Benim Instagram hesabımı bulması imkansız çünkü onu iş yerinin olduğu ortamda bakışıyoruz ve beni o ortamda tanıyan hiç kimse yokŞu zamanda bakışma mı kaldı? Eskiden sosyal medya yoktu cep telefonu yoktu bakışarak hallediyordu insanlar da şimdi istese elli yerden ulaşır. Sizin aklınıza geldiği gibi onun aklına gelirdi Instagram. İsteyen söyler arkadaşlar bakışma fln bunlara anlam yüklemeyin. Geçti o devir
Peki diyelim ki hoşlandığına %100 eminiz ben ilk adımı atsam yinede basit mi kaçar hoşlandığına emin olsak dahiTürk erkeğinin %70 - 80 ilk adım kadından gelince basit gözüyle bakıyor
Aslında daha önce adım atmıştı ama ben geri teptim hayır dedim çünkü o gün aşırı derecede heyecanlıydım utanmıştım normalde de çekingen bir yapıya sahibim o anki heyecanla istememiştimErkek isteyince adım atıyor. Kadınların adım atması bence erkeğin adım atmasına olanak sağlayacak bir ortam oluşturma şeklinde olmalı ki yine ilk adım ondan gelsin ama aslında biz onları seçmiş olalım
Bana ulaşması imkansız çünkü benim adımı bilmiyor bakıştığımız yerde beni tanıyan hiç kimse yok o yüzden imkansız diyorum hoşlandığına %100 emin olsam bile ilk adımı atmam saçma mı olurBasit kadın olmazsın da bu erkek milleti istediği zaman bir taraflarini yirtar yine de konuşur . Ben olsam çok takmam bırak cabalasın. Erkekler incelikten anlayan yaratiklar değil popolari kalkar
Gerçekten hoşlanıyor olsaydı sizin aradığınız bu yolları o arıyor olurdu.3 aydır bakıştığım biri var onun çalıştığı yerde karşılaşmıştık birbirimizi her gördüğümüzde bakıyoruz gözlerini benden ayırmıyor. 2 hafta önce bişey oldu istersen yardım edebilirim dedi bende hayır kendim hallederim dedim o an ki heyecanla. Adamın benden hoşlandığına eminim ama yanıma gelemez çalıştığı ortamdan dolayı. Bu durumda benim mi bi bahane ile gitmem lazım? İnstagramdan yazsam çok mu ayıp olur? Yada instagramdan yazmak yerine yanına bi bahaneyle gitsem?
Sizin onun iş ortamında ne işiniz olduğunu anlamadım. Aynı yerde çalışmıyorsanız, siz neden oradasınız?Benim Instagram hesabımı bulması imkansız çünkü onu iş yerinin olduğu ortamda bakışıyoruz ve beni o ortamda tanıyan hiç kimse yok
Adım attı dediğiniz şey, herhangi bir konuda insani bir şekilde size yardım etmek istemiş sadece. Konuyu da yazmamışsınız zaten. O gayet normal davranmış ama sizin heyecandan eliniz ayağınıza dolaşmış.Aslında daha önce adım atmıştı ama ben geri teptim hayır dedim çünkü o gün aşırı derecede heyecanlıydım utanmıştım normalde de çekingen bir yapıya sahibim o anki heyecanla istememiştim
Bir şekilde onun adım atmasını sağlamalısınızPeki diyelim ki hoşlandığına %100 eminiz ben ilk adımı atsam yinede basit mi kaçar hoşlandığına emin olsak dahi
gerçekten hoşlanan erkek o adımları atmak için neler neler yapıyorAdam benden hoşlanıyor buna eminim ama yanıma gelemez onun çalıştığı yerde bakışıyoruz. O gelemediği için ben mi gitsem bilemedim hayatımda ilk kez birinden hoşlandım o yüzden aklımdan çıkmıyor
Yaşınız gerçekten 30 mu?hayatımda ilk kez birinden hoşlandım
Yo niye basitlik olsun ki? Senin dediğin gibi oda hoşlanıyorsa zaten bu durumdan çok memnun olur, basit bu kız diye düşünmez fırsat bu fırsat derİnstagram hesabımı bilmiyor çünkü onun çalıştığı ortamda bakışıyoruz ve beni orda tanıyan kimse yok. Peki diyelim ki hoşlandığına %100 eminiz yine de ilk adımı atmam basit mi kaçar
Tam benzemese de geçen sene ben bu3 aydır bakıştığım biri var onun çalıştığı yerde karşılaşmıştık birbirimizi her gördüğümüzde bakıyoruz gözlerini benden ayırmıyor. 2 hafta önce bişey oldu istersen yardım edebilirim dedi bende hayır kendim hallederim dedim o an ki heyecanla. Adamın benden hoşlandığına eminim ama yanıma gelemez çalıştığı ortamdan dolayı. Bu durumda benim mi bi bahane ile gitmem lazım? İnstagramdan yazsam çok mu ayıp olur? Yada instagramdan yazmak yerine yanına bi bahaneyle gitsem?
Kendisi okulda müdür yardımcısı ben kuzenimi okuldan almaya giderken karşılaştım yengem çalıştığı için çocuğunu ben alıyorum okuldanSizin onun iş ortamında ne işiniz olduğunu anlamadım. Aynı yerde çalışmıyorsanız, siz neden oradasınız?
Siz onun Instagram hesabını nereden biliyorsunuz o zaman? Çok kararlısınız açılmaya muhtemelen ama hiçkimse size bunun için destek vermeyecek sanırım.
İlla yaşayıp pişman olacağım diyorsanız, ne diyelim:)
Adım attı dediğiniz şey, herhangi bir konuda insani bir şekilde size yardım etmek istemiş sadece. Konuyu da yazmamışsınız zaten. O gayet normal davranmış ama sizin heyecandan eliniz ayağınıza dolaşmış.
Bence duygularınız tek taraflı. Normalde çekingen biriyseniz gene çekingen kalsanız keşke. Kırılırsınız gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?