Bunlar bana cesaret oldu ilk adımı atcam onun atmaya imkanı yok okulda müdür yardımcısı çünkü insanlar kötü düşünür o cesaret edip gelemez mümkün değil bu yüzden ben yaklaşcamKesinlikle öyle. bizde şakalaşırız bu şekilde. Bende derim ben çıkalım demesem adım atamazdın sen diye ve asla kötü bir imada bulunmadı. Gülüşürüz birlikte.
ay yazın gitsin instadan. Nasıl biri olduğunu anlamış olursunuz.Umarım öyle olmaz ya korkuyorum
evet vallahi velilerden dolayı çekinip adım atamaz çünkü insanlar şöyle düşünür koskoca müdür yardımcısı veliye yavşıyor ayıp karşılanır
Kesinlikleay yazın gitsin instadan. Nasıl biri olduğunu anlamış olursunuz.
Bizim toplumumuzda değil ,zaten erkeklerin yapısı, fıtratı gereği avcılık iç güdüleri var ve bu çağda çok ilkel gelse de insan dna si milyonlarca yıldır değişmedi. Ben size ilk adımı atmanızı asla önermem. İstisnalar çıkabilir, kaideleri değişmez. Adil Yıldırım a sorsanız o da "atma" diyecek .Sizi isteyen erkek, Bağdatta bile olsanız instagraminizi arar bulur ,yanaşır inanın bana.Siz o bakınca yine bakın da ilk siz yanaşmayin, bu doğaya bile aykırıBizim toplumumuzda ilk adımı erkek atar diye bir algı var halbuki bunun kadını erkeği olmamalı belki kadın bu konularda daha cesurdur belki erkek kadına göre daha çekingendir hoşlanıyordur ama belli edemiyordur bence cesaretli olan ilk adımı atmalı ben böyle düşünüyorum inşallah eşinizle bir ömür mutlu ve huzurlu yaşarsınız
Erken gidiyorum bizim çocuklar 20 dk geç çıkıyorAdam okulda müdür yardımcısı siz ise okul çıkışı çocuk almaya gidiyorsunuz nasıl oluyorda her zaman uzun uzun bakisa biliyirsunuz???
Adam her ders sonu zili çaldığında koştur koştur çıkışa gelip size bakıyor mu?
Beni en iyi siz anlarsınız o zamanİs ortamından sevgilim olmuştu. Gerçi is ortamı değil sizinki de. Bir vesileyle yaklaşmaya çalışmıştı sizin gibi heyecanla terslemistim. Fakat arkadaşları araya sokmaya çalışmıştı en sonunda da sosyal medyadan ulaştı. Bunlar 1 aya kalmadan oldu. Niye beklesinler ki o kadar uzun. Görüştüğü başkaları da olabilir bence. Erkekler ancak boşta değilse bu kadar uzatır. Tabi ona sorsan senden adım bekledim diyecek.
İnşallah evli değildir parmağında hiç yüzük görmedim yaşını 34 gösteriyorevli olmadığından emin misiniz? Müdür yardımcısı olduğuna göre yaşı olmalı. Bilemedim
bence instagramdan yaz .3 aydır bakıştığım biri var onun çalıştığı yerde karşılaşmıştık birbirimizi her gördüğümüzde bakıyoruz gözlerini benden ayırmıyor. 2 hafta önce bişey oldu istersen yardım edebilirim dedi bende hayır kendim hallederim dedim o an ki heyecanla. Adamın benden hoşlandığına eminim ama yanıma gelemez çalıştığı ortamdan dolayı. Bu durumda benim mi bi bahane ile gitmem lazım? İnstagramdan yazsam çok mu ayıp olur? Yada instagramdan yazmak yerine yanına bi bahaneyle gitsem?
hadi bakalım bize de yazınBunlar bana cesaret oldu ilk adımı atcam onun atmaya imkanı yok okulda müdür yardımcısı çünkü insanlar kötü düşünür o cesaret edip gelemez mümkün değil bu yüzden ben yaklaşcam
Aynı yerde çalışmıyoruz o okulda öğretmen bense okulda kardeşini alan biriKesinlikle ilk adimi atma mesaj vs gibi. 3 ayda istese sana ulaşırdı bir şekilde. Uygun ortam bulamayan sosyal medyadan bulur yani iş yerinde bosa laf söz olur bana yazdi der bide hic gerek yok.
Hayır bu öyle bişey değil 3 ay aralıksız bakıştık anlamlı bir şekildeya kendi kendine gelin güvey oluyorsan erkekler her önüne gelene yiyecek gibi bakıyorda
Adım attınız mı var mı gelişme?Aynı yerde çalışmıyoruz o okulda öğretmen bense okulda kardeşini alan biri
Hayır yok maalesefAdım attınız mı var mı gelişme?
erkekler bakışmaktan ibaret kalmaz balım ne yapar ne eder seni tavlar avcı ruhluHayır bu öyle bişey değil 3 ay aralıksız bakıştık anlamlı bir şekilde
Aslında haklısınerkekler bakışmaktan ibaret kalmaz balım ne yapar ne eder seni tavlar avcı ruhlu
Yüzük takmayan evli dolu dışarısı. Çok umutlanma bence. Yani veliyle okul bahçesinde bakılıp iş tutuyorsa da ne derece güvenilir biridir.İnşallah evli değildir parmağında hiç yüzük görmedim yaşını 34 gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?