O kadar güzel söylediniz ki sonuna kadar haklısınız hem ne kaybederim reddetse bile böyle devam etmesinden iyidir bu şekilde içim içimi yiyorTabikide öyle belkide sizi beğeniyor ama kendine özgüveni yok. Erkeklerinde iltifat edilmeye supriz yapılmaya yemeğe davet edilmeye ihtiyacı var. Fırsatını bulduğunuzda gidip iş çıkışı bir kahve içmek istermisiniz diyebilirsiniz. Hesabı siz ödeyin. Ne kaybedersiniz sevgili olmasa arkadaş olursunuz zaten hödük değilse ya da ilişkisi yoksa direk reddetmez. Reddederse başkasına rotayı çevirin dünya üzerinde 4 milyardan fazla erkek var:)
Bizim toplumda ilk adımı erkekler atar diye bir düşünce var halbuki çok yanlış belki erkek çok çekingen belki kadın erkeğe göre daha cesaretli bence hangi taraf cesursa adım atmalı bazıları diyor ki bakışmak eskide kaldı neden eskide kalsın insan beğendiği birine bakmaz mı bazıları da diyor ki isteseydi yanına gelirdi hayır gelemez iş ortamından dolayı gelemez çünkü müdür yardımcısı orada bir sürü veli var yanına sürekli öğretmenler geliyor yanına gelen kişileri bırakıpta herkesin içinde benim yanıma gelmesi imkansız zaten daha önce sınıfa kitap almaya giderken istersen ben de gelim yardım edeyim demişti yani bana daha önce adım atmıştı ama ben geri çevirdim o anki heyecandanMerhaba,
Daha önceden ilk adımı atmış biri olarak, yine aynı şeyi hissetsem yine aynı şeyi yapardım. Çünkü ben beğenirim, seçerim ve alırım. İstemediğim de yanıma yaklaşamaz. Beni basit biri olarak görecek biri de bir daha beni göremez.
Bu arada ilk adımı ben atmış olsam bile 20+ yıldır devam etmesinin nedeni karşılıklı çabadır.
Ya ama şöyle düşünün bu adam okulda müdür yardımcısı ve biz okul çıkışında bakışıyoruz bir sürü velinin içinde benim yanıma gelemez zaten adamın yanına sürekli öğretmenler geliyor öğretmenleri bırakıp da benim yanıma gelmez benim yanıma gelmesi zor olduğu için ben mi adım atsam diye kafam karıştı ayrıca bazıları diyor ki bakmak eskide kaldı şimdi herkes sosyal medyadan yazışıyor diyor ama adam benim sosyal medya hesabımı bulamaz çünkü beni okulda tanıyan hiç kimse yok kimden isteyecek asla bulamazİşte bakmaz inceden yürür.
Ben bakışarak başlayan yürüyen ilişki görmedim senelerdir.
Çok doğru söylediniz ben o an düşünemedim salaklık yaptım reddettim dediğiniz gibi şu ani tepkilerimi törpülemeliyimNe güzel yardım teklif etmiş niye reddediyorsunuz yahu.
Önce şu ani tepkilerinizi törpüleyin.
Aslında bana ilk adım atmıştı ama ben heyecandan reddettim o an aşırı heyecanlanmıştım ama bakmaktan vazgeçmedi bakışmaya devam ettikİlk adımı atmakla basit kadın olunmaz. Ama sürekli bakışıyormuşsunuz adım atmak isteyen atardı bu zamana kadar. Birde acaba baktığı tek ben miyim diye düşünürdüm. Bence ilk o açılsın, biraz çabalasın sizin için.
o zaman yaz en azından red bile yesen içinde ukte kalmaz veya belkide ilişki başlar. denemekten zarar gelmezAslında bana ilk adım atmıştı ama ben heyecandan reddettim o an aşırı heyecanlanmıştım ama bakmaktan vazgeçmedi bakışmaya devam ettik
Evet kesinlikle ben de böyle düşünüyorum bu arada teşekkürlero zaman yaz en azından red bile yesen içinde ukte kalmaz.
Bence düşülmez. O kim ki hem gözünden düşesiniz biraz özgüven. Ama önce yazmadan ekleyin sadece eğer bu yolu deneyecekseniz. Önce o yazsın. Adım adım gidin.Teşekkür ederim bu tavsiyenizi uygulayacam. Peki bişey sorcam sosyal medyadan yazmış olsaydım gözünden düşmüş mü olurdum
Evet çok mantıklıMadem müdür yardımcısı, çıkışta yanına gidip okulla ilgili bir şey sorabilirsiniz. Artık okullarda şöyle bir kural olacakmış, öyle mi falan.. Ya da yeğeninizin sınıfıyla ilgili. Sanki bilgi almak ister gibi. Konuşurken duruma göre uzatırsınız. En azından bir dahaki sefere sizle konuşabileceği bir alan oluşturmuş olursunuz.
Tamamdır çok sağolunBence düşülmez. O kim ki hem gözünden düşesiniz biraz özgüven. Ama önce yazmadan ekleyin sadece eğer bu yolu deneyecekseniz. Önce o yazsın. Adım adım gidin.
Bir ögretmense, ilk adimi atin derim.Kendisi okulda müdür yardımcısı ben kuzenimi okuldan almaya giderken karşılaştım yengem çalıştığı için çocuğunu ben alıyorum okuldan
Şükür ki öyle bir eşe sahip değilim eşimle evlenmeden önce hatta sevgili bile değilken msj atıp gel biz seninle çıkalım demiştim hahahahTürk erkeğinin %70 - 80 ilk adım kadından gelince basit gözüyle bakıyor
Ben de öyle. Eşimi ben ayarladımŞükür ki öyle bir eşe sahip değilim eşimle evlenmeden önce hatta sevgili bile değilken msj atıp gel biz seninle çıkalım demiştim hahahaho gün Bugündür çıkıyoruz şükür
maşallah maşallahBen de öyle. Eşimi ben ayarladım
Var işte ama çok az. Bizim evde şakası olur nasıl seni tavladım diye eşime takılırım. Bu zaman kadar bana bunun kötü bir şey olduğu imasında bulunmadı ki eminim sizde de öyledir.maşallah maşallahbuna değecek kişiler demek ki
Kesinlikle öyle. bizde şakalaşırız bu şekilde. Bende derim ben çıkalım demesem adım atamazdın sen diye ve asla kötü bir imada bulunmadı. Gülüşürüz birlikte.Var işte ama çok az. Bizim evde şakası olur nasıl seni tavladım diye eşime takılırım. Bu zaman kadar bana bunun kötü bir şey olduğu imasında bulunmadı ki eminim sizde de öyledir.
Umarım öyle olmaz ya korkuyorumBazı erkekler sadece bakışmayı seviyorlar taraflardan biri açılınca büyüsü kaçıyor onlar için
evet vallahi velilerden dolayı çekinip adım atamaz çünkü insanlar şöyle düşünür koskoca müdür yardımcısı veliye yavşıyor ayıp karşılanırBir ögretmense, ilk adimi atin derim.
O atsa, okula gelip giden bekar velilere yürüyor derler diye , cok dikkat ediyor olabilir. Hem, " kuzenimle ilgili bisey sorma imkanim da olur diye ekledim" diyerek yuvarlak bir laf söyleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?