O an aşırı heyecan yaptım hayatımda ilk kez birinden hoşlanıyorum beni çok etkilediNe güzel yardım teklif etmiş niye reddediyorsunuz yahu.
Önce şu ani tepkilerinizi törpüleyin.
Dmi ya en azından içimde kalmamış olur. Bu şekilde içim rahat değil sürekli düşünüyorum sürekli aklıma geliyorAt ne olucak ki en fazla istemez yani .
Basit olarak düşünürse o onun sorunu .
Benim arkadasım yıllar önce ilk adımı atmıştı 10 yıldır beraberler adamla.
Adam megersem begeniyormuş cesaret edememiş yazmaya .
Özgüvenli olmak önemli ilk adımı atıp atmamak değil.
Bir selam yazarsın bir bahane bulursun ne bilim.
Önemli olan özgüvenli bir şekilde adım atmak
Yaa çok teşekkür ederim o güzel tavsiyeleriniz için siz mükemmel bir insansınız umarım hayatınızda hep güzelliklerle karşılaşırsınızTam benzemese de geçen sene ben bu
Tersten mehter marşı taktiği tavsiye ediyorum, bir ileri iki geri.
Aranızda düzenli bi iletişim olsa farklı şeyler denenebilir belki ama su an sadece göz teması var madem önce düzenli konuşma - görüşme başlatmak lazım. Ki adam bi adım atmış aslında iletişimi ilerletmek için yardım teklif etmiş ama siz geri çevirmişsiniz.
O yüzden şimdi siz bi adım atın. Adım atın ama düz koşu moduna geçmeyin tabi.
Çok büyük ve bariz bi adım olmasın. Yani dogrudan ilgilendiginizi belli eden bi adım degil de onunki gibi iletişimi ilerletmek temalı bi adım. Ortak iş, ortak zevk, daha çok konuşmanıza ve görüşmenize sebep olacak ortak bi alan üzerinden bi adım. Yani aslında biz burada adım atmaktan ziyade adama şansını deneyebileceği bi alan açmaya çalışıyoruz, kapı duvar degilim, seninle oldugum zamanlardan keyif alıyorum, ilgileniyosan gösterebilirsin mesajı veriyoruz.
Sonra biraz yakınlaştığınızda bi yoklayın, iki adım geri çekilin. Bakın o geliyo mu yine de. Yoklugunuzu hissesiyo mu, yakınlığı korumak icin bi caba gösteriyo mu... Geliyosa olmuş bu iş demektir
Ben yüzde yüz eminim hoşlanıyor ama bazı sebeplerden dolayı gelemiyor bi keresinde gelmişti ben heyecandan geri teptim şimdi de pişmanım keşke o adım attığında bende adım atsaydım. Sonuçları size bildiririm yarın yine görcemYo niye basitlik olsun ki? Senin dediğin gibi oda hoşlanıyorsa zaten bu durumdan çok memnun olur, basit bu kız diye düşünmez fırsat bu fırsat der
Eminsen eğer istek at . Kabul ederse ilk yazan sen olma ama bakalım yazacak mı.
Ay ben o kadar düşünmez çoktan eklemiştim , kaybedeceğin ne var ki (hayalkırıklığa uğramaktan başka) ama sen yüzde yüz eminsin o yüzden ekle ,sonucunu da yaz bize
O zaman ben bakmaya devam edeyimYazma ama zarf at diye bir kanun vardır hani
Aşırı bakıyor ben ne tarafa gitsem kafasını o yöne çeviriyor ben karşılık verince de gözlerini ayırmıyor bide genelde yakınımda oluyor yanıma gelmese de yakınımda duruyor daha önce de zaten adım atıp yanıma gelmişti ben o an heyecandan geri teptim hayır ben kendim hallederim dedimPeki % 100 hoşlandığından nasıl emin olduğunu söyler misin merak ettim vala
Bizim toplumumuzda ilk adımı erkek atar diye bir algı var halbuki bunun kadını erkeği olmamalı belki kadın bu konularda daha cesurdur belki erkek kadına göre daha çekingendir hoşlanıyordur ama belli edemiyordur bence cesaretli olan ilk adımı atmalı ben böyle düşünüyorum inşallah eşinizle bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınızEşim beni yazlıkta uzaktan ilk gördüğünde bu kiz bana bakmaz rezil olmayayım demiş. Akşamına arkadaşım erkek arkadaşı ile tanistiracakti kafede buluştuk. Bende yalnız kalmayım diye erkek arkadaşı tesadüfen eşimide getirmiş. Ben eşimden çok etkilendim ilk iltifatı ben yaptım bacakların ne güzel uzun dedim gözlükle Clark kent vibe ı veriyorsun dedim ertesi gün kahvaltıya dışarıya davet ettim. 6 ay sonra eşim bana evlilik teklifi etti 1 ayda evlendik. Neden bu kadar acele ettin evlilik teklifi için dediğimde onuda benden önce yaparsın diye korktum dedi7 yıldır evliyiz hala dalga geçerim nasıl tavladım ama seni diye. Karşı tarafı beklemeye hiç gerek yok aksine erkekler özgüvenli ne istediğini bilen kadınlara saygı duyuyor ve çekiniyor.
