Erkeğe karşı ilk adımı atsam gözünde basit kadın olur muyum?

Benim Instagram hesabımı bulması imkansız çünkü onu iş yerinin olduğu ortamda bakışıyoruz ve beni o ortamda tanıyan hiç kimse yok

Aslında daha önce adım atmıştı ama ben geri teptim hayır dedim çünkü o gün aşırı derecede heyecanlıydım utanmıştım normalde de çekingen bir yapıya sahibim o anki heyecanla istememiştim

Basit kadın olmazsın da bu erkek milleti istediği zaman bir taraflarini yirtar yine de konuşur . Ben olsam çok takmam bırak cabalasın. Erkekler incelikten anlayan yaratiklar değil popolari kalkar
Bana ulaşması imkansız çünkü benim adımı bilmiyor bakıştığımız yerde beni tanıyan hiç kimse yok o yüzden imkansız diyorum hoşlandığına %100 emin olsam bile ilk adımı atmam saçma mı olur

Gerçekten hoşlanıyor olsaydı sizin aradığınız bu yolları o arıyor olurdu.

Benim Instagram hesabımı bulması imkansız çünkü onu iş yerinin olduğu ortamda bakışıyoruz ve beni o ortamda tanıyan hiç kimse yok
Sizin onun iş ortamında ne işiniz olduğunu anlamadım. Aynı yerde çalışmıyorsanız, siz neden oradasınız?
Siz onun Instagram hesabını nereden biliyorsunuz o zaman? Çok kararlısınız açılmaya muhtemelen ama hiçkimse size bunun için destek vermeyecek sanırım.
İlla yaşayıp pişman olacağım diyorsanız, ne diyelim:)
Aslında daha önce adım atmıştı ama ben geri teptim hayır dedim çünkü o gün aşırı derecede heyecanlıydım utanmıştım normalde de çekingen bir yapıya sahibim o anki heyecanla istememiştim
Adım attı dediğiniz şey, herhangi bir konuda insani bir şekilde size yardım etmek istemiş sadece. Konuyu da yazmamışsınız zaten. O gayet normal davranmış ama sizin heyecandan eliniz ayağınıza dolaşmış.
Bence duygularınız tek taraflı. Normalde çekingen biriyseniz gene çekingen kalsanız keşke. Kırılırsınız gibi hissediyorum.

Siz onun Instagram ini adını biliyorsunuz adım atmak için cabaliyorsunuz Onun aklına sadece bakışmak ve yardım talep etmek geliyor.Yaniniza gelip merhaba benim adım şu nasılsınız vb sohbet başlatmak zor mu?
3 aydır sapık gibi gözünü dikip bakmak,sürekli gözüyle takip etmek tanışmaktan daha zor ve sıkıcı,isterlerse zekice yollar bulup tanışırlar bırakın kafayı çalıştırıp biraz emek harcasın , bakismaktan başka bir şey yapamıyorsa bal yapan arı değil ömür törpüsü uğraşmaya değmez.........

Merhaba,
Daha önceden ilk adımı atmış biri olarak, yine aynı şeyi hissetsem yine aynı şeyi yapardım. Çünkü ben beğenirim, seçerim ve alırım. İstemediğim de yanıma yaklaşamaz. Beni basit biri olarak görecek biri de bir daha beni göremez.
Bu arada ilk adımı ben atmış olsam bile 20+ yıldır devam etmesinin nedeni karşılıklı çabadır.

gerçekten hoşlanan erkek o adımları atmak için neler neler yapıyor
siz sadece bakışmadan ve yardım teklifinden bahsediyorsunuz
erkek hiçbir şey yapamıyorsa iş çıkışında yolunu gözleyip tesadüfen karşılaşmış gibi bile yapıyor
kendi deneyimlerime dayanarak konuşuyorum tabi
ben böyle gördüm böyle yaşadım

Kocam beyin elini ilk ben tuttum, ilk öpücük konusundaki iddialar 10 senedir sürüyor, ben "sen öptün" desem de o her ortamda benim onu öptüğümü iddia ediyor, ben de şanım yürüsün diyip kabul ediyorum en sonunda
Yani ilk adıma bakış açısı biraz karşıdakine bağlı, pislik, karsisindakini kullanmaya meyilli bir adam değilse hakkınızda kötü düşünmez, tabii bunu ölçüp tartacak sizsiniz

Yani bizim türk erkekleri genelde ilk adımı atan kadını basit görüyorlar. Bence hiçbir şey yapmayın. Karşı taraf sizinle ilgileniyorsa zaten bir yolunu bulup iletişim kurar.

İnstagram hesabımı bilmiyor çünkü onun çalıştığı ortamda bakışıyoruz ve beni orda tanıyan kimse yok. Peki diyelim ki hoşlandığına %100 eminiz yine de ilk adımı atmam basit mi kaçar
Yo niye basitlik olsun ki? Senin dediğin gibi oda hoşlanıyorsa zaten bu durumdan çok memnun olur, basit bu kız diye düşünmez fırsat bu fırsat der
Eminsen eğer istek at . Kabul ederse ilk yazan sen olma ama bakalım yazacak mı.
Ay ben o kadar düşünmez çoktan eklemiştim , kaybedeceğin ne var ki (hayalkırıklığa uğramaktan başka) ama sen yüzde yüz eminsin o yüzden ekle ,sonucunu da yaz bize

Tam benzemese de geçen sene ben bu

Tersten mehter marşı taktiği tavsiye ediyorum, bir ileri iki geri.

Aranızda düzenli bi iletişim olsa farklı şeyler denenebilir belki ama su an sadece göz teması var madem önce düzenli konuşma - görüşme başlatmak lazım. Ki adam bi adım atmış aslında iletişimi ilerletmek için yardım teklif etmiş ama siz geri çevirmişsiniz.

O yüzden şimdi siz bi adım atın. Adım atın ama düz koşu moduna geçmeyin tabi.

Çok büyük ve bariz bi adım olmasın. Yani dogrudan ilgilendiginizi belli eden bi adım degil de onunki gibi iletişimi ilerletmek temalı bi adım. Ortak iş, ortak zevk, daha çok konuşmanıza ve görüşmenize sebep olacak ortak bi alan üzerinden bi adım. Yani aslında biz burada adım atmaktan ziyade adama şansını deneyebileceği bi alan açmaya çalışıyoruz, kapı duvar degilim, seninle oldugum zamanlardan keyif alıyorum, ilgileniyosan gösterebilirsin mesajı veriyoruz.

Sonra biraz yakınlaştığınızda bi yoklayın, iki adım geri çekilin. Bakın o geliyo mu yine de. Yoklugunuzu hissesiyo mu, yakınlığı korumak icin bi caba gösteriyo mu... Geliyosa olmuş bu iş demektir

At ne olucak ki en fazla istemez yani .
Basit olarak düşünürse o onun sorunu .
Benim arkadasım yıllar önce ilk adımı atmıştı 10 yıldır beraberler adamla.
Adam megersem begeniyormuş cesaret edememiş yazmaya .
Özgüvenli olmak önemli ilk adımı atıp atmamak değil.
Bir selam yazarsın bir bahane bulursun ne bilim.
Önemli olan özgüvenli bir şekilde adım atmak

Kendisi okulda müdür yardımcısı ben kuzenimi okuldan almaya giderken karşılaştım yengem çalıştığı için çocuğunu ben alıyorum okuldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…