir.
Terminale gideceğim zaman aynı evden babam götürebilecek olmasına rağmen, yorgun da olsa kendi evinden gelir alır bırakır beni erkek arkadaşım. Tamamen o kişinin karakterine bağlı işte.
Ama aynı şehirde yaşadığımızda fuzuli olarak onu hiçbir zaman ayağıma çağırmadığımı da bilir.

Ben onun için fedakarlık yapıyorum, onun yanına gidebilmek için maddi manevi zorluk yaşıyorum ama o napıyo gelip gitmeye üşeniyor.

Güzel arkadaşım bak istediğin gerçekten absürd bişey. Normal şartlarda olsa, gelmek istemese haklısın. Ya da sen onun yanına gideceğin zaman örnek veriyorum önce urfaya gel uçakla beni al ordan birlikte yine uçakla ankaraya gidelim demiş olsa ve sen bu fedakarlığı yapmış olsan o şu an yapmıyor olsa haklısın. Ama yol üstü olmayan bir yerden almasını istemek, almayınca kızmak küsmek şımarıklık.

Biz sevgiliyken ve benim henüz arabam yokken eşim beni her cumartesi pazar onun evinde vakit geçirecek olsak da geldi aldı geri bıraktı. Ben istemedim kendi isteyerek yaptı bunu. Bir yaz tatile gideceğiz birlikte ben öncesinde çeşmedeyim, o bodrumda birlikte marmarise gideceğiz. Beni gelip çeşmeden alması mantıksız ve gereksiz masraflı olacağı için atladım otobüse izmire, ordan milasa geçtim milastan aldı beni birlikte marmarise gittik. Gel desem gelmezdi, çünkü dünyanın en saçma işi olurdu.

Yaa çok tatlısınız ikiniz de erkek kafası işte siz indirekt söyleyip bilmiyorum deyince size çözüm bulmuş :))

Trafiklik bir durum yok ki, pazar günü erkenden yola çıkacaktık. Zaten yollar boş oluyor pazar günü. Gebzeden benim evimin arası da max. 20 dk.
Bu kadarcık süre için inat ediyor. Hiç gidesim yok çok kırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…