O zaman arkadaşların dediği gibi adım atmadan önce ufaktan yaklaş. Hiç mi konuşma fırsatı olmuyor mesela? Asansörde falan merhaba nasılsınız de. Gerçekten hoşlanıyorsa devamını getirir bir şeyler yapar. Sosyal medyadan önce yüz yüzeyi dene.O an aşırı heyecan yaptım hayatımda ilk kez birinden hoşlanıyorum beni çok etkiledi
Tabikide öyle belkide sizi beğeniyor ama kendine özgüveni yok. Erkeklerinde iltifat edilmeye supriz yapılmaya yemeğe davet edilmeye ihtiyacı var. Fırsatını bulduğunuzda gidip iş çıkışı bir kahve içmek istermisiniz diyebilirsiniz. Hesabı siz ödeyin. Ne kaybedersiniz sevgili olmasa arkadaş olursunuz zaten hödük değilse ya da ilişkisi yoksa direk reddetmez. Reddederse başkasına rotayı çevirin dünya üzerinde 4 milyardan fazla erkek var:)Bizim toplumumuzda ilk adımı erkek atar diye bir algı var halbuki bunun kadını erkeği olmamalı belki kadın bu konularda daha cesurdur belki erkek kadına göre daha çekingendir hoşlanıyordur ama belli edemiyordur bence cesaretli olan ilk adımı atmalı ben böyle düşünüyorum inşallah eşinizle bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız
İşte erkeklerin daha cesur olması, cevval davranması, kaybetme korkusu taşıması beklenir ilişkinin selameti açısından. Ben de isteyen adamın zaten harekete geçtiğini düşünenlerdenim. Hatta bence çıkma teklifi geri gelmeliBizim toplumumuzda ilk adımı erkek atar diye bir algı var halbuki bunun kadını erkeği olmamalı belki kadın bu konularda daha cesurdur belki erkek kadına göre daha çekingendir hoşlanıyordur ama belli edemiyordur bence cesaretli olan ilk adımı atmalı ben böyle düşünüyorum inşallah eşinizle bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız
Yanına gidin bir bahaneyle3 aydır bakıştığım biri var onun çalıştığı yerde karşılaşmıştık birbirimizi her gördüğümüzde bakıyoruz gözlerini benden ayırmıyor. 2 hafta önce bişey oldu istersen yardım edebilirim dedi bende hayır kendim hallederim dedim o an ki heyecanla. Adamın benden hoşlandığına eminim ama yanıma gelemez çalıştığı ortamdan dolayı. Bu durumda benim mi bi bahane ile gitmem lazım? İnstagramdan yazsam çok mu ayıp olur? Yada instagramdan yazmak yerine yanına bi bahaneyle gitsem?
Teşekkür ederim bu tavsiyenizi uygulayacam. Peki bişey sorcam sosyal medyadan yazmış olsaydım gözünden düşmüş mü olurdumO zaman arkadaşların dediği gibi adım atmadan önce ufaktan yaklaş. Hiç mi konuşma fırsatı olmuyor mesela? Asansörde falan merhaba nasılsınız de. Gerçekten hoşlanıyorsa devamını getirir bir şeyler yapar. Sosyal medyadan önce yüz yüzeyi dene.
Bunun zamanla hiç bir ilgisi yok bence insan beğendiği birine bakmaz mı ayrıca insan tanımadığı birinin sosyal medya hesabını nasıl bulabilir ki?Şu zamanda bakışma mı kaldı? Eskiden sosyal medya yoktu cep telefonu yoktu bakışarak hallediyordu insanlar da şimdi istese elli yerden ulaşır. Sizin aklınıza geldiği gibi onun aklına gelirdi Instagram. İsteyen söyler arkadaşlar bakışma fln bunlara anlam yüklemeyin. Geçti o devir
Diyelim ki biri sizi dışarda görüp beğendi baktı siz de ona baktınız sizi tanıyan hiç kimse yok size ulaşması imkansız bu durumda bakmaya devam edip yada yanına gelmez miydi niye bakmak eskide kalsın kiBunun zamanla hiç bir ilgisi yok bence insan beğendiği birine bakmaz mı ayrıca insan tanımadığı birinin sosyal medya hesabını nasıl bulabilir ki?
İşte bakmaz inceden yürür.Bunun zamanla hiç bir ilgisi yok bence insan beğendiği birine bakmaz mı ayrıca insan tanımadığı birinin sosyal medya hesabını nasıl bulabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?