Erkeğe karşı ilk adımı atsam gözünde basit kadın olur muyum?

Ne güzel yardım teklif etmiş niye reddediyorsunuz yahu.
Önce şu ani tepkilerinizi törpüleyin.
O an aşırı heyecan yaptım hayatımda ilk kez birinden hoşlanıyorum beni çok etkiledi

Dmi ya en azından içimde kalmamış olur. Bu şekilde içim rahat değil sürekli düşünüyorum sürekli aklıma geliyor

Yaa çok teşekkür ederim o güzel tavsiyeleriniz için siz mükemmel bir insansınız umarım hayatınızda hep güzelliklerle karşılaşırsınız adım atcam bakalım nasıl sonuçlancak sizi haberdar ederim

Ben yüzde yüz eminim hoşlanıyor ama bazı sebeplerden dolayı gelemiyor bi keresinde gelmişti ben heyecandan geri teptim şimdi de pişmanım keşke o adım attığında bende adım atsaydım. Sonuçları size bildiririm yarın yine görcem

Eşim beni yazlıkta uzaktan ilk gördüğünde bu kiz bana bakmaz rezil olmayayım demiş. Akşamına arkadaşım erkek arkadaşı ile tanistiracakti kafede buluştuk. Bende yalnız kalmayım diye erkek arkadaşı tesadüfen eşimide getirmiş. Ben eşimden çok etkilendim ilk iltifatı ben yaptım bacakların ne güzel uzun dedim gözlükle Clark kent vibe ı veriyorsun dedim ertesi gün kahvaltıya dışarıya davet ettim. 6 ay sonra eşim bana evlilik teklifi etti 1 ayda evlendik. Neden bu kadar acele ettin evlilik teklifi için dediğimde onuda benden önce yaparsın diye korktum dedi 7 yıldır evliyiz hala dalga geçerim nasıl tavladım ama seni diye. Karşı tarafı beklemeye hiç gerek yok aksine erkekler özgüvenli ne istediğini bilen kadınlara saygı duyuyor ve çekiniyor.

Peki % 100 hoşlandığından nasıl emin olduğunu söyler misin merak ettim vala
Aşırı bakıyor ben ne tarafa gitsem kafasını o yöne çeviriyor ben karşılık verince de gözlerini ayırmıyor bide genelde yakınımda oluyor yanıma gelmese de yakınımda duruyor daha önce de zaten adım atıp yanıma gelmişti ben o an heyecandan geri teptim hayır ben kendim hallederim dedim

Bizim toplumumuzda ilk adımı erkek atar diye bir algı var halbuki bunun kadını erkeği olmamalı belki kadın bu konularda daha cesurdur belki erkek kadına göre daha çekingendir hoşlanıyordur ama belli edemiyordur bence cesaretli olan ilk adımı atmalı ben böyle düşünüyorum inşallah eşinizle bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız

O an aşırı heyecan yaptım hayatımda ilk kez birinden hoşlanıyorum beni çok etkiledi
O zaman arkadaşların dediği gibi adım atmadan önce ufaktan yaklaş. Hiç mi konuşma fırsatı olmuyor mesela? Asansörde falan merhaba nasılsınız de. Gerçekten hoşlanıyorsa devamını getirir bir şeyler yapar. Sosyal medyadan önce yüz yüzeyi dene.

Tabikide öyle belkide sizi beğeniyor ama kendine özgüveni yok. Erkeklerinde iltifat edilmeye supriz yapılmaya yemeğe davet edilmeye ihtiyacı var. Fırsatını bulduğunuzda gidip iş çıkışı bir kahve içmek istermisiniz diyebilirsiniz. Hesabı siz ödeyin. Ne kaybedersiniz sevgili olmasa arkadaş olursunuz zaten hödük değilse ya da ilişkisi yoksa direk reddetmez. Reddederse başkasına rotayı çevirin dünya üzerinde 4 milyardan fazla erkek var:)

İşte erkeklerin daha cesur olması, cevval davranması, kaybetme korkusu taşıması beklenir ilişkinin selameti açısından. Ben de isteyen adamın zaten harekete geçtiğini düşünenlerdenim. Hatta bence çıkma teklifi geri gelmeli

Yanına gidin bir bahaneyle

Teşekkür ederim bu tavsiyenizi uygulayacam. Peki bişey sorcam sosyal medyadan yazmış olsaydım gözünden düşmüş mü olurdum

Bunun zamanla hiç bir ilgisi yok bence insan beğendiği birine bakmaz mı ayrıca insan tanımadığı birinin sosyal medya hesabını nasıl bulabilir ki?

Bunun zamanla hiç bir ilgisi yok bence insan beğendiği birine bakmaz mı ayrıca insan tanımadığı birinin sosyal medya hesabını nasıl bulabilir ki?
Diyelim ki biri sizi dışarda görüp beğendi baktı siz de ona baktınız sizi tanıyan hiç kimse yok size ulaşması imkansız bu durumda bakmaya devam edip yada yanına gelmez miydi niye bakmak eskide kalsın ki

İşte bakmaz inceden yürür.
Ben bakışarak başlayan yürüyen ilişki görmedim senelerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